FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL

Contactgegevens FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Bourie 16parc Ind 5300 Andenne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-85-82-40-11 32-85-82-40-11

Fax (fax): 32-85-82-67-98 32-85-82-67-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL
Products information FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE08942565917
Ondernemingsnummer: 1672637939
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL
(Get full report from official database of BE for FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL
Addition kinds of activities for FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL

7311. Adverterende agentschappen | Advertising agencies
24310201. Dormers, hout | Dormers, wood
24991004. Marktmanden, hout | Market baskets, wood
32910403. Wielen, schuurmiddelen | Wheels, abrasive
52510100. Gereedschap | Tools

Werken bij FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien/bankwerker (m/v) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  VDL Bus Roeselare zoekt 3 mecaniciens-bankwerkers voor een tijdelijke opdracht. Deze opdracht loopt minstens tot het einde van het jaar. Monteren en demonteren van chassis. Terugplaatsen van componenten. Opbouw van wagens (airco, pneumatiek, verwarming, ...).

 • CNC Operator (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als operator sta je in voor het bedienen van een grote 5-assige hightech, state of the art freesmachine. We zoeken een operator die de tools en de fixtures op de freesmachine positioneert en voortgangs-en kwaliteitscontroles uitvoert.

 • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Boechout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Student Schoonmakers (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Voor de regio van West-Vlaanderen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten om op te starten in eigen regio. Volgende aspecten behoren tot het takenpakket: ?je maakt schoon bij onze klant in de regio ?dit volgens de gevraagde methodes met de gevraagde technieken materialen en machines (je krijgt hiervoor opleiding) ?je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM?s) ?je besteedt aandacht aan de specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant

 • Student m/v met passie voor mode regio Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Beste student! Voor een kledingzaak in Tielt zijn we dringend op zoek naar studenten die er op regelmatige basis kunnen werken. je staat in voor de verkoop van kledij je helpt de klanten bij de paskamers je hebt een passie voor mode je gaat met een glimlach op je gezicht werken

 • Bijlesgever wiskunde (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: DB SHOPPING

  Type: Vaste Job

  De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

 • Enthousiaste helpdesk medewerker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: NOMEO

  Type: Vaste Job

  We zoeken een enthousiaste helpdesk medewerker die (technische) support levert aan Nomeo klanten voor het gamma van diensten dat we aanbieden : domeinnamen, webhosting, cloud servers, SSL certificaten en webbuilder. We doen dit vanuit ons kantoor in Gentbrugge over telefoon, via e-mail of live chat. Hierbij willen we de beste, pro-actieve support leveren in onze sektor. We willen niet alleen uitvoeren wat de klant vraagt, maar ook ervoor zorgen dat we begrijpen wat de doelstelling van de klant is en daarbij adviseren en helpen. Daarnaast is een belangrijk deel van je taak om zoveel mogelijk acties ondernemen om de klant te begeleiden en de klantervaring te maximaliseren. Dit omvat onder andere het pro-actief aanpakken als er iets fout dreigt te gaan of het uitbouwen van een knowledge base en documentatie waar de klant zelf heel wat informatie kan vinden om hem op weg te helpen. We bouwen met onze klanten een lange termijnrelatie op. Jij bent de stem en het gezicht van Nomeo naar onze klanten toe.Je geeft hierbij ook feedback aan andere Nomeo medewerkers over opportuniteiten of mogelijke verbeterpunten.

 • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

 • iStorm - SOA Architect (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

 • Flexijob Polyvalente Zaalmedewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: DE LOFT

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker die zal instaan voor onze ontbijtservice. Hieronder verstaan we het ontbijt voorzien voor gasten, klaarzetten van de zaal, afruimen van de tafels, afwas en het klaarzetten van de zaal voor de middagservice. Welke taken je steeds zal invullen zijn afhankelijk van de drukte.

Zoek naar antwoorden van FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL in sociale netwerken
Look for responds of FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL. Laat een reactie achter voor FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL. FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL. Leave a respond for FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL. FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL op de google maps. Adres en contacten FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL
Location of FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL on the google maps. Address and contacts of FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL: ENTREPRISE GUY FOUREZ SPRL | Arimont | Gil Presse | DIRK HAMELS | Grando-Massin

Other related companies as FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL: ENTREPRISE GUY FOUREZ SPRL | Arimont | Gil Presse | DIRK HAMELS | Grando-Massin

FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08942565917. Het bedrijf FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL bevindt zich op het adres: R. Bourie 16parc Ind 5300 Andenne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL, openstaande posities, locatie van FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL op de kaart.

FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL, company assigned to the tax number BE08942565917. The company FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL is located at the address: R. Bourie 16parc Ind 5300 Andenne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL were not found.
The main activity of FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL is not available. You also can look at reviews of FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL, open positions, location of FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSOCIETE COOPERATIVE AGRICOLE DE LA MEUSE SCRL, employees, financial statistics.