'T KEUKENTJE

Contactgegevens 'T KEUKENTJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KEUKENTJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KEUKENTJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT I LAAN 120; 8620; NIEUWPOORT, België

Telefoon (phone): 58234562 (+32-58234562) 58234562 (+32-58234562)

Fax (fax): +32 (58) 485-44-34 +32 (58) 485-44-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KEUKENTJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KEUKENTJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KEUKENTJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KEUKENTJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KEUKENTJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KEUKENTJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KEUKENTJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KEUKENTJE
Products information 'T KEUKENTJE

BTW identificatienummer (tax): BE03769653320
Ondernemingsnummer: 9786590576
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 636,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type de Cuisine: Fran?aise.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KEUKENTJE
(Get full report from official database of BE for 'T KEUKENTJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KEUKENTJE
Addition kinds of activities for 'T KEUKENTJE

265601. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
599904. Verrekijkers en telescopen | Binoculars and telescopes
30619901. Apparatuur rubberen goederen (mechanisch) | Appliance rubber goods (mechanical)
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
35310409. Afwerkers, beton en bitumineuze: aangedreven | Finishers, concrete and bituminous: powered
40130000. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
51990207. curiosa | Curios

Werken bij 'T KEUKENTJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KEUKENTJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KEUKENTJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KEUKENTJE. Looking for open vacancies in other companies

  • CAM operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Administratief medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw voornaamste taken • Je voert de orderbevestigingen in het ERP systeem in en actualiseert de leveringsschema’s; • Je communiceert met leveranciers over de openstaande bestellingen; • Je klasseert (digitaal) de orders, de orderbevestigingen, de prijslijsten en de contracten; • Je voert de prijslijsten en commerciële afspraken in het ERP systeem in; • Je verwerkt de vragen van de interne klanten (over stockbreuk, levertermijn, kwaliteitsproblemen, …); • Je beheert de interne en externe aankoopmailboxen; • Je lost de facturatieproblemen samen met de leveranciersboekhouding en de leverancier(s) op; • Je verwerkt de geplande aankooporders van een reeks specifieke categorieën zoals bureelmateriaal; bevestigingsmaterialen, verpakkingsmateriaal, …; • Je rapporteert rechtstreeks aan de Aankoopmanager;

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Operator metaal afdeling liggers - 2 ploegen (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een machine voor staalbewerking. Je komt tussen bij storingen en fouten, je bent alert en kan de storingen zelfstandig oplossen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en het bedienen van de apparaten. Je doet de opstart van de machine en neemt stalen volgens de aangegeven normen. Je rapporteert aan de teamleader op het einde van je shift.

  • Junior Marketing Manager (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Kontich, gespecialiseerd in automatisatie, zijn we op zoek naar een junior marketing manager. Je komt terecht in een klein team waar je als marketing manager volgend takenpakket krijgt: Je bedenkt advertenties, brochures ea en coördineert de activiteit; je beslist over de samenwerking met externen en aldus aan wie je dit wenst uit te besteden. Je beheert de website en social media, Je zorgt ervoor dat beursdeelnames (1à2/jaar) optimaal verlopen, Je ondersteunt het team - je kan en wil de nodige flexibiliteit bieden en andere taken op jou nemen (offerteopmaak, actueel houden van de CRM database, dossiers vervolledigen,...).

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Peer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • "SLIMME" BIJLESLERAREN (regio Leuven/VLAAMS-BRABANT) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: L2018.

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

Zoek naar antwoorden van 'T KEUKENTJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T KEUKENTJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KEUKENTJE. Laat een reactie achter voor 'T KEUKENTJE. 'T KEUKENTJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KEUKENTJE. Leave a respond for 'T KEUKENTJE. 'T KEUKENTJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KEUKENTJE op de google maps. Adres en contacten 'T KEUKENTJE
Location of 'T KEUKENTJE on the google maps. Address and contacts of 'T KEUKENTJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KEUKENTJE 'T KEUKENTJE: Cool Island | KRIVAM | MARKETING IMPACT | CONSULT CONSULTANCY | Duyck Bouwmaterialen

Other related companies as 'T KEUKENTJE: Cool Island | KRIVAM | MARKETING IMPACT | CONSULT CONSULTANCY | Duyck Bouwmaterialen

'T KEUKENTJE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KEUKENTJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03769653320. Het bedrijf 'T KEUKENTJE bevindt zich op het adres: ALBERT I LAAN 120; 8620; NIEUWPOORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 636,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise..
De hoofdactiviteit van 'T KEUKENTJE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KEUKENTJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KEUKENTJE, openstaande posities, locatie van 'T KEUKENTJE op de kaart.

'T KEUKENTJE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KEUKENTJE, company assigned to the tax number BE03769653320. The company 'T KEUKENTJE is located at the address: ALBERT I LAAN 120; 8620; NIEUWPOORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 636,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise..
The main activity of 'T KEUKENTJE is Chemicals and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KEUKENTJE is not available. You also can look at reviews of 'T KEUKENTJE, open positions, location of 'T KEUKENTJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KEUKENTJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KEUKENTJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KEUKENTJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KEUKENTJE, employees, financial statistics.