Splieth

Contactgegevens Splieth: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Splieth: address, phone, fax, email, website, opening hours

Splieth

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Docteur Joseph Heuse 340 4870 Fraipont (Trooz), België

Telefoon (phone): +32 (65) 194-54-15 +32 (65) 194-54-15

Fax (fax): +32 (4) 390-31-35 +32 (4) 390-31-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Splieth: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Splieth"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Splieth"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Splieth, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Splieth. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Splieth, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Splieth. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Splieth
Products information Splieth

BTW identificatienummer (tax): BE03814697265
Ondernemingsnummer: 6179779052
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Splieth zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Splieth
(Get full report from official database of BE for Splieth)

Aanvulling soorten activiteiten voor Splieth
Addition kinds of activities for Splieth

209100. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
239401. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
352399. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
22530207. Truien en truien jassen, breien | Sweaters and sweater coats, knit
36740110. Zener diodes | Zener diodes
37280302. Vliegtuig remuitbreiders | Airplane brake expanders
79979904. Landclub, lidmaatschap | Country club, membership

Werken bij Splieth: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Splieth: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Splieth. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Splieth. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur D - afroepplanning shuttledienst (toerisme) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een busfirma is op zoek naar afroepchauffeurs D voor hun shuttledienst voor toerismetransport. Je rijdt tussen 2 ophaalpunten in Zeebrugge en Brugge. Dit is een job op afroep: je kan alle je beschikbare dagen voorgeven aan hen op maandbasis. Wanneer er opdrachten gepland zijn wordt je tijdig geinformeerd. Uitzonderlijk zijn er last minute aanvragen. Je rijdt met opgeboude bussen: 50 zittenden, 40 rechtopstaand. Je moet geen geld ontvangen. een collega staat er voor de ticketverkoopt.

 • Elektricien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant zijn wij op zoek naar een residentieel elektricien om op projectmatige basis te werken in regio Oost- en West-Vlaanderen   Je staat mee in voor diverse elektrische installaties in verschillende gebouwen Je bent mee verantwoordelijk voor het goed functioneren van deze installaties

 • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Aalter 8u/week (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Aalter. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studenten doorheen het schooljaar - Magazijn, productie,- Regio Herentals/Olen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een jobstudent en nog enkele dagen/weken beschikbaar doorheen het schooljaar tijdens de week? Voor verschillende bedrijven in de regio Herentals, Grobbendonk en Olen zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je werkt ofwel als administratief medewerker, magazijnier of productiemedewerker.

 • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: TIJARI

  Type: Studentenjob

  Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst student

 • Servicetechnieker (M/V) voor onze koffie-automaten (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: BDS

  Type: Vaste Job

  Ons bedrijf, BDS te Waregem, spitst zich toe op de verkoop, verhuur en uitbating van alle soorten verkoopautomaten. Dankzij onze jarenlange ervaring is ons familiebedrijf uitgegroeid tot een aanbieder van topkwaliteit met een grondige kennis van zaken. Met onze verschillende leveranciers en verschillende modellen kunnen we de klant altijd een maatoplossing bieden! Door de verdere groei van ons bedrijf gaan wij op zoek naar een servicetechnieker koffie-automaten om ons team te versterken. Altijd willen weten hoe koffie te (s)maken? Dan wil je alle details weten van onze koffiemachines! Welkom in de wondere wereld van caffeïne, melkschuim, caffe laté en chococino. Als servicetechnieker koffie-automaten sta je in voor zowel het preventief onderhoud als voor het detecteren en oplossen van defecten. Daarnaast verzorg je ook de installatie van nieuwe koffiemachines. Aan de hand van een smaaktest zorg je ervoor dat de klant opnieuw kan genieten van een heerlijke kop koffie. Je verplaatst je vanuit Waregem naar onze klanten in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Als technieker rapporteer je rechtstreeks aan het Hoofd Techniek.

 • helden voor het huishouden Herentals- solliciteer per sms (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Vaste Job

  Eveline zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Eveline is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de regio Herentals Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • KINESITHERAPEUT/PSYCHOMOTORISCH THERAPEUT (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: CENTRUM KLIM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Samen met een aantal collega's werk je mee in een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor de diagnostiek en begeleiding van kinderen, jongeren en sporadisch volwassenen. Het betreft voornamelijk kinderen en jongeren ontwikkelingsvertraging, autisme, ADHD, DCD.

 • Oliver James Associates - Functional Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is looking for a Functional Analyst who can start as soon as possible for a 6 months mission at least. Profile The candidate needs to have .NET, Mainframe and XML knowledge Banking knowledge and at least 5 years of experience with IT. Regarding the languages, Dutch is mandatory and English is a big plus.

Zoek naar antwoorden van Splieth in sociale netwerken
Look for responds of Splieth in social networks

Lees alle opmerkingen voor Splieth. Laat een reactie achter voor Splieth. Splieth bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Splieth. Leave a respond for Splieth. Splieth on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Splieth op de google maps. Adres en contacten Splieth
Location of Splieth on the google maps. Address and contacts of Splieth

Andere gerelateerde bedrijven als come Splieth Splieth: Accoe Nadine | CHAPEWERKEN BEN ISRA?L | HOTEL APPROACH | LADBROKES | MARIANNE FARBER

Other related companies as Splieth: Accoe Nadine | CHAPEWERKEN BEN ISRA?L | HOTEL APPROACH | LADBROKES | MARIANNE FARBER

Splieth is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Splieth, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03814697265. Het bedrijf Splieth bevindt zich op het adres: Rue du Docteur Joseph Heuse 340 4870 Fraipont (Trooz). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Splieth zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Splieth is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Splieth is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Splieth, openstaande posities, locatie van Splieth op de kaart.

Splieth is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Splieth, company assigned to the tax number BE03814697265. The company Splieth is located at the address: Rue du Docteur Joseph Heuse 340 4870 Fraipont (Trooz). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Splieth were not found.
The main activity of Splieth is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Splieth is not available. You also can look at reviews of Splieth, open positions, location of Splieth on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Splieth, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Splieth, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Splieth, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Splieth, employees, financial statistics.