'T KELDERKE

Contactgegevens 'T KELDERKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T KELDERKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T KELDERKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND PLACE 15; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25137344 (+32-25137344) 25137344 (+32-25137344)

Fax (fax): +32 (83) 691-39-63 +32 (83) 691-39-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T KELDERKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T KELDERKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T KELDERKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T KELDERKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T KELDERKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T KELDERKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T KELDERKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T KELDERKE
Products information 'T KELDERKE

BTW identificatienummer (tax): BE05407440185
Ondernemingsnummer: 1460876464
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Type de Cuisine: Belge. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T KELDERKE
(Get full report from official database of BE for 'T KELDERKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T KELDERKE
Addition kinds of activities for 'T KELDERKE

1221. Bitumineuze kolen en bruinkool-oppervlakte mijnbouw | Bituminous coal and lignite-surface mining
735906. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
33150201. Brads, staal: draad of snij | Brads, steel: wire or cut
39110201. Sigaretten, edelmetaal | Cigar cases, precious metal
56990301. Badpakken | Bathing suits
59849903. Propaangas, gebotteld | Propane gas, bottled

Werken bij 'T KELDERKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T KELDERKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T KELDERKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T KELDERKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • BEHEERDER INNINGEN (NL/FR) INTERIM (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de cel Pre-betwiste Zaken van ons departement After Sales zijn we op zoek naar een Beheerder inningen (nl/fr). FUNCTIEBESCHRIJVING: Beheer van onbetaalde dossiers, zorgen voor de inning van de onbetaalde bedragen, de risico's beoordelen en de nodige waarborgen activeren. In teamverband het beheer verzekeren van de dossiers toegewezen aan de afdeling Pre-betwiste Zaken. Overgaan tot de inning van achterstallige of onbetaalde bedragen aan de hand van de beschikbare tools. Dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en inkomende/uitgaande oproepen. Het management op de hoogte brengen van ontdekte afwijkingen, gevallen van fraude. Bijdragen tot de realisatie van de doelstellingen.

  • Calculator industriebouw (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator wordt u ingeschakeld in het team van de verkoop en staat u in voor de kostprijsberekening van de projecten. Je volgt deze calculaties op en werkt heel nauw samen met de verkopers.

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Tuinier met ervaring (KERKHOVE)

    Regio: KERKHOVE

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aanleg van tuinen. Je werkt met verschillende kranen om de verschillende projecten te realiseren. Je ondersteunt de zaakvoerder bij allerlei technische taken (verlichting,...)

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van 'T KELDERKE in sociale netwerken
Look for responds of 'T KELDERKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T KELDERKE. Laat een reactie achter voor 'T KELDERKE. 'T KELDERKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T KELDERKE. Leave a respond for 'T KELDERKE. 'T KELDERKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T KELDERKE op de google maps. Adres en contacten 'T KELDERKE
Location of 'T KELDERKE on the google maps. Address and contacts of 'T KELDERKE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T KELDERKE 'T KELDERKE: INSTITUUT SOFIA | MICHبLE | WEST GAMES COMPANY | Reinaert NV | SOFA SOFA

Other related companies as 'T KELDERKE: INSTITUUT SOFIA | MICHبLE | WEST GAMES COMPANY | Reinaert NV | SOFA SOFA

'T KELDERKE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T KELDERKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05407440185. Het bedrijf 'T KELDERKE bevindt zich op het adres: GRAND PLACE 15; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 242,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Belge. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive..
De hoofdactiviteit van 'T KELDERKE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T KELDERKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T KELDERKE, openstaande posities, locatie van 'T KELDERKE op de kaart.

'T KELDERKE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T KELDERKE, company assigned to the tax number BE05407440185. The company 'T KELDERKE is located at the address: GRAND PLACE 15; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 242,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Belge. Heures d'ouvertures Spéciales: Ouverture Nocturne Tardive..
The main activity of 'T KELDERKE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T KELDERKE is not available. You also can look at reviews of 'T KELDERKE, open positions, location of 'T KELDERKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T KELDERKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T KELDERKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T KELDERKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T KELDERKE, employees, financial statistics.