Karweiwerken Gust Peeters BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Karweiwerken Gust Peeters BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • Karweiwerken Gust Peeters BVBA

Contactgegevens Karweiwerken Gust Peeters BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Karweiwerken Gust Peeters BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Karweiwerken Gust Peeters BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenheiken 17 2960 Sint-Lenaarts (Brecht), België

Telefoon (phone): +32 (9) 561-46-12 +32 (9) 561-46-12

Fax (fax): +32 (69) 626-90-84 +32 (69) 626-90-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Karweiwerken Gust Peeters BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Karweiwerken Gust Peeters BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Karweiwerken Gust Peeters BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Karweiwerken Gust Peeters BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Karweiwerken Gust Peeters BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Karweiwerken Gust Peeters BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Karweiwerken Gust Peeters BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Karweiwerken Gust Peeters BVBA
Products information Karweiwerken Gust Peeters BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07805480957
Ondernemingsnummer: 5795806884
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Karweiwerken Gust Peeters BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Karweiwerken Gust Peeters BVBA
(Get full report from official database of BE for Karweiwerken Gust Peeters BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Karweiwerken Gust Peeters BVBA
Addition kinds of activities for Karweiwerken Gust Peeters BVBA

394904. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
28440101. Bleken, haar | Bleaches, hair
32610103. Waskabels, glanzend china | Laundry trays, vitreous china
50840202. Schoenmakerij en reparatie van machines | Shoe manufacturing and repairing machinery
59440102. Horloges | Watches
73890400. Textiel- en kledingdiensten | Textile and apparel services
82990402. Vrachtwagen rijden training | Truck driving training

Werken bij Karweiwerken Gust Peeters BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Karweiwerken Gust Peeters BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Karweiwerken Gust Peeters BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Karweiwerken Gust Peeters BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent productieleider (M/V) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je hebt een praktische supervisie over de productie en het onderhoud. - Je lost technische problemen op. - Je kan leiding geven aan productieleiders

 • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

 • Call agent Inbound (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

 • Sales Support Medewerkers (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een netwerkmarketingbedrijf dat dagelijks 1000 consultants op de baan stuurt, zijn we op zoek naar support medewerker om de opvang van inkomende commerciële, logistieke en technische (aan)vragen op te vangen. Je staat in contact met klanten, verkopers en partners waarbij je de contracten opvolgt, de eventuele problemen hieromtrent dispatched en vragen beantwoordt, commercieel of technisch.

 • magazijnier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Kaprijke (KAPRIJKE)

  Regio: KAPRIJKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Microsoft Web Developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Mr

  Type: Vaste Job

  We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

 • ELEKTRO-MONTEURS (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: GOORTS

  Type: Vaste Job

  Elektro-montagewerken en installatiewerken aan hoogspannings- en/of laagspanningsinstallaties op diverse werven voor industrie en overheid. Maken en monteren en cableren van diverse borden en condensatoren.

 • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

  Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

  Bedrijf: DUPONT ELECTRO

  Type: Vaste Job

  Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

 • Technieker (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: LILLY FOODS

  Type: Vaste Job

  Uitvoeren van preventief onderhoud Snel en efficiënt oplossen van technische storingen en pannes Verlenen van technische ondersteuning aan de verschillende afdelingen Ombouwen van installaties Zoeken naar technische verbeteringsacties, uitwerken en realiseren Meehelpen bij de realisatie van grotere technische investeringsprojecten

 • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: IGEAN

  Type: Vaste Job

  Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

Zoek naar antwoorden van Karweiwerken Gust Peeters BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Karweiwerken Gust Peeters BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Karweiwerken Gust Peeters BVBA. Laat een reactie achter voor Karweiwerken Gust Peeters BVBA. Karweiwerken Gust Peeters BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Karweiwerken Gust Peeters BVBA. Leave a respond for Karweiwerken Gust Peeters BVBA. Karweiwerken Gust Peeters BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Karweiwerken Gust Peeters BVBA op de google maps. Adres en contacten Karweiwerken Gust Peeters BVBA
Location of Karweiwerken Gust Peeters BVBA on the google maps. Address and contacts of Karweiwerken Gust Peeters BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Karweiwerken Gust Peeters BVBA Karweiwerken Gust Peeters BVBA: TRIGALLEZ ET CIE SPRL | VANHERF | DE WILDE & ZN | Croonen Kris | Van Waes H

Other related companies as Karweiwerken Gust Peeters BVBA: TRIGALLEZ ET CIE SPRL | VANHERF | DE WILDE & ZN | Croonen Kris | Van Waes H

Karweiwerken Gust Peeters BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Karweiwerken Gust Peeters BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07805480957. Het bedrijf Karweiwerken Gust Peeters BVBA bevindt zich op het adres: Molenheiken 17 2960 Sint-Lenaarts (Brecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 497,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Karweiwerken Gust Peeters BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Karweiwerken Gust Peeters BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Karweiwerken Gust Peeters BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Karweiwerken Gust Peeters BVBA, openstaande posities, locatie van Karweiwerken Gust Peeters BVBA op de kaart.

Karweiwerken Gust Peeters BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Karweiwerken Gust Peeters BVBA, company assigned to the tax number BE07805480957. The company Karweiwerken Gust Peeters BVBA is located at the address: Molenheiken 17 2960 Sint-Lenaarts (Brecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 497,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Karweiwerken Gust Peeters BVBA were not found.
The main activity of Karweiwerken Gust Peeters BVBA is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Karweiwerken Gust Peeters BVBA is not available. You also can look at reviews of Karweiwerken Gust Peeters BVBA, open positions, location of Karweiwerken Gust Peeters BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Karweiwerken Gust Peeters BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Karweiwerken Gust Peeters BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Karweiwerken Gust Peeters BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Karweiwerken Gust Peeters BVBA, employees, financial statistics.