RUSTHUIS "TER BERKEN"

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • RUSTHUIS "TER BERKEN"
Private companiesFood and Kindred Products • RUSTHUIS "TER BERKEN"

Contactgegevens RUSTHUIS "TER BERKEN": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS "TER BERKEN": address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS "TER BERKEN"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zijstraat 59; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 96 54 (+32-051 24 96 54) 051 24 96 54 (+32-051 24 96 54)

Fax (fax): 051 24 69 55 (+32-051 24 69 55) 051 24 69 55 (+32-051 24 69 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS "TER BERKEN": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS "TER BERKEN""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS "TER BERKEN""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS "TER BERKEN", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS "TER BERKEN". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS "TER BERKEN", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS "TER BERKEN". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS "TER BERKEN"
Products information RUSTHUIS "TER BERKEN"

BTW identificatienummer (tax): BE02564178466
Ondernemingsnummer: 5666442871
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in RUSTHUIS "TER BERKEN" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS "TER BERKEN"
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS "TER BERKEN")

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS "TER BERKEN"
Addition kinds of activities for RUSTHUIS "TER BERKEN"

141102. Granietdimensionele steen | Granite dimension stone
482202. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
35319903. Automobile wrecker lifts | Automobile wrecker hoists
37280304. Remmen, vliegtuigen | Brakes, aircraft
38739902. Chronograaf, lente wond | Chronographs, spring wound
72990800. Steekdiensten | Stitching services

Werken bij RUSTHUIS "TER BERKEN": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS "TER BERKEN": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS "TER BERKEN". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS "TER BERKEN". Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • Inpakker (m/v) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief binnen de automotive sector zijn wij op zoek naar ervaren inpakkers (m/v). - Uw takenpakket bestaat uit het verpakken van de auto-onderdelen in de juiste zakjes of dozen - U wordt tewerkgesteld in een aangename en professionele werkomgeving - Het is een voltijdse betrekking op basis van daguren of ploegen Bent u enthousiast en gemotiveerd? Steekt u graag de handen uit de mouwen? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Aankomend Meetspecialist (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als aankomend Meetspecialist? Als aankomend meetspecialist op de meetkamer van de afdeling Quality Inspection ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van maatvoering-controles, specialistische (scan) 2D/3D metingen, productanalyses en het initiëren van acties bij geconstateerde afwijkingen. Aan de hand van de specificaties beoordeel je de resultaten en indien nodig bespreek je die met de Quality Engineer. Er wordt zorg gedragen voor een gedegen opleiding c.q. training 'on the job'. Kerntaken van de aankomend Meetspecialist op de afdeling Quality Inspection: Programmeren en bedienen van (geautomatiseerde) 3D-scan meetapparatuur. Programmeren van digitale en geautomatiseerde meetmiddelen (bv. CNC-meetmachines of 3D-meettafels). Uitvoeren van specialistische 2D/3D analyse metingen. Uitvoeren van keuringen en metingen aan de hand van controlebladen, tekeningen, CATIA modellen of andere documenten waarin de maatvoering beschreven staat. Bewaken van procesgrenzen (onderhouden, signaleren, rapporteren) en indien nodig het initiëren van correctieve acties. Dimensioneel en functioneel verifiëren van meet/controlemiddelen. In de gewenste staat houden van alle toegewezen keuring- en meetmiddelen door o.a. het uitvoeren van eerstelijns onderhoud, kalibratie en modificatie. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS "TER BERKEN" in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS "TER BERKEN" in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS "TER BERKEN". Laat een reactie achter voor RUSTHUIS "TER BERKEN". RUSTHUIS "TER BERKEN" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS "TER BERKEN". Leave a respond for RUSTHUIS "TER BERKEN". RUSTHUIS "TER BERKEN" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS "TER BERKEN" op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS "TER BERKEN"
Location of RUSTHUIS "TER BERKEN" on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS "TER BERKEN"

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS "TER BERKEN" RUSTHUIS "TER BERKEN": CENTEA | Eurocermex S.A. | La Maison de Jeannette SPRL | PRIMA HOUSE | Van Orshoven Veerle

Other related companies as RUSTHUIS "TER BERKEN": CENTEA | Eurocermex S.A. | La Maison de Jeannette SPRL | PRIMA HOUSE | Van Orshoven Veerle

RUSTHUIS "TER BERKEN" is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS "TER BERKEN", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02564178466. Het bedrijf RUSTHUIS "TER BERKEN" bevindt zich op het adres: Zijstraat 59; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 646,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in RUSTHUIS "TER BERKEN" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS "TER BERKEN" is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS "TER BERKEN" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS "TER BERKEN", openstaande posities, locatie van RUSTHUIS "TER BERKEN" op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

RUSTHUIS "TER BERKEN" is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS "TER BERKEN", company assigned to the tax number BE02564178466. The company RUSTHUIS "TER BERKEN" is located at the address: Zijstraat 59; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 646,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in RUSTHUIS "TER BERKEN" were not found.
The main activity of RUSTHUIS "TER BERKEN" is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS "TER BERKEN" is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS "TER BERKEN", open positions, location of RUSTHUIS "TER BERKEN" on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS "TER BERKEN", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS "TER BERKEN", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS "TER BERKEN", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS "TER BERKEN", employees, financial statistics.