Algemene Schrijnwerkerij Peter

Contactgegevens Algemene Schrijnwerkerij Peter: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Schrijnwerkerij Peter: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Schrijnwerkerij Peter

Regio (region): Sint-Gillis, België

Adres (address): Hoogstraat 12 9170 Sint-Pauwels (Sint-Gillis-Waas), België

Telefoon (phone): +32 (87) 469-87-84 +32 (87) 469-87-84

Fax (fax): +32 (65) 885-12-98 +32 (65) 885-12-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Schrijnwerkerij Peter: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Schrijnwerkerij Peter"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Schrijnwerkerij Peter"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Schrijnwerkerij Peter, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Schrijnwerkerij Peter. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Schrijnwerkerij Peter, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Schrijnwerkerij Peter. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Schrijnwerkerij Peter
Products information Algemene Schrijnwerkerij Peter

BTW identificatienummer (tax): BE01141723632
Ondernemingsnummer: 3115692138
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 465,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Algemene Schrijnwerkerij Peter zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Schrijnwerkerij Peter
(Get full report from official database of BE for Algemene Schrijnwerkerij Peter)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Schrijnwerkerij Peter
Addition kinds of activities for Algemene Schrijnwerkerij Peter

327206. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
16290400. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
26210203. Beveiligt papier | Securites paper
50750202. Ovens, verwarming: elektrisch | Furnaces, heating: electric
64110104. Pensioen en pensioenplan consultants | Pension and retirement plan consultants
79999902. Astroloog | Astrologer

Werken bij Algemene Schrijnwerkerij Peter: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Schrijnwerkerij Peter: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Schrijnwerkerij Peter. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Schrijnwerkerij Peter. Looking for open vacancies in other companies

 • Koeltechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  onderhoud en herstel van technische klimaat- en koelsystemen zelfstandig en nauwkeurig werken je werkt binnnen en buiten je werkt op verplaatsing je werkt bij hoge en lage temperaturen

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Deerlijk-Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Projectleider Bouw (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

 • Arbeider wegsignalisatie - Chauffeur C (M/V) (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van wegsignalisatie. Ter uitbreiding van hun team, zijn wij op zoek naar een arbeider wegsignalisatie mét rijbewijs C. Het takenpakket bestaat uit volgende punten: Het vervoeren van de wegsignalisatie Het plaatsen van wegsignalisatie

 • Autotechnieker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Onze klant is de grootste mobiliteitsorganisatie van het land, die voor meer dan 400.000 leden (particulieren en bedrijven) zekerheid, bescherming en levenscomfort biedt. Welke taken mag je verwachten als autotechnieker ? Klein & groot onderhoud Vervangen van slijtage onderdelen ( remmen , schokdempers , draagarmen , distributieriemen , …..) Vervangen van airco onderdelen Werken aan recente wagens Werken met een diagnose apparaat (resetten van indicators en uitlezen van storingen)

 • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

 • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

  Regio: LUIK

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

 • Verkoper (M/V) Webdesign regio W/O - Vlaanderen (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SITEFIRMA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een gedreven verkoper? Is de digitale snelweg jouw passie? Werk jij graag op basis van een scherpe commissie? Dan ben jij misschien wel het team lid waarnaar wij opzoek zijn. Als ervaren verkoper sta je in voor het opstellen en opvolgen van een eigen klantenbestand waarbij je de verschillende producten en diensten van Sitefirma toelicht en gewild maakt bij de klant. Daarbij sta je in als communicatiemedium tussen klant en het development team. Je bent een luisterend oor voor de klant waarna je een oplossing formuleert die de wensen van de klant vervult. Je hebt uitbundig veel interesse in de digitale wereld en blijft actueel op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in de sector.

 • KAPSTER KAPPER (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

  Type: Leercontract

  LEERJONGERE OF IBO De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

 • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: TIJARI

  Type: Flexijob

  Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van Algemene Schrijnwerkerij Peter in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Schrijnwerkerij Peter in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Schrijnwerkerij Peter. Laat een reactie achter voor Algemene Schrijnwerkerij Peter. Algemene Schrijnwerkerij Peter bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Schrijnwerkerij Peter. Leave a respond for Algemene Schrijnwerkerij Peter. Algemene Schrijnwerkerij Peter on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Schrijnwerkerij Peter op de google maps. Adres en contacten Algemene Schrijnwerkerij Peter
Location of Algemene Schrijnwerkerij Peter on the google maps. Address and contacts of Algemene Schrijnwerkerij Peter

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Schrijnwerkerij Peter Algemene Schrijnwerkerij Peter: B.B.C. UN. ROY. NAMUR | C.P.A. SELECT | Aston SPRL | CENTRAPSY | AKSENT

Other related companies as Algemene Schrijnwerkerij Peter: B.B.C. UN. ROY. NAMUR | C.P.A. SELECT | Aston SPRL | CENTRAPSY | AKSENT

Algemene Schrijnwerkerij Peter is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Schrijnwerkerij Peter, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141723632. Het bedrijf Algemene Schrijnwerkerij Peter bevindt zich op het adres: Hoogstraat 12 9170 Sint-Pauwels (Sint-Gillis-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 465,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Algemene Schrijnwerkerij Peter zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Schrijnwerkerij Peter is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Schrijnwerkerij Peter is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Schrijnwerkerij Peter, openstaande posities, locatie van Algemene Schrijnwerkerij Peter op de kaart.

Algemene Schrijnwerkerij Peter is a company, that was registered 2008 in Sint-Gillis region, Belgium. Full name of company is Algemene Schrijnwerkerij Peter, company assigned to the tax number BE01141723632. The company Algemene Schrijnwerkerij Peter is located at the address: Hoogstraat 12 9170 Sint-Pauwels (Sint-Gillis-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 465,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Algemene Schrijnwerkerij Peter were not found.
The main activity of Algemene Schrijnwerkerij Peter is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Schrijnwerkerij Peter is not available. You also can look at reviews of Algemene Schrijnwerkerij Peter, open positions, location of Algemene Schrijnwerkerij Peter on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Schrijnwerkerij Peter, Sint-Gillis: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Schrijnwerkerij Peter, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Schrijnwerkerij Peter, Sint-Gillis: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Schrijnwerkerij Peter, employees, financial statistics.