Retraite Fleurie (La)

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Retraite Fleurie (La)
Private companiesMotion Pictures • Retraite Fleurie (La)

Contactgegevens Retraite Fleurie (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Retraite Fleurie (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Retraite Fleurie (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Docteur Séverin 18; 5060; Sambreville (Velaine-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 77 52 81 (+32-071 77 52 81) 071 77 52 81 (+32-071 77 52 81)

Fax (fax): 071 77 46 67 (+32-071 77 46 67) 071 77 46 67 (+32-071 77 46 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Retraite Fleurie (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Retraite Fleurie (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Retraite Fleurie (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Retraite Fleurie (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Retraite Fleurie (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Retraite Fleurie (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Retraite Fleurie (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Retraite Fleurie (La)
Products information Retraite Fleurie (La)

BTW identificatienummer (tax): BE07865081787
Ondernemingsnummer: 6401428222
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 832,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Retraite Fleurie (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Retraite Fleurie (La)
(Get full report from official database of BE for Retraite Fleurie (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Retraite Fleurie (La)
Addition kinds of activities for Retraite Fleurie (La)

1381. Boorolie- en gasputten | Drilling oil and gas wells
09219902. Vissen bewaard | Fishing preserves
28210000. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
37140401. Automotive bedradingskabel sets | Automotive wiring harness sets
51220204. Toilet preparaten | Toilet preparations
72170102. Stoffering op klantgebouwen | Upholstery cleaning on customer premises
73890300. Reclame-, promotie- en beursdiensten | Advertising, promotional, and trade show services

Werken bij Retraite Fleurie (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Retraite Fleurie (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Retraite Fleurie (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Retraite Fleurie (La). Looking for open vacancies in other companies

  • All-round productiemedewerker gezocht in Lokeren - 38 u/w (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een productiemedewerker / heftruckbestuurder. Je werkt actief mee in de productie en je zorgt voor de bevoorrading van de lijnen. Daarnaast sta je in voor manuele orderpicking, stockbeheer, het laden van containers, het algemeen onderhoud, het beheer van het afvalpark e.d.

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Bijverdienste parfum (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

  • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

Zoek naar antwoorden van Retraite Fleurie (La) in sociale netwerken
Look for responds of Retraite Fleurie (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Retraite Fleurie (La). Laat een reactie achter voor Retraite Fleurie (La). Retraite Fleurie (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Retraite Fleurie (La). Leave a respond for Retraite Fleurie (La). Retraite Fleurie (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Retraite Fleurie (La) op de google maps. Adres en contacten Retraite Fleurie (La)
Location of Retraite Fleurie (La) on the google maps. Address and contacts of Retraite Fleurie (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Retraite Fleurie (La) Retraite Fleurie (La): KBC | BORNY-DEVOLDER | Provoost H | BOBA | BORGOO FRANKY

Other related companies as Retraite Fleurie (La): KBC | BORNY-DEVOLDER | Provoost H | BOBA | BORGOO FRANKY

Retraite Fleurie (La) is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Retraite Fleurie (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865081787. Het bedrijf Retraite Fleurie (La) bevindt zich op het adres: Rue Docteur Séverin 18; 5060; Sambreville (Velaine-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 832,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in Retraite Fleurie (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Retraite Fleurie (La) is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Retraite Fleurie (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Retraite Fleurie (La), openstaande posities, locatie van Retraite Fleurie (La) op de kaart.

Retraite Fleurie (La) is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Retraite Fleurie (La), company assigned to the tax number BE07865081787. The company Retraite Fleurie (La) is located at the address: Rue Docteur Séverin 18; 5060; Sambreville (Velaine-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 832,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rest homes. Products created in Retraite Fleurie (La) were not found.
The main activity of Retraite Fleurie (La) is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Retraite Fleurie (La) is not available. You also can look at reviews of Retraite Fleurie (La), open positions, location of Retraite Fleurie (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Retraite Fleurie (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Retraite Fleurie (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Retraite Fleurie (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Retraite Fleurie (La), employees, financial statistics.