'T LAMMEKE

Contactgegevens 'T LAMMEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T LAMMEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T LAMMEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE LOBROEKSTRAAT 51; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32367986 32367986

Fax (fax): +32 (3) 497-88-38 +32 (3) 497-88-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T LAMMEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T LAMMEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T LAMMEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T LAMMEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T LAMMEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T LAMMEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T LAMMEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T LAMMEKE
Products information 'T LAMMEKE

BTW identificatienummer (tax): BE06874664306
Ondernemingsnummer: 1853637695
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 272,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

chateaubriand,lamsvlees.^^Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Cave à Vin,Zones Non Fumeurs,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Air Conditionné,Assortiment de Cigares de Marque,Parking. Cadre & Atmosphère: Affaire,Salon. Tenue Conseillée: Libre.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T LAMMEKE
(Get full report from official database of BE for 'T LAMMEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T LAMMEKE
Addition kinds of activities for 'T LAMMEKE

238400. Robes en dressingjurken | Robes and dressing gowns
364101. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
24991000. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
27549902. Directories, telefoon: gravure printing, niet gepubliceerd | Directories, telephone: gravure printing, not published
28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
35310406. Betonbewerking apparatuur | Concrete grouting equipment
36130206. Metering panelen, elektrisch | Metering panels, electric
39140202. Bestek, nikkel zilver | Cutlery, nickle silver
50159902. Aanhangwagen onderdelen en accessoires, gebruikt | Trailer parts and accessories, used
91990000. Overheid, nec | General government, nec

Werken bij 'T LAMMEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T LAMMEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T LAMMEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T LAMMEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • Schrijnwerker atelier (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    op zoek naar een schrijnwerker om fulltime in hun atelier te werken. Zij maken en plaatsen houten poorten, terassen, carports en poolhouses

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Hoofdverpleegkundige regio Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als hoofdverpleegkundigbinnen dit WZC: -  Vind je de zorg voor ouderen enorm belangrijk -  Is leidinggeven je niet vreemd en kan je goeddelegeren -  Kan je open en duidelijke communiceren met jeteam -        -  Motiveer en coach jij je collega’s om kwalitatievezorg toe te dienen     ,n  -  Je hebt een duidelijk beeld over wat je wilbereiken -        -  Ben je zelfstandig en kan je proactief werken Bedrijfsprofiel:  Het woonzorgcentrum is centraal maar rustig gelegen. Deomgeving bruist van het groen waardoor je toch een landelijk gevoel krijgt. Zestreven naar een persoonsgerichte zorg door met regionale en universitaireziekenhuizen, scholen en een centrale apotheek samen te werken.

  • Productiemedewerker volcontinue systeem met topverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • Klantenadviseur automotive sector (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Als Klantenadviseur ben je verantwoordelijk voor het volledig verkoopsproces. Op regelmatige tijdstippen doe je actief aan prospectie om nieuwe potentiële klanten binnen te halen om het marktaandeel te vergroten. Je verovert het marktpotentieel van nieuwe voertuigen en tweedehandswagens van alle merken. Als klantenadviseur is het jouw taak om de behoeften van de klant te analyseren om op die manier de verkoop te stimuleren. Je bent de onderhandelingspartner voor een samenwerking vanaf offerte tot het afleveren van de wagen. Tenslotte draag je als Klantenadviseur de verantwoordelijkheid in de dienst-na-verkoop om op actieve wijze het vertrouwen van de klant te winnen. Bedrijfsprofiel: Voor een financieel gezonde groep in de automobielsector in volle ontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Klantenadviseur.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Zaalmedewerker (flexijob) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Flexijob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

Zoek naar antwoorden van 'T LAMMEKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T LAMMEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T LAMMEKE. Laat een reactie achter voor 'T LAMMEKE. 'T LAMMEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T LAMMEKE. Leave a respond for 'T LAMMEKE. 'T LAMMEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T LAMMEKE op de google maps. Adres en contacten 'T LAMMEKE
Location of 'T LAMMEKE on the google maps. Address and contacts of 'T LAMMEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T LAMMEKE 'T LAMMEKE: Power Jocardy | Lydeassur 2000 SC | PATRICK HALLOY | D'OFFICE | Galle Ets NV

Other related companies as 'T LAMMEKE: Power Jocardy | Lydeassur 2000 SC | PATRICK HALLOY | D'OFFICE | Galle Ets NV

'T LAMMEKE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T LAMMEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06874664306. Het bedrijf 'T LAMMEKE bevindt zich op het adres: LANGE LOBROEKSTRAAT 51; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 272,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn chateaubriand,lamsvlees.^^Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Cave à Vin,Zones Non Fumeurs,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Air Conditionné,Assortiment de Cigares de Marque,Parking. Cadre & Atmosphère: Affaire,Salon. Tenue Conseillée: Libre..
De hoofdactiviteit van 'T LAMMEKE is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T LAMMEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T LAMMEKE, openstaande posities, locatie van 'T LAMMEKE op de kaart.

'T LAMMEKE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T LAMMEKE, company assigned to the tax number BE06874664306. The company 'T LAMMEKE is located at the address: LANGE LOBROEKSTRAAT 51; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 272,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are chateaubriand,lamsvlees.^^Gamme de prix: 25 - 37 Euros. Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Plats Végétariens. Aménagements & Services: Cave à Vin,Zones Non Fumeurs,Terrasse,Accès pour Les Moins Valides,Air Conditionné,Assortiment de Cigares de Marque,Parking. Cadre & Atmosphère: Affaire,Salon. Tenue Conseillée: Libre..
The main activity of 'T LAMMEKE is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T LAMMEKE is not available. You also can look at reviews of 'T LAMMEKE, open positions, location of 'T LAMMEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T LAMMEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T LAMMEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T LAMMEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T LAMMEKE, employees, financial statistics.