ACADIA AMERICAN GRILL

Contactgegevens ACADIA AMERICAN GRILL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACADIA AMERICAN GRILL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACADIA AMERICAN GRILL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE BAAN 112; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89774545 (+32-89774545) 89774545 (+32-89774545)

Fax (fax): +32 (87) 132-42-67 +32 (87) 132-42-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACADIA AMERICAN GRILL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACADIA AMERICAN GRILL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACADIA AMERICAN GRILL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACADIA AMERICAN GRILL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACADIA AMERICAN GRILL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACADIA AMERICAN GRILL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACADIA AMERICAN GRILL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACADIA AMERICAN GRILL
Products information ACADIA AMERICAN GRILL

BTW identificatienummer (tax): BE03817443847
Ondernemingsnummer: 9691558837
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 421,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type de Cuisine: Américaine. Types de Repas: A Volonté. Aménagements & Services: Terrasse.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACADIA AMERICAN GRILL
(Get full report from official database of BE for ACADIA AMERICAN GRILL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACADIA AMERICAN GRILL
Addition kinds of activities for ACADIA AMERICAN GRILL

281600. Anorganische pigmenten | Inorganic pigments
28340300. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
79990803. Kaart kamers | Card rooms
87439901. Lobbyist | Lobbyist
96510400. Reglement, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, level of government

Werken bij ACADIA AMERICAN GRILL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACADIA AMERICAN GRILL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACADIA AMERICAN GRILL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACADIA AMERICAN GRILL. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - Toonbankverkoper (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent sterk op technisch vlak dankzij een opleiding mechanica, A2-niveau of gelijkwaardig door ervaring. Automotive is een pluspunt. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je beheerst het Nederlands en Frans. Productdocumentatie, telefonisch en schriftelijk contact met onze leveranciers in het Engels schrikt je niet af. Je kan goed overweg met courante software zoals Microsoft Outlook, Excel en Word. Je bent punctueel in administratie en organisatie.

  • Metser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

  • Supply Chain Manager (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een supply chain manager. Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning (het verbeteren van de processen, het opvolgen van de productie). Achteraf krijg je ook de verantwoordelijkheid van de aankopen (grondstoffen en toebehoren) en het logistieke gedeelte.

  • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

  • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (deeltijds - zelf te kiezen) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp dienstencheques Roeselare - Oekene - Rumbeke - Beveren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Lunch Garden: Polyvalent student (8u-15u)- Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: LUNCH GARDEN HASSELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant in Hasselt, zijn we op zoek naar studenten! Voel je je aangetrokken tot alles wat met restauratie te maken heeft? Ben je dynamisch, klantvriendelijk en contactvaardig? Hou je van werken in teamverband en kan je je flexibel opstellen (weekendwerk en feestdagen)? Perfect combinatie met de studies. Met ander woorden, als je zin hebt om plezier te beleven terwijl je werkt, stuur ons vandaag nog je C.V. met motivatiebrief en foto via [email protected] Wij bieden u Afwisselend werk Een aangename werksfeer in een dynamische ploeg. Een opleiding voorzien door het bedrijf. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot een verantwoordelijke van het restaurant zelf op het nummer 011 21 58 05

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wens je Engels te onderwijzen? Genoot je een bachelor- of masteropleiding? Dan kan jij misschien onze ploeg taaltrainers vervoegen: we zoeken trainers die zich kunnen verplaatsen met de auto. We zoeken kandidaten voor de regio Moeskroen en de regio Doornik.

  • Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Werfreserve

    Voor een groot bedrijf in de Antwerpse haven zoeken wij een administratief bediende die er de administratieve taken zal overnemen. De functie zal er onder andere in bestaan de uren van werknemers bij te houden en de telefoon op te nemen, alsook zal u meehelpen om de dagdagelijkse taken van het bedrijf mee in goede banen te leiden.

Zoek naar antwoorden van ACADIA AMERICAN GRILL in sociale netwerken
Look for responds of ACADIA AMERICAN GRILL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACADIA AMERICAN GRILL. Laat een reactie achter voor ACADIA AMERICAN GRILL. ACADIA AMERICAN GRILL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACADIA AMERICAN GRILL. Leave a respond for ACADIA AMERICAN GRILL. ACADIA AMERICAN GRILL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACADIA AMERICAN GRILL op de google maps. Adres en contacten ACADIA AMERICAN GRILL
Location of ACADIA AMERICAN GRILL on the google maps. Address and contacts of ACADIA AMERICAN GRILL

Andere gerelateerde bedrijven als come ACADIA AMERICAN GRILL ACADIA AMERICAN GRILL: THORROUT VINS | Van Poecke & Zn BVBA | VEDASCO BVBA | MARSH ET MC LENNAN EUROPE | Equation

Other related companies as ACADIA AMERICAN GRILL: THORROUT VINS | Van Poecke & Zn BVBA | VEDASCO BVBA | MARSH ET MC LENNAN EUROPE | Equation

ACADIA AMERICAN GRILL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACADIA AMERICAN GRILL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03817443847. Het bedrijf ACADIA AMERICAN GRILL bevindt zich op het adres: OUDE BAAN 112; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 421,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Américaine. Types de Repas: A Volonté. Aménagements & Services: Terrasse..
De hoofdactiviteit van ACADIA AMERICAN GRILL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACADIA AMERICAN GRILL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACADIA AMERICAN GRILL, openstaande posities, locatie van ACADIA AMERICAN GRILL op de kaart.

ACADIA AMERICAN GRILL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACADIA AMERICAN GRILL, company assigned to the tax number BE03817443847. The company ACADIA AMERICAN GRILL is located at the address: OUDE BAAN 112; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 421,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Américaine. Types de Repas: A Volonté. Aménagements & Services: Terrasse..
The main activity of ACADIA AMERICAN GRILL is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACADIA AMERICAN GRILL is not available. You also can look at reviews of ACADIA AMERICAN GRILL, open positions, location of ACADIA AMERICAN GRILL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACADIA AMERICAN GRILL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACADIA AMERICAN GRILL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACADIA AMERICAN GRILL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACADIA AMERICAN GRILL, employees, financial statistics.