'T STEENHOF

Contactgegevens 'T STEENHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T STEENHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T STEENHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STEENOVENSTRAAT 4; 8431; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59311091 (+32-59311091) 59311091 (+32-59311091)

Fax (fax): +32 (56) 187-26-82 +32 (56) 187-26-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T STEENHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T STEENHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T STEENHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T STEENHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T STEENHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T STEENHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T STEENHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T STEENHOF
Products information 'T STEENHOF

BTW identificatienummer (tax): BE08627532958
Ondernemingsnummer: 7471496582
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 634,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type de Cuisine: Tavernes,Bars & Brasseries.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T STEENHOF
(Get full report from official database of BE for 'T STEENHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T STEENHOF
Addition kinds of activities for 'T STEENHOF

2273. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
204802. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
25110303. Kinderstoelen, kinderen: hout | High chairs, children's: wood
38120201. Vliegtuig controlesystemen, elektronisch | Aircraft control systems, electronic
38270112. Microscopen, behalve elektronen, protonen en hoornvlies | Microscopes, except electron, proton, and corneal
50920000. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies

Werken bij 'T STEENHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T STEENHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T STEENHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T STEENHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • CHAUFFEUR HEFTRUCK en TERMINALTREKKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur bent u verantwoordelijk voor het intern transport binnen het bedrijf. Je hebt de nodige ervaring in het besturen van de zwaardere types heftrucks (5-20T) Ook het bedienen van rolbruggen en het besturen van een terminaltrekker/oplegger zit binnen uw mogelijkheden. U draagt zorg voor het recent machinepark en de betonproducten.

  • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

  • STIKSTER VOOR AFDELING OVERGORDIJNEN (ARDOOIE) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent graag bezig met stoffen en je houdt ervan om mooie zaken te confectioneren. Je gaat hierbij nauwkeurig en snel te werk. Een stikmachine kent geen geheimen voor je. In deze erg afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het stikken, controleren en verpakken van de overgordijnen. Geen bandwerk, alles wordt op maat gemaakt !

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Grobbendonk-Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Financieel administratief medewerker te Dilsen Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Als financieel-administratief medewerker sta je in voor volgend takenpakket: 1) Debiteurenbeheer: - beheer dagelijkse betalingsoverzichten gerelateerd aan afhalingen voor dealers in samenwerking met het dealersupport team; - dagelijks controleren van de ontvangen betalingen van dealers en deze verwerken in het boekhoudprogramma (Navision); - afwijkende betalingen van dealers melden en opvolgen met de financieel coördinator; - opstellen van creditnota's en facturen; - telefonische ondersteuning bieden aan de dealers; - opstellen, versturen en opvolgen van reminders en account statements volgens procedure; - dagelijks opvolgen, onderhouden en uitzuiveren van de klantenaccounts; - dagelijks afpunten van klantenaccounts; - aanmaken van nieuwe klantenfiches en onderhouden van bestaande klantenfiches. 2) Crediteurenbeheer: - controleren van ontvangen aankoopfacturen en toevoegen van achtergrond documentatie; - protesteren van onregelmatigheden in de ontvangen aankoopfacturen; - wekelijks verwerken van aankoopfacturen in Navision; - opstellen en verwerken van intercompany facturen in Navision; - opvolgen van creditnota's waar we recht op hebben; - aanmaken van nieuwe leveranciersfiches en onderhouden van bestaande leveranciersfiches; - voorbereiden van de betalingen naar onze leveranciers; - voorbereiden van intercompany betalingen; - voorbereiden van de klantenomzetoverzichten en deze doorsturen naar Watkins USA; - wekelijks beheer van de kas en het kasboek; - opmaken van de maandelijks service fee invoice voor Watkins USA; - dagelijks verwerken en opvolgen van de accomodation account en het geven van tijdige feedback hierover; - controleren van expense rapporten en vergelijken met bijgevoegde documenten. 3) Algemene boekhouding en diversen: - voorbereiden van de maandelijkse financiële afsluiting; - verwerken en verdelen van de dagelijkse post; - dagelijks beheer van de gezamenlijke finance mailbox;

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Ruimtelijk planner A1 - A3 (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR SCHILDE

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gedreven medewerker die mee het ruimtelijk beleid van de gemeente vormgeeft. Als ruimtelijk planner sta je in voor de opvolging en advisering van o.a. ruimtelijke planningsprocessen, masterplannen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen. Daarnaast werkt u in teamverband en ondersteunt u collega’s binnen de dienst Ruimte waar nodig.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier zijn wij op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan je op beide locaties werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

Zoek naar antwoorden van 'T STEENHOF in sociale netwerken
Look for responds of 'T STEENHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T STEENHOF. Laat een reactie achter voor 'T STEENHOF. 'T STEENHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T STEENHOF. Leave a respond for 'T STEENHOF. 'T STEENHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T STEENHOF op de google maps. Adres en contacten 'T STEENHOF
Location of 'T STEENHOF on the google maps. Address and contacts of 'T STEENHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T STEENHOF 'T STEENHOF: Football Acrenoise | Schelstraete I | P. HERTSENS | LAURENCE COLLIGNON | Den Briel BVBA

Other related companies as 'T STEENHOF: Football Acrenoise | Schelstraete I | P. HERTSENS | LAURENCE COLLIGNON | Den Briel BVBA

'T STEENHOF is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T STEENHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08627532958. Het bedrijf 'T STEENHOF bevindt zich op het adres: STEENOVENSTRAAT 4; 8431; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 634,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Tavernes,Bars & Brasseries..
De hoofdactiviteit van 'T STEENHOF is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T STEENHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T STEENHOF, openstaande posities, locatie van 'T STEENHOF op de kaart.

'T STEENHOF is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T STEENHOF, company assigned to the tax number BE08627532958. The company 'T STEENHOF is located at the address: STEENOVENSTRAAT 4; 8431; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 634,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Tavernes,Bars & Brasseries..
The main activity of 'T STEENHOF is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T STEENHOF is not available. You also can look at reviews of 'T STEENHOF, open positions, location of 'T STEENHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T STEENHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T STEENHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T STEENHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T STEENHOF, employees, financial statistics.