La Maison de Jeannette SPRL

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • La Maison de Jeannette SPRL
Private companiesFood and Kindred Products • La Maison de Jeannette SPRL

Contactgegevens La Maison de Jeannette SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Maison de Jeannette SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

La Maison de Jeannette SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Quatre Fils Aymon 2; 7000; Mons, België

Telefoon (phone): 065 31 97 07 (+32-065 31 97 07) 065 31 97 07 (+32-065 31 97 07)

Fax (fax): +32 (60) 990-62-53 +32 (60) 990-62-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Maison de Jeannette SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Maison de Jeannette SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Maison de Jeannette SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Maison de Jeannette SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Maison de Jeannette SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Maison de Jeannette SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Maison de Jeannette SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Maison de Jeannette SPRL
Products information La Maison de Jeannette SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07810424804
Ondernemingsnummer: 6717010498
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 392,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Interior decoration; Upholstery fabrics - Retail; Chandeliers & lampshades - Retail; Curtains & curtain fixtures - Retail; Upholsterers

Product categorie (product category): Solar protection - Inside

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Maison de Jeannette SPRL
(Get full report from official database of BE for La Maison de Jeannette SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor La Maison de Jeannette SPRL
Addition kinds of activities for La Maison de Jeannette SPRL

379903. Off-road auto's, met uitzondering van recreatieve voertuigen | Off-road automobiles, except recreational vehicles
01610302. Wortelboerderij | Carrot farm
22829905. Garen gooien | Throwing yarn
25119905. Nieuwigheden meubels: hout | Novelty furniture: wood
35540000. Papierindustrie machines | Paper industries machinery
50159900. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
65310201. Begraafplaats management service | Cemetery management service

Werken bij La Maison de Jeannette SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Maison de Jeannette SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Maison de Jeannette SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Maison de Jeannette SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker café te Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als cafémedewerker in een zaak te Ingelmunster. De uren zijn van 14 uur tot +/- 17 uur.

  • Transportplanner Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Transport planner ben je verantwoordelijk voor het tijdig uitsturen van de goederen naar de lokale magazijnen en naar de directe klanten binnen Europa. Jouw taken zijn: de weekplaning opmaken, rekening houdend met capaciteiten manpower/beschikbaarheid transporteurs/trucktypes/allocaties/… transportorders opvolgen en bijsturen waar nodig dagelijks de detail planning doorsturen naar warehouse de Control Pay opvolgen quality performance transporteurs opmaken en opvolgen meetings inplannen waar nodig KPI’s opmaken de werkinstructies up-to-date houden back-up persoon van collega’s zijn

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Voltijdse huishoudhulp Deerlijk M/V. (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • telecom installateurs (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • Mechanieker onderhoud machinepark (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Vaste Job

    Je bent een mechanieker die in dag wil werken bij internationaal bedrijf regio Kortrijk - Zwevegem? Je wil graag meewerken aan het onderhoud van het machinepark? Ben jij een technieker met voorliefde naar mechanica? Sleutel je graag aan machines? Wil je een job in een bedrijfseigen smidse? Je komt terecht bij een wereldspeler met specialisatie in metaalsector en werkt in het onderhoudsteam dat ervoor zorgt dat klanten wereldwijd oplossingen geboden worden voor staaldraadproducten. Firma heeft een grote verscheidenheid in machinepark, installaties en producten. Als medewerker van het onderhoudsteam werk je bij de mechaniekers waarbij je het mechanisch onderhoud van de machines en installaties gaat uitvoeren. Je krijgt de kans om mee te denken en werken aan voorstellen ter verbetering van de productie, hierbij word je ondersteund door je collega's van het team.

  • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SALUS GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

  • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

  • Bediening (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: RESTAURANT BIJ U THUIS

    Type: Flexijob

    Wij zijn een gastronomische traiteur en zoeken mensen voor bediening van feesten aan huis bij particulieren of bedrijven.

Zoek naar antwoorden van La Maison de Jeannette SPRL in sociale netwerken
Look for responds of La Maison de Jeannette SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Maison de Jeannette SPRL. Laat een reactie achter voor La Maison de Jeannette SPRL. La Maison de Jeannette SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Maison de Jeannette SPRL. Leave a respond for La Maison de Jeannette SPRL. La Maison de Jeannette SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Maison de Jeannette SPRL op de google maps. Adres en contacten La Maison de Jeannette SPRL
Location of La Maison de Jeannette SPRL on the google maps. Address and contacts of La Maison de Jeannette SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come La Maison de Jeannette SPRL La Maison de Jeannette SPRL: Technogas NV | FREDDY THOMAS | J.M.C. DESIGN | GERMAIN FOULON | AMIEL, AVIGDOR

Other related companies as La Maison de Jeannette SPRL: Technogas NV | FREDDY THOMAS | J.M.C. DESIGN | GERMAIN FOULON | AMIEL, AVIGDOR

La Maison de Jeannette SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is La Maison de Jeannette SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07810424804. Het bedrijf La Maison de Jeannette SPRL bevindt zich op het adres: Rue des Quatre Fils Aymon 2; 7000; Mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 392,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Solar protection - Inside. Lijst met producten zijn Interior decoration; Upholstery fabrics - Retail; Chandeliers & lampshades - Retail; Curtains & curtain fixtures - Retail; Upholsterers.
De hoofdactiviteit van La Maison de Jeannette SPRL is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Maison de Jeannette SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Maison de Jeannette SPRL, openstaande posities, locatie van La Maison de Jeannette SPRL op de kaart.

La Maison de Jeannette SPRL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is La Maison de Jeannette SPRL, company assigned to the tax number BE07810424804. The company La Maison de Jeannette SPRL is located at the address: Rue des Quatre Fils Aymon 2; 7000; Mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 392,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Solar protection - Inside. List of products are Interior decoration; Upholstery fabrics - Retail; Chandeliers & lampshades - Retail; Curtains & curtain fixtures - Retail; Upholsterers.
The main activity of La Maison de Jeannette SPRL is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of La Maison de Jeannette SPRL is not available. You also can look at reviews of La Maison de Jeannette SPRL, open positions, location of La Maison de Jeannette SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Maison de Jeannette SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Maison de Jeannette SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Maison de Jeannette SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Maison de Jeannette SPRL, employees, financial statistics.