LA GRANDE ECLUSE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • LA GRANDE ECLUSE

Contactgegevens LA GRANDE ECLUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA GRANDE ECLUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA GRANDE ECLUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POINCARELAAN 77; 1070; ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25237203 (+32-25237203) 25237203 (+32-25237203)

Fax (fax): +32 (84) 527-66-88 +32 (84) 527-66-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA GRANDE ECLUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA GRANDE ECLUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA GRANDE ECLUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA GRANDE ECLUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA GRANDE ECLUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA GRANDE ECLUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA GRANDE ECLUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA GRANDE ECLUSE
Products information LA GRANDE ECLUSE

BTW identificatienummer (tax): BE03331024169
Ondernemingsnummer: 1555358886
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 355,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA GRANDE ECLUSE
(Get full report from official database of BE for LA GRANDE ECLUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA GRANDE ECLUSE
Addition kinds of activities for LA GRANDE ECLUSE

2021. Creamery boter | Creamery butter
421399. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec
26310404. Voedingsbord, speciaal | Food board, special
31510000. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
36469901. Plafondsystemen, lichtgevend | Ceiling systems, luminous
44249903. Watervervoer naar niet-vastgebonden gebieden, vracht | Water transportation to noncontiguous territories, freight
51590305. Skins, rauw | Skins, raw
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency
94410402. Administratie van maatschappelijke en mannelijke programma's, staatsregering | Administration of social and manpower programs, state government

Werken bij LA GRANDE ECLUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA GRANDE ECLUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA GRANDE ECLUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA GRANDE ECLUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • Lasser/monteur gezocht regio Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die alles doet rond elektrische installaties op werven, elektrisch en mechanisch onderhoud, constuctiewerken,... zijn wij op zoek naar 2 TIG lassers. Je vertrekt dagelijks van je thuis met een firma bestelwagen met werkmateriaal naar de werven toe. Je taken bestaan zowel uit laswerk (HA/TIG) als uit montagewerk Je kan vlot plan lezen, dit betreft stukwerk Er is ook een mogelijkheid dat je kan ingeschakeld worden voor onderhoudswerken

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een chauffeur C/E

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • Student logistiek (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

  • Bijverdienste Medewerker inventaris- ook voor studenten op 06/11 (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant gespecialiseerd in winkelinventarisatiediensten zijn wij op zoek naar een medewerker voor de Carrefour winkel te Diest. De opdracht gaat door op dinsdag 6 november om 19u45. De voorziene duur is minimum 3 uren maar de opdracht is pas gedaan als de inventaris is afgelopen.

  • ruitenwasser (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BRILJANT GLAZENWASSERIJ

    Type: Vaste Job

    ruiten wassen, KMO, particulier, scholen, winkels

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

Zoek naar antwoorden van LA GRANDE ECLUSE in sociale netwerken
Look for responds of LA GRANDE ECLUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA GRANDE ECLUSE. Laat een reactie achter voor LA GRANDE ECLUSE. LA GRANDE ECLUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA GRANDE ECLUSE. Leave a respond for LA GRANDE ECLUSE. LA GRANDE ECLUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA GRANDE ECLUSE op de google maps. Adres en contacten LA GRANDE ECLUSE
Location of LA GRANDE ECLUSE on the google maps. Address and contacts of LA GRANDE ECLUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA GRANDE ECLUSE LA GRANDE ECLUSE: Daron BVBA | Box Geert | FEYS MARC | HURION-MATHY | JOEL BOURGUIGNON

Other related companies as LA GRANDE ECLUSE: Daron BVBA | Box Geert | FEYS MARC | HURION-MATHY | JOEL BOURGUIGNON

LA GRANDE ECLUSE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA GRANDE ECLUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03331024169. Het bedrijf LA GRANDE ECLUSE bevindt zich op het adres: POINCARELAAN 77; 1070; ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 355,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin..
De hoofdactiviteit van LA GRANDE ECLUSE is Spoorwegvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA GRANDE ECLUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA GRANDE ECLUSE, openstaande posities, locatie van LA GRANDE ECLUSE op de kaart.

LA GRANDE ECLUSE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA GRANDE ECLUSE, company assigned to the tax number BE03331024169. The company LA GRANDE ECLUSE is located at the address: POINCARELAAN 77; 1070; ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 355,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge,Fran?aise. Aménagements & Services: Jardin..
The main activity of LA GRANDE ECLUSE is Railroad Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LA GRANDE ECLUSE is not available. You also can look at reviews of LA GRANDE ECLUSE, open positions, location of LA GRANDE ECLUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA GRANDE ECLUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA GRANDE ECLUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA GRANDE ECLUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA GRANDE ECLUSE, employees, financial statistics.