Van Holsbeeck Stefan

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Van Holsbeeck Stefan
Private companiesEducational Services • Van Holsbeeck Stefan

Contactgegevens Van Holsbeeck Stefan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Holsbeeck Stefan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Holsbeeck Stefan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Millenniumstraat 21 1745 Opwijk, België

Telefoon (phone): +32 (19) 462-10-10 +32 (19) 462-10-10

Fax (fax): +32 (19) 794-95-39 +32 (19) 794-95-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Holsbeeck Stefan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Holsbeeck Stefan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Holsbeeck Stefan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Holsbeeck Stefan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Holsbeeck Stefan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Holsbeeck Stefan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Holsbeeck Stefan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Holsbeeck Stefan
Products information Van Holsbeeck Stefan

BTW identificatienummer (tax): BE09508911132
Ondernemingsnummer: 2201629638
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Van Holsbeeck Stefan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Holsbeeck Stefan
(Get full report from official database of BE for Van Holsbeeck Stefan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Holsbeeck Stefan
Addition kinds of activities for Van Holsbeeck Stefan

808200. Home gezondheidszorg diensten | Home health care services
22110101. Bed linnen, katoen | Bed sheeting, cotton
35520109. Garnetteringsmachines, textiel | Garnetting machines, textile
51990406. Brei goederen | Knit goods
59489902. Bagage, behalve footlockers en koffers | Luggage, except footlockers and trunks

Werken bij Van Holsbeeck Stefan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Holsbeeck Stefan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Holsbeeck Stefan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Holsbeeck Stefan. Looking for open vacancies in other companies

 • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

 • Ervaren Mechanieker (MEETKERKE)

  Regio: MEETKERKE

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiende en dynamische onderneming zijn we op zoek naar een ervaren Mechanieker die zelfstandig mechanisch onderhoud en storingen doet. Je wordt ingezet op verschillende projecten.

 • Assistent magazijnverantwoordelijke (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor de dagelijkse ondersteuning en uitvoering van het volledige logistieke proces en draagt mee bij tot de orde- en netheid van het magazijn. Je bent de rechterhand van de magazijnverantwoordelijke en fungeert als back-up indien deze afwezig is. Je staat rechtstreeks in contact met alle gerelateerde afdelingen en interne klanten. Je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van chauffeurs en zal helpen bij het laden en lossen van allerhande voertuigen.

 • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • chefkok (ZOMERGEM)

  Regio: ZOMERGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Sta je samen met je medewerkers/collega?s in voor het voorbereiden klaarmaken en serververen van verzorgende maaltijd aan de klanten en dit op een efficiënte manier. Draag je naast het geven van suggesties om de algemene werking van het restaurant te verbeteren ook bij tot een goede afwisseling van maaltijden: samenstellen van dagelijkse menu?s en keuze van speciale maaltijden. Bestaat je takenpakket uit het correct en zorgvuldig machines werktuigen en materiaal te gebruiken en het schoonmaken opruimen en onderhouden van de geldende voorschriften. Sta je in voor de voorraad en de aanvragen van bestellingen en geef je deze correct door aan de keukenchef en deze vervang je deze bij afwezigheid. Door zich continue bij te scholen en het bezoeken van vakbeurzen blijf je up-to-date!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Niklaas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Agilitas Aarschot

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Charles

  Type: Vaste Job

  Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

 • CALCULATOR IN DE INDUSTRIEBOUW (M/V) (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een CALCULATOR INDUSTRIEBOUW. Deze heeft als takenpakket: Opmaken van een offerte volgens de noden en wensen van de klant Intern is er een samenwerking met de salesafdeling en je kan steeds terugvallen op je leidinggevende en het studiebureau Extern is er een samenwerking met de klant, architect, onderaannemers en het studiebureau van het project Je coördineert en realiseert het project in offerte- en ontwerpfase tot aan zijn overdracht aan de werfleider voor de uitvoering

 • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

 • Loopbaancoach (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • flexi (m/v) gezocht om op zaterdag bij te verdienen! (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  Voor een gezellige horecazaak te Sint-Truiden zijn we op zoek naar flexi medewerker voor de afwas (m/v). Je bent elke zaterdagavond beschikbaar van 17u30 tot en met 22u30.

Zoek naar antwoorden van Van Holsbeeck Stefan in sociale netwerken
Look for responds of Van Holsbeeck Stefan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Holsbeeck Stefan. Laat een reactie achter voor Van Holsbeeck Stefan. Van Holsbeeck Stefan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Holsbeeck Stefan. Leave a respond for Van Holsbeeck Stefan. Van Holsbeeck Stefan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Holsbeeck Stefan op de google maps. Adres en contacten Van Holsbeeck Stefan
Location of Van Holsbeeck Stefan on the google maps. Address and contacts of Van Holsbeeck Stefan

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Holsbeeck Stefan Van Holsbeeck Stefan: INESU | MARBELLA | L. TONELLA | ISM Service Group (International Sales Marketing) | FRANK GOETHALS

Other related companies as Van Holsbeeck Stefan: INESU | MARBELLA | L. TONELLA | ISM Service Group (International Sales Marketing) | FRANK GOETHALS

Van Holsbeeck Stefan is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Holsbeeck Stefan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09508911132. Het bedrijf Van Holsbeeck Stefan bevindt zich op het adres: Millenniumstraat 21 1745 Opwijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 309,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Van Holsbeeck Stefan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Holsbeeck Stefan is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Holsbeeck Stefan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Holsbeeck Stefan, openstaande posities, locatie van Van Holsbeeck Stefan op de kaart.

Van Holsbeeck Stefan is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Holsbeeck Stefan, company assigned to the tax number BE09508911132. The company Van Holsbeeck Stefan is located at the address: Millenniumstraat 21 1745 Opwijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 309,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Van Holsbeeck Stefan were not found.
The main activity of Van Holsbeeck Stefan is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Holsbeeck Stefan is not available. You also can look at reviews of Van Holsbeeck Stefan, open positions, location of Van Holsbeeck Stefan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Holsbeeck Stefan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Holsbeeck Stefan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Holsbeeck Stefan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Holsbeeck Stefan, employees, financial statistics.