VAN HOECKE, JAN

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • VAN HOECKE, JAN

Contactgegevens VAN HOECKE, JAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN HOECKE, JAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN HOECKE, JAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): D. Van Monckhovenstraat 55, GHENT, BELGIUM B-9000, België

Telefoon (phone): 32 9 2205973 32 9 2205973

Fax (fax): 32 9 2208116 32 9 2208116

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN HOECKE, JAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN HOECKE, JAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN HOECKE, JAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN HOECKE, JAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN HOECKE, JAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN HOECKE, JAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN HOECKE, JAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN HOECKE, JAN
Products information VAN HOECKE, JAN

BTW identificatienummer (tax): BE09880249023
Ondernemingsnummer: 5394256591
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in VAN HOECKE, JAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN HOECKE, JAN
(Get full report from official database of BE for VAN HOECKE, JAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN HOECKE, JAN
Addition kinds of activities for VAN HOECKE, JAN

734902. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service
22840100. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
36459900. Woonverlichtingstoestellen, n.v. | Residential lighting fixtures, nec
36790400. Elektronische kristallen | Electronic crystals
51490901. Koffie, groen of geroosterd | Coffee, green or roasted
58120602. Pizzeria, onafhankelijk | Pizzeria, independent
60359902. Federale spaarbanken | Federal savings banks
79220303. Opera bedrijf | Opera company
87110302. Mijningenieur | Mining engineer

Werken bij VAN HOECKE, JAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN HOECKE, JAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN HOECKE, JAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN HOECKE, JAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Executive Assistant (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een Executive Assistant aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter deze bedrijvigheid kan zorgen voor een goede ondersteuning van het Management? Als Executive Assistant bied je een ondersteuning voor allerhande administratieve en organisatorische taken. Je staat het Management bij in hun dagdagelijkse werking. Je doet hun agendabeheer en organiseert en bereidt vergaderingen en conferenties voor. Je bent het aanspreekpunt voor reisaanvragen en boekt de nodige vluchten en tranfers. Je staat in voor het beheer van de poolcars en zoveel meer.

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Jobstudent bediening bungeetrampoline (schoolvakanties) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent(e) met verantwoordelijkheidszin om toezicht te houden aan bungeetrampoline Kinderen wegen en de gepaste uitrusting geven. Uren liggen van 14-18u aan Sunparks Oostduinkerke

  • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MEDZORG

    Type: Vaste Job

    MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Schoonmaakpersoneel mobiele ploeg West-Vlaanderen (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Schoonmaak van burelen en dergelijke. Leveren van producten.

Zoek naar antwoorden van VAN HOECKE, JAN in sociale netwerken
Look for responds of VAN HOECKE, JAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN HOECKE, JAN. Laat een reactie achter voor VAN HOECKE, JAN. VAN HOECKE, JAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN HOECKE, JAN. Leave a respond for VAN HOECKE, JAN. VAN HOECKE, JAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN HOECKE, JAN op de google maps. Adres en contacten VAN HOECKE, JAN
Location of VAN HOECKE, JAN on the google maps. Address and contacts of VAN HOECKE, JAN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN HOECKE, JAN VAN HOECKE, JAN: FLDANTINNE L SA | R.U. HUTOISE | LA GRANDE ECLUSE | RUSTOORD ST.JOZEF | REGINE HAUVARLET

Other related companies as VAN HOECKE, JAN: FLDANTINNE L SA | R.U. HUTOISE | LA GRANDE ECLUSE | RUSTOORD ST.JOZEF | REGINE HAUVARLET

VAN HOECKE, JAN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN HOECKE, JAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09880249023. Het bedrijf VAN HOECKE, JAN bevindt zich op het adres: D. Van Monckhovenstraat 55, GHENT, BELGIUM B-9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VAN HOECKE, JAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN HOECKE, JAN is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN HOECKE, JAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN HOECKE, JAN, openstaande posities, locatie van VAN HOECKE, JAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN HOECKE, JAN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN HOECKE, JAN, company assigned to the tax number BE09880249023. The company VAN HOECKE, JAN is located at the address: D. Van Monckhovenstraat 55, GHENT, BELGIUM B-9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VAN HOECKE, JAN were not found.
The main activity of VAN HOECKE, JAN is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN HOECKE, JAN is not available. You also can look at reviews of VAN HOECKE, JAN, open positions, location of VAN HOECKE, JAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN HOECKE, JAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN HOECKE, JAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN HOECKE, JAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN HOECKE, JAN, employees, financial statistics.