FLVANDEWEGHE BVBA

Contactgegevens FLVANDEWEGHE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLVANDEWEGHE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLVANDEWEGHE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schoorbakkestr. 25 8600 Diksmuide - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-55-50-05 32-51-55-50-05

Fax (fax): 32-51-55-50-05 32-51-55-50-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLVANDEWEGHE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLVANDEWEGHE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLVANDEWEGHE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLVANDEWEGHE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLVANDEWEGHE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLVANDEWEGHE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLVANDEWEGHE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLVANDEWEGHE BVBA
Products information FLVANDEWEGHE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02539733886
Ondernemingsnummer: 8611602783
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 365,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLVANDEWEGHE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLVANDEWEGHE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLVANDEWEGHE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLVANDEWEGHE BVBA
Addition kinds of activities for FLVANDEWEGHE BVBA

7514. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
14990202. Ozokeriet mijnbouw | Ozokerite mining
22730100. Vliegtuig- en automobielvloeren | Aircraft and automobile floor coverings
34999919. Reels, kabel: metaal | Reels, cable: metal
70320203. Zomerkamp, ​​behalve dag en sport instructie | Summer camp, except day and sports instructional

Werken bij FLVANDEWEGHE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLVANDEWEGHE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLVANDEWEGHE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLVANDEWEGHE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma regio Brugge zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van het onderhoud, technische interventies en de herstelling van installaties en machines binnen diverse technische afdelingen. Dit zodat de continuïteit van de verschillende productieafdelingen gegarandeerd kan worden. - Meehelpen bij het installeren van nieuwe apparatuur - Preventieve onderhoudstaken uitvoeren - Voorbereiden en uitvoeren van diverse werkzaamheden en herstellingen op technisch gebied aan installaties en machines, dit volgens de procedures en veiligheidsvoorschriften.

 • Onderhoudsmechanieker (volcontinusysteem) (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je staat in voor het preventief en curatief mechanisch onderhoud van de productie-installaties - Demonteren en monteren van motoren, pompen, ventilatoren, ... + uitvoeren van herstellingen - In geval van een panne ben je in staat om de juiste diagnose te stellen en het juiste advies te verlenen - Je staat in voor de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie in geval van anomalieën, defecten, ... - Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren - Instaan voor een propere en veilige werkomgeving

 • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

  Regio: ELEWIJT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudent Technische Dienst (E-plan) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Studentenjob

  Konvert office kijkt uit naar een jobstudent met goede kennis van E-Plan ter ondersteuning van de technische dienst bij een voedingsbedrijf in de regio. Ben je onmiddellijk vrij en heb je zin in een last-minute vakantiejob? Solliciteer dan snel! [email protected] of bel 051/ 24 16 96

 • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

 • Passie om als student of flexijobber te werken in toffe horecazaken! (m/v) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor verscheidene van onze toffe en goed draaiende horecaklanten, zijn wij op zoek naar enthousiaste, vlotte studenten en of flexijobbers voor leuke opdrachten! Er zijn verscheidene taken die bij jou kunnen passen: * het bedienen van klanten, * het brengen van drankjes en afruimen, * meewerken in de keuken,.. Als je al beschikt over enige horeca-ervaring is dit een mooi pluspunt! We bieden je afwisselend werk, aangename werksfeer en een goede verloning en een tewerkstelling van langere duur naargelang je beschikbaarheid!

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ACTIVATE

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • logopedist m/v (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ANDARE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

Zoek naar antwoorden van FLVANDEWEGHE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLVANDEWEGHE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLVANDEWEGHE BVBA. Laat een reactie achter voor FLVANDEWEGHE BVBA. FLVANDEWEGHE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLVANDEWEGHE BVBA. Leave a respond for FLVANDEWEGHE BVBA. FLVANDEWEGHE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLVANDEWEGHE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLVANDEWEGHE BVBA
Location of FLVANDEWEGHE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLVANDEWEGHE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLVANDEWEGHE BVBA FLVANDEWEGHE BVBA: PISCINE COMMUNALE | GEERT HOSTE | INGE VERHELST | K. LENCK | ROYALE FANFARE DE ROS?E

Other related companies as FLVANDEWEGHE BVBA: PISCINE COMMUNALE | GEERT HOSTE | INGE VERHELST | K. LENCK | ROYALE FANFARE DE ROS?E

FLVANDEWEGHE BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLVANDEWEGHE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02539733886. Het bedrijf FLVANDEWEGHE BVBA bevindt zich op het adres: Schoorbakkestr. 25 8600 Diksmuide - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 365,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLVANDEWEGHE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLVANDEWEGHE BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLVANDEWEGHE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLVANDEWEGHE BVBA, openstaande posities, locatie van FLVANDEWEGHE BVBA op de kaart.

FLVANDEWEGHE BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLVANDEWEGHE BVBA, company assigned to the tax number BE02539733886. The company FLVANDEWEGHE BVBA is located at the address: Schoorbakkestr. 25 8600 Diksmuide - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 365,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLVANDEWEGHE BVBA were not found.
The main activity of FLVANDEWEGHE BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLVANDEWEGHE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLVANDEWEGHE BVBA, open positions, location of FLVANDEWEGHE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLVANDEWEGHE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLVANDEWEGHE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLVANDEWEGHE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLVANDEWEGHE BVBA, employees, financial statistics.