C.P.A. SELECT

Contactgegevens C.P.A. SELECT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.P.A. SELECT: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.P.A. SELECT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASTRIDLAAN 131; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50363125 (+32-50363125) 50363125 (+32-50363125)

Fax (fax): +32 (19) 308-21-72 +32 (19) 308-21-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.P.A. SELECT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.P.A. SELECT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.P.A. SELECT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.P.A. SELECT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.P.A. SELECT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.P.A. SELECT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.P.A. SELECT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.P.A. SELECT
Products information C.P.A. SELECT

BTW identificatienummer (tax): BE09074951171
Ondernemingsnummer: 5340423583
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activités: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.. Services: Bureaux de Sélection.

Product categorie (product category): Sélection de personnel and placement. Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.P.A. SELECT
(Get full report from official database of BE for C.P.A. SELECT)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.P.A. SELECT
Addition kinds of activities for C.P.A. SELECT

07210300. Gewasbeschermende diensten | Crop protecting services
30691502. Gietstukken, rubber | Castings, rubber
30890611. Gieten van primaire kunststoffen | Molding primary plastics
36710000. Electron buizen | Electron tubes
80210103. Maxillofacial specialist | Maxillofacial specialist
92220404. Juridische raad en vervolging, lokale overheid | Legal counsel and prosecution, local government

Werken bij C.P.A. SELECT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.P.A. SELECT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.P.A. SELECT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.P.A. SELECT. Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts receivable officer m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen in Vilvoorde, een ambitieuze, succesvolle en groeiende professionele werkomgeving met grote ambitie in informatietechnologie, zoeken we een Accounts Receivable Officer m/v. De Accounts Receivable Officer is verantwoordelijk voor: het controleren van de debiteurenrekeningen het telefonisch te woord staan van de klanten het ondersteunen en begeleiden van de tijdige verwerking van alle boekhoudstukken het opmaken van diverse rapportages het registreren van klachten het behandelen van credit checks volgens procedure het uitvoeren van diverse administratieve taken zoals behandeling van domiciliaties,aanmaningen,...

  • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bekkevoort – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dispatcher, Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Recrewtment Maritime

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in autotechnieken? Deed je alreeds ervaring op als Dispatcher? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een innovatieve mobiliteitsorganisatie zijn wij op zoek naar een Dispatcher met tewerkstelling in Zwijndrecht. Wat mag je in deze functie verwachten? Je bepaalt de prioriteit van inkomende aanvragen en maakt aan de hand hiervan een planning op van uit te voeren en reeds gekende opdrachten Je onderneemt actie met de info die voorhanden is, rekening houdend met verschillende parameters zoals interventietijd, urgentie, kost, type voertuig, ... Je onderhoudt een nauw contact met andere afdelingen die nodige informatie kunnen aanleveren Je zorgt er voor dat het dispatchinggebeuren ook administratief correct wordt afgehandeld Je bespreekt eventuele problemen met de hoofd dispatching in een spontaan en open overleg

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van C.P.A. SELECT in sociale netwerken
Look for responds of C.P.A. SELECT in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.P.A. SELECT. Laat een reactie achter voor C.P.A. SELECT. C.P.A. SELECT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.P.A. SELECT. Leave a respond for C.P.A. SELECT. C.P.A. SELECT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.P.A. SELECT op de google maps. Adres en contacten C.P.A. SELECT
Location of C.P.A. SELECT on the google maps. Address and contacts of C.P.A. SELECT

Andere gerelateerde bedrijven als come C.P.A. SELECT C.P.A. SELECT: BEENHOUWERIJ GILBERT | Résidence Le Verseuil | Assurance 2000 SPRL | LODEWIJK CROMMEN | PUBLIMASTERS

Other related companies as C.P.A. SELECT: BEENHOUWERIJ GILBERT | Résidence Le Verseuil | Assurance 2000 SPRL | LODEWIJK CROMMEN | PUBLIMASTERS

C.P.A. SELECT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.P.A. SELECT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09074951171. Het bedrijf C.P.A. SELECT bevindt zich op het adres: ASTRIDLAAN 131; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sélection de personnel and placement. Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activités: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.. Services: Bureaux de Sélection..
De hoofdactiviteit van C.P.A. SELECT is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.P.A. SELECT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.P.A. SELECT, openstaande posities, locatie van C.P.A. SELECT op de kaart.

C.P.A. SELECT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.P.A. SELECT, company assigned to the tax number BE09074951171. The company C.P.A. SELECT is located at the address: ASTRIDLAAN 131; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sélection de personnel and placement. Formation and enseignement. List of products are Activités: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.. Services: Bureaux de Sélection..
The main activity of C.P.A. SELECT is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C.P.A. SELECT is not available. You also can look at reviews of C.P.A. SELECT, open positions, location of C.P.A. SELECT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.P.A. SELECT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.P.A. SELECT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.P.A. SELECT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.P.A. SELECT, employees, financial statistics.