'T SCHUURKE

Contactgegevens 'T SCHUURKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T SCHUURKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T SCHUURKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PONTSTRAAT 111; 8450; DEERLIJK, België

Telefoon (phone): 56777794 (+32-56777794) 56777794 (+32-56777794)

Fax (fax): +32 (87) 590-96-53 +32 (87) 590-96-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T SCHUURKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T SCHUURKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T SCHUURKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T SCHUURKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T SCHUURKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T SCHUURKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T SCHUURKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T SCHUURKE
Products information 'T SCHUURKE

BTW identificatienummer (tax): BE01236480712
Ondernemingsnummer: 7272094726
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Type de Cuisine: Fran?aise,Belge. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T SCHUURKE
(Get full report from official database of BE for 'T SCHUURKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T SCHUURKE
Addition kinds of activities for 'T SCHUURKE

22110108. kussenslopen | Pillowcases
27520500. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
35720000. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
51130203. Eetgerei, wegwerp plastic | Eating utensils, disposable plastic
73130000. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives

Werken bij 'T SCHUURKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T SCHUURKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T SCHUURKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T SCHUURKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vervanging brugpensioen

    Robert Half is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V). Dit voor een groeiende familiale KMO regio Ieper. Als hulpboekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: Verkoopfacturatie Inboeken van aankoopfacturen Inboeken van financiële verrichtingen In beperkte mate debiteurenbeheer Ondersteunen van de collega boekhouder waar nodig Ad hoc administratieve taken Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Service Technieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de service, het onderhoud en herstelling van de windturbines. Je voert de controle uit van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische reparaties uit Je kan een gedetailleerd verslag opmaken

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • HR Business Partner (M/V) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistieke klant gevestigd in Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. Deze staat verantwoordelijk voor een aantal terminals en zorgt voor een tijdige en correcte opvolging van de HR diensten. De HR Business Partner rapporteert aan de HR Director en werkt binnen de HR afdeling. Daarnaast staat hij/zij in dagelijks contact met Terminal Managers en externe leveranciers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor volgende HR domeinen: werving & selectie, training & development, comp & ben, systems & policies, industriële relaties Managen van alle operationele HR aspecten Je begeleidt leidinggevenden bij het identificeren van behoeften tot persoonlijke ontwikkeling van hun team Ontwikkeling en promotie van een positief werknemersklimaat, zodat elk issue op een constructieve manier kan worden behandeld Je werkt actief mee aan het uitwerken en implementeren van HR projecten, in lijn met de HR Group strategie Streven naar een continue evaluatie en optimalisatie van HR policies en afspraken om de kwaliteit, efficiëntie en effectiviteit ervan te verzekeren Je bent het aanspreekpunt en een inspirerende partner bij veranderingsprocessen Vanuit je intrinsieke interesse voor en begrip van de business reageer je proactief op HR noden en initieer je HR acties om aan toekomstige noden te voldoen Coachen van leidinggevenden op individuele basis bij de implementatie van bedrijfswaarden in hun team

  • ERVAREN BAKKER (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt het diploma van bakker of je bent gelijikwaardig door ervaring. Je bent flexibel. Je kan zelfstandig werken.

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • QUALITY ASSURANCE ENGINEER TE ZELE (55-469) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als gemotiveerde werknemer kom je terecht in een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van apparatuur voor niveau- en debietmeting. Je verbetert voortdurend processen en productkwaliteit en je promoot de kwaliteitsvereisten in de hele organisatie. Je ontwikkelt, documenteert en implementeert kwaliteitsnormen voor producten en processen. Je doet de follow-up van de klachtenbehandeling. Je werkt samen met andere afdelingen om product- en procesproblemen te bepalen en op te lossen. Je organiseert en voert interne audits uit en initieert vervolgacties.

  • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TRAININGSTATION

    Type: Zelfstandige activiteit

    mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

  • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

Zoek naar antwoorden van 'T SCHUURKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T SCHUURKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T SCHUURKE. Laat een reactie achter voor 'T SCHUURKE. 'T SCHUURKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T SCHUURKE. Leave a respond for 'T SCHUURKE. 'T SCHUURKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T SCHUURKE op de google maps. Adres en contacten 'T SCHUURKE
Location of 'T SCHUURKE on the google maps. Address and contacts of 'T SCHUURKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T SCHUURKE 'T SCHUURKE: RESTAURANT L'ECOLE | Poquito | Bruyndonckx M | ERIC FOSSION | Weiss BVBA

Other related companies as 'T SCHUURKE: RESTAURANT L'ECOLE | Poquito | Bruyndonckx M | ERIC FOSSION | Weiss BVBA

'T SCHUURKE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T SCHUURKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01236480712. Het bedrijf 'T SCHUURKE bevindt zich op het adres: PONTSTRAAT 111; 8450; DEERLIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise,Belge. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin..
De hoofdactiviteit van 'T SCHUURKE is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T SCHUURKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T SCHUURKE, openstaande posities, locatie van 'T SCHUURKE op de kaart.

'T SCHUURKE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T SCHUURKE, company assigned to the tax number BE01236480712. The company 'T SCHUURKE is located at the address: PONTSTRAAT 111; 8450; DEERLIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise,Belge. Aménagements & Services: Terrasse,Jardin..
The main activity of 'T SCHUURKE is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T SCHUURKE is not available. You also can look at reviews of 'T SCHUURKE, open positions, location of 'T SCHUURKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T SCHUURKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T SCHUURKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T SCHUURKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T SCHUURKE, employees, financial statistics.