Rase A

Contactgegevens Rase A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rase A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rase A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Chapelle 35 6990 Hotton, België

Telefoon (phone): +32 (67) 355-23-60 +32 (67) 355-23-60

Fax (fax): +32 (10) 521-26-95 +32 (10) 521-26-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rase A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rase A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rase A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rase A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rase A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rase A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rase A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rase A
Products information Rase A

BTW identificatienummer (tax): BE07125427246
Ondernemingsnummer: 2079132080
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Rase A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rase A
(Get full report from official database of BE for Rase A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rase A
Addition kinds of activities for Rase A

5147. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
738906. Interieurontwerp diensten | Interior design services
17110301. Installatie van brand sprinklersysteem | Fire sprinkler system installation
28190606. Kernschroot, opwerking | Nuclear fuel scrap, reprocessing
28790107. Pesticiden, landbouw of huishoudens | Pesticides, agricultural or household
28990504. Industriële maten | Industrial sizes
32750204. Gips | Plaster of paris
35470102. Blooming en slabbing molen | Blooming and slabbing mills
76999909. Sneeuwblazer reparatie | Snowblower repair

Werken bij Rase A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rase A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rase A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rase A. Looking for open vacancies in other companies

 • GRONDWERKER (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als handlanger grondwerker instaan voor mee te helpen in een team voor het verzorgen van grondwerken, wegeniswerken, afbraakwerken, saneringswerken, betonwerken, ... Allround zal je dus instaan voor verschillende taken en verantwoordelijkheden op de werf.

 • Credit Control (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

 • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

 • TECHNIEKER (WEELDE)

  Regio: WEELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

 • PRODUCTIEMEDEWERKER VASTE VROEGE PLOEG (M/V/X) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wetteren zijn we op zoek naar een groot aantal extra medewerkers voor de eindejaarsperiode. Je zal opstarten vanaf oktober tot na de feestperiode na nieuwjaar. Je wordt ingezet in een productieomgeving. Jouw taken bestaan uit fijne afwerking van de producten, uitvoeren van taken via de computer, verpakken van de afgewerkte producten en het klaarmaken ervan voor verzending. Je zal in een vaste vroege ploeg worden ingezet.

 • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-KRUIS (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • CHAUFFEUR CE - BRANDSTOFFEN (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DE SAERT

  Type: Vaste Job

  Je levert brandstoffen (gasolie, mazout, ...) bij onze klanten in de ruime omgeving van Baasrode.

 • Werkvoorbereider (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  - Multidisciplinaire voorbereiding van curatieve en preventieve onderhoudswerken (voornamelijk mechanisch) - Inplannen van deze onderhoudswerken - Voorbereiden van vergunningen en LOTO - Opvolgen van werken - Voorbereiding van shut-downs - Opstellen van lijsten met kritische wisselstukken

 • R&M technician (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

 • TA Manager (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  De Turn Around Manager leidt en voert de stilstanden/Turn Arounds uit op de site in Antwerpen. De belangrijkste verantwoordelijkheid is het initiëren, faciliteren en managen van het TA-proces. De Turn Around Manager heeft de eindverantwoordelijkheid voor alle fasen en de bijhorende mijlpalen en activiteiten. Verzamelen van gegevens en valideren van de scope van de werkzaamheden; Voorzien van de nodige bezetting in de verschillende fasen van de TA; Opzetten van de TA-organisatie en definiëren van de rollen en verantwoordelijkheden van de teamleden; Zorgen voor een nauwe samenwerking met het management van de plant en met de reliability-verantwoordelijke; Melden van potentiële gevaren, risico's en afwijkingen aan de TA-stuurgroep; Dragen van de verantwoordelijkheid voor de budget- en kostenbeheersing van de TA; Zorgen voor een veilig verloop van de TA, met een nul-effect op het milieu; Ervoor instaan dat alle Turn Around-werk, inclusief projecten, wordt geïntegreerd in één plan.

 • Hoofdarts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

 • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Flexijob

  Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van Rase A in sociale netwerken
Look for responds of Rase A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rase A. Laat een reactie achter voor Rase A. Rase A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rase A. Leave a respond for Rase A. Rase A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rase A op de google maps. Adres en contacten Rase A
Location of Rase A on the google maps. Address and contacts of Rase A

Andere gerelateerde bedrijven als come Rase A Rase A: PآTISSERIE ELFAGAR | FAUBOURG | ECOSYNERGIE BENELUX | JAAK EXPEELS | Den Eeuwigen Aspi

Other related companies as Rase A: PآTISSERIE ELFAGAR | FAUBOURG | ECOSYNERGIE BENELUX | JAAK EXPEELS | Den Eeuwigen Aspi

Rase A is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rase A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07125427246. Het bedrijf Rase A bevindt zich op het adres: Rue de la Chapelle 35 6990 Hotton. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 545,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Rase A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rase A is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rase A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rase A, openstaande posities, locatie van Rase A op de kaart.

Rase A is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rase A, company assigned to the tax number BE07125427246. The company Rase A is located at the address: Rue de la Chapelle 35 6990 Hotton. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 545,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Rase A were not found.
The main activity of Rase A is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Rase A is not available. You also can look at reviews of Rase A, open positions, location of Rase A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rase A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rase A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rase A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rase A, employees, financial statistics.