ABU SIMBEL

Contactgegevens ABU SIMBEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABU SIMBEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABU SIMBEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HERENTALSSTRAAT 80; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14436180 (+32-14436180) 14436180 (+32-14436180)

Fax (fax): +32 (68) 530-72-82 +32 (68) 530-72-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABU SIMBEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABU SIMBEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABU SIMBEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABU SIMBEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABU SIMBEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABU SIMBEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABU SIMBEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABU SIMBEL
Products information ABU SIMBEL

BTW identificatienummer (tax): BE05727142333
Ondernemingsnummer: 7032043457
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABU SIMBEL
(Get full report from official database of BE for ABU SIMBEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABU SIMBEL
Addition kinds of activities for ABU SIMBEL

451200. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
20230303. Gedroogde melk | Dried milk
20790101. Margarine olie, behalve maïs | Margarine oil, except corn
33390301. Chroom raffinage (primair) | Chromium refining (primary)
36790300. Elektronische ladingen en voedingen | Electronic loads and power supplies
37110201. Motorwagens, behalve off-highway, assemblage van | Motor trucks, except off-highway, assembly of
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
82449904. Secretariaat | Secretarial school
95320201. Stedelijke planning en ontwikkeling commissie, overheid | Urban planning and development commission, government
96119901. Consumentenbescherming kantoor, regering | Consumer protection office, government

Werken bij ABU SIMBEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABU SIMBEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABU SIMBEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABU SIMBEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • Huishoudhulp in Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • Junior event and training coordinator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Vaste Job

    Zet je net je eerste stappen in het werkveld of heb je al enkele jaren ervaring + ben je op zoek naar een gevarieerde en communicatieve functie? Dan is je zoektocht ten einde! Onze snel groeiende klant in Diegem is op zoek naar een junior event en training coordinator. Het bedrijf is actief op het vlak van consultancy, technologie en outsourcing. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Werken rond commerciële evenementen Werken op werknemersevenementen en gebeurtenissen Werken rond rekruteringsevents Organiseren van lokale trainingsessies

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

  • Traineeship Retail Operations (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Dus jij wil straks graag enkele winkels leiden? Kuis je tenen dan maar uit: binnen dit en twee jaar heb je er hier vier onder je hoede. Met bijhorende medewerkers (een kleine honderd), omzet, voorraden en heel wat winkelrekken. En niemand die jou dan nog vertelt hoe of wat. Integendeel: aan het eind van je traject kijken wij naar jouw inzichten en ideeën om onze winkels nog beter te maken. Niemand wordt geboren als Retail Operations Manager van Lidl. Sterker nog: we zijn ervan overtuigd dat alleen een intens bad in de realiteit van onze winkels je enigszins kan voorbereiden op wat je te wachten staat. Want retail is zich steeds opnieuw inzetten voor de klant. Met de winkels als ons battlefield van elke dag. En jij moet jouw troepen inspireren en aanvuren. Verkopen begint in het distributiecentrum. Daar krijgen we de bestellingen van onze winkels binnen en zoeken en stapelen we alle producten zodat ze snel en correct in de rekken kunnen komen. Daar start klantvriendelijkheid en aandacht voor detail. En dus sturen we jou er ook een tijdje heen. Zo ken je alle cruciale schakels in de Lidl-ketting door en door. Een onmisbare ervaring als je straks zélf knopen moet doorhakken. On-the-job training is maar het halve werk. We gieten ook alle verzamelde kennis en ervaring van onze anciens en specialisten over je uit. Tijdens classroom-opleidingen, coaching-sessies, peer-reviews, watch-and-learn dagen, … Zo ben jij na je traineeship klaar om te doen waarvoor we je aangeworven hebben: onze winkels en jouw team nóg beter maken.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • kinderpsycholoog (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

  • Barman (m/v) (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: DE SCHUUR

    Type: Flexijob

    Hulp in café. Je helpt mee met klaarzetten van dranken, bedienen van klanten, aanvullen van frigo's, afwas... "Allround medewerker" in tof café.

Zoek naar antwoorden van ABU SIMBEL in sociale netwerken
Look for responds of ABU SIMBEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABU SIMBEL. Laat een reactie achter voor ABU SIMBEL. ABU SIMBEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABU SIMBEL. Leave a respond for ABU SIMBEL. ABU SIMBEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABU SIMBEL op de google maps. Adres en contacten ABU SIMBEL
Location of ABU SIMBEL on the google maps. Address and contacts of ABU SIMBEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ABU SIMBEL ABU SIMBEL: Meert R | ANTWERPSE PLANTENCENTRALE | Magotteaux P | GERARD LANNOOTE | Lallouette Annabelle

Other related companies as ABU SIMBEL: Meert R | ANTWERPSE PLANTENCENTRALE | Magotteaux P | GERARD LANNOOTE | Lallouette Annabelle

ABU SIMBEL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABU SIMBEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05727142333. Het bedrijf ABU SIMBEL bevindt zich op het adres: HERENTALSSTRAAT 80; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 651,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van ABU SIMBEL is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABU SIMBEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABU SIMBEL, openstaande posities, locatie van ABU SIMBEL op de kaart.

ABU SIMBEL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABU SIMBEL, company assigned to the tax number BE05727142333. The company ABU SIMBEL is located at the address: HERENTALSSTRAAT 80; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 651,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of ABU SIMBEL is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ABU SIMBEL is not available. You also can look at reviews of ABU SIMBEL, open positions, location of ABU SIMBEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABU SIMBEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABU SIMBEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABU SIMBEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABU SIMBEL, employees, financial statistics.