AU PAYS DES MERVEILLES

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • AU PAYS DES MERVEILLES
Private companiesRailroad Transportation • AU PAYS DES MERVEILLES

Contactgegevens AU PAYS DES MERVEILLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU PAYS DES MERVEILLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU PAYS DES MERVEILLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CASQUETTE 36; 4000; LIEGE, België

Telefoon (phone): 42221232 (+32-42221232) 42221232 (+32-42221232)

Fax (fax): +32 (56) 904-37-29 +32 (56) 904-37-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU PAYS DES MERVEILLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU PAYS DES MERVEILLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU PAYS DES MERVEILLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU PAYS DES MERVEILLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU PAYS DES MERVEILLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU PAYS DES MERVEILLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU PAYS DES MERVEILLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU PAYS DES MERVEILLES
Products information AU PAYS DES MERVEILLES

BTW identificatienummer (tax): BE01955810546
Ondernemingsnummer: 1807220458
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 771,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU PAYS DES MERVEILLES
(Get full report from official database of BE for AU PAYS DES MERVEILLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU PAYS DES MERVEILLES
Addition kinds of activities for AU PAYS DES MERVEILLES

4783. Verpakking en kratten | Packing and crating
10440100. Zilveren ertsmijnen | Silver ores mining
20460202. Maïsolie, ruw | Corn oil, crude
26750100. Kartonnen uitsnijdingen, panelen en funderingen: sterven | Cardboard cut-outs, panels, and foundations: die-cut
62890202. Voorraad overdrachtsagenten | Stock transfer agents
64119908. Professionele normen diensten, verzekering | Professional standards services, insurance

Werken bij AU PAYS DES MERVEILLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU PAYS DES MERVEILLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU PAYS DES MERVEILLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU PAYS DES MERVEILLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BVBA

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

  • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van AU PAYS DES MERVEILLES in sociale netwerken
Look for responds of AU PAYS DES MERVEILLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU PAYS DES MERVEILLES. Laat een reactie achter voor AU PAYS DES MERVEILLES. AU PAYS DES MERVEILLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU PAYS DES MERVEILLES. Leave a respond for AU PAYS DES MERVEILLES. AU PAYS DES MERVEILLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU PAYS DES MERVEILLES op de google maps. Adres en contacten AU PAYS DES MERVEILLES
Location of AU PAYS DES MERVEILLES on the google maps. Address and contacts of AU PAYS DES MERVEILLES

Andere gerelateerde bedrijven als come AU PAYS DES MERVEILLES AU PAYS DES MERVEILLES: RESTAUSA SA | Technaphot SA | DIETER HONOR? | LESLIE DECQ | VAN HOECKE, JAN

Other related companies as AU PAYS DES MERVEILLES: RESTAUSA SA | Technaphot SA | DIETER HONOR? | LESLIE DECQ | VAN HOECKE, JAN

AU PAYS DES MERVEILLES is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU PAYS DES MERVEILLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01955810546. Het bedrijf AU PAYS DES MERVEILLES bevindt zich op het adres: RUE DE LA CASQUETTE 36; 4000; LIEGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 771,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van AU PAYS DES MERVEILLES is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU PAYS DES MERVEILLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU PAYS DES MERVEILLES, openstaande posities, locatie van AU PAYS DES MERVEILLES op de kaart.

AU PAYS DES MERVEILLES is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU PAYS DES MERVEILLES, company assigned to the tax number BE01955810546. The company AU PAYS DES MERVEILLES is located at the address: RUE DE LA CASQUETTE 36; 4000; LIEGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 771,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of AU PAYS DES MERVEILLES is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AU PAYS DES MERVEILLES is not available. You also can look at reviews of AU PAYS DES MERVEILLES, open positions, location of AU PAYS DES MERVEILLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU PAYS DES MERVEILLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU PAYS DES MERVEILLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU PAYS DES MERVEILLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU PAYS DES MERVEILLES, employees, financial statistics.