A LA VUE DE BRUXELLES

Contactgegevens A LA VUE DE BRUXELLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A LA VUE DE BRUXELLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

A LA VUE DE BRUXELLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE L'H?PITAL FRAN?AIS 8; 1083; GANSHOREN, België

Telefoon (phone): 24263996 (+32-24263996) 24263996 (+32-24263996)

Fax (fax): +32 (87) 406-35-27 +32 (87) 406-35-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A LA VUE DE BRUXELLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A LA VUE DE BRUXELLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A LA VUE DE BRUXELLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A LA VUE DE BRUXELLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A LA VUE DE BRUXELLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A LA VUE DE BRUXELLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A LA VUE DE BRUXELLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A LA VUE DE BRUXELLES
Products information A LA VUE DE BRUXELLES

BTW identificatienummer (tax): BE06085296630
Ondernemingsnummer: 7768127441
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type de Cuisine: Tavernes.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A LA VUE DE BRUXELLES
(Get full report from official database of BE for A LA VUE DE BRUXELLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor A LA VUE DE BRUXELLES
Addition kinds of activities for A LA VUE DE BRUXELLES

172102. Commercieel schilderij | Commercial painting
26219903. Kabel of jute papier | Rope or jute paper
39150205. Lapidair werk, contract of ander | Lapidary work, contract or other
50520200. Steenkool en Coke | Coal and coke
51990400. Stoffen, garens en gebreide goederen | Fabrics, yarns, and knit goods
73891307. Paralegal service | Paralegal service
87110403. Verwarming en ventilatietechniek | Heating and ventilation engineering

Werken bij A LA VUE DE BRUXELLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A LA VUE DE BRUXELLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A LA VUE DE BRUXELLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A LA VUE DE BRUXELLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • STUDENT(E) BONGO SHOP KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel in centrum Kortrijk (Shopping Center K) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Service Technieker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

Zoek naar antwoorden van A LA VUE DE BRUXELLES in sociale netwerken
Look for responds of A LA VUE DE BRUXELLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor A LA VUE DE BRUXELLES. Laat een reactie achter voor A LA VUE DE BRUXELLES. A LA VUE DE BRUXELLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A LA VUE DE BRUXELLES. Leave a respond for A LA VUE DE BRUXELLES. A LA VUE DE BRUXELLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A LA VUE DE BRUXELLES op de google maps. Adres en contacten A LA VUE DE BRUXELLES
Location of A LA VUE DE BRUXELLES on the google maps. Address and contacts of A LA VUE DE BRUXELLES

Andere gerelateerde bedrijven als come A LA VUE DE BRUXELLES A LA VUE DE BRUXELLES: UNIC | MUTUALIT? SOCIALISTE | BOOSTER TUNING | E & A VAT Refund | VALERE BLAVIER

Other related companies as A LA VUE DE BRUXELLES: UNIC | MUTUALIT? SOCIALISTE | BOOSTER TUNING | E & A VAT Refund | VALERE BLAVIER

A LA VUE DE BRUXELLES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A LA VUE DE BRUXELLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06085296630. Het bedrijf A LA VUE DE BRUXELLES bevindt zich op het adres: AVENUE DE L'H?PITAL FRAN?AIS 8; 1083; GANSHOREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes..
De hoofdactiviteit van A LA VUE DE BRUXELLES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A LA VUE DE BRUXELLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A LA VUE DE BRUXELLES, openstaande posities, locatie van A LA VUE DE BRUXELLES op de kaart.

A LA VUE DE BRUXELLES is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is A LA VUE DE BRUXELLES, company assigned to the tax number BE06085296630. The company A LA VUE DE BRUXELLES is located at the address: AVENUE DE L'H?PITAL FRAN?AIS 8; 1083; GANSHOREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes..
The main activity of A LA VUE DE BRUXELLES is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A LA VUE DE BRUXELLES is not available. You also can look at reviews of A LA VUE DE BRUXELLES, open positions, location of A LA VUE DE BRUXELLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A LA VUE DE BRUXELLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A LA VUE DE BRUXELLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A LA VUE DE BRUXELLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A LA VUE DE BRUXELLES, employees, financial statistics.