Metal Quartz SA

Contactgegevens Metal Quartz SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Metal Quartz SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Metal Quartz SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Verte Reine 15 7600 Péruwelz, België

Telefoon (phone): +32 (65) 347-51-75 +32 (65) 347-51-75

Fax (fax): +32 (60) 622-99-88 +32 (60) 622-99-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Metal Quartz SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Metal Quartz SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Metal Quartz SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Metal Quartz SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Metal Quartz SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Metal Quartz SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Metal Quartz SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Metal Quartz SA
Products information Metal Quartz SA

BTW identificatienummer (tax): BE05635131835
Ondernemingsnummer: 6387420654
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Metal Quartz SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Metal Quartz SA
(Get full report from official database of BE for Metal Quartz SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Metal Quartz SA
Addition kinds of activities for Metal Quartz SA

2273. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
492300. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
753204. Externe reparatiediensten | Exterior repair services
782202. Film verhuur diensten | Film rental services
22980103. Kabel, behalve asbest en draad | Rope, except asbestos and wire
25210102. Stoelen, kantoor: opgevuld, gestoffeerd of vlak: hout | Chairs, office: padded, upholstered, or plain: wood
26799907. Gedrukte vezelproducten uit houtpulp: uit aangekochte goederen | Pressed fiber products from wood pulp: from purchased goods
32759901. Landbouwgips | Agricultural gypsum
97210400. Internationale zaken, niveau van overheid | International affairs, level of government

Werken bij Metal Quartz SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Metal Quartz SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Metal Quartz SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Metal Quartz SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

 • Heftruckchauffeur/Reachtruckchauffeur (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je werkt met de heftruck (4 vorken) Je zet zendingen klaar en weg aan de hand van scansysteem - Je controleert de paletten op kwaliteit - Je maakt CMR en verzendnota’s op - Je hebt oog voor het optimaal gebruik van het magazijn en raadpleegt veelvuldig de stockvolumes - Je staat in voor de goede en efficiënte werking van het magazijn - Je staat in voor het onderhoud van het magazijn

 • Productiemedewerker (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

 • Onderhoudstechnieker weekendploeg (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrij regio Wielsbeke is AGO Jobs & HR op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het volledige machinepark, waarbij je instaat voor preventief onderhoud, het oplossen van terugkerende problemen en waar je meehelpt met opbouw en opstart van nieuwe lijnen. Daarnaast kan je ingeschakeld worden om elektrische aanpassingen aan te brengen. Je werkt heirvoor steeds in het weekend tussen 5u en 17u.

 • Allround Technieker (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar een Technieker die gepassioneerd is door ICT / Telecom. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: -In eerste instantie ben je verantwoordelijk voor het aanleggen, afmonteren en testen van databekabeling en glasvezel op diverse werven en klantlocaties. -Nadien groei je door naar een functie als werfleider waarbij je ook de werven gaat opvolgen, de collega's en onderaannemers aanstuurt en de bestellingen van de nodige materialen uitvoert. -Daarnaast zal je ook ingezet worden voor de configuratie van actieve apparatuur bij zowel netwerk- als telefonieprojecten. Hierbij hoort uiteraard ook het bijhouden van de administratie en as-built dossiers.

 • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jobstudent weekend winkelmedewerker (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt te Staden zijn we op zoek naar een studentdie op zaterdag en/of zondag kan komen werken in de winkel. Je zal instaan voor kassawerk of de easypay kassa.

 • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ARGON SELECTIE

  Type: Studentenjob

  Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

 • Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Universiteit Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist - 2018ATPDOCEX112 De Dienst Valorisatie van het Departement Onderzoek & Innovatie van de Universiteit Antwerpen zoekt een voltijds Administratief assistent voor ondersteuning van de IP-officer en Marktanalist Jouw opdracht De functie omvat onder andere volgende opdrachten: Je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging van de documenten, gerelateerd aan valorisatie- en octrooidossiers. Je volgt mee de tijdslijnen van de verschillende octrooidossiers op en informeert het valorisatieteam omtrent de deadlines in de octrooiprocedure. Je ondersteunt de Marktanalist met de opvolging en uitbetaling van de licentie-inkomsten. Je houdt beslissingen en actiepunten bij in het software programma ter opvolging van de valorisatiedossiers. Je zorgt dat de nodige documenten ondertekend worden en tijdig worden aangeleverd aan de belanghebbenden. Je beheert de vergaderkalender en plant veranderingen in rond IP- en licentiedossiers. Je assisteert de IP-officer en Marktanalist bij de verslaggeving rond IP- en licentiedossiers en opleidingen rond IP- en licentiemanagement. Je springt bij waar nodig in functie van continuïteit van de werking en bij organisatie van evenementen. Je houdt hierbij steeds rekening met de opgelegde instructies en de regelgeving, met het oog op de realisatie van de doelstellingen.

 • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) AARSCHOT (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: MIAUWW

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

 • Klinisch psycholoog kinderen (bij voorkeur gedrags-of systeemtherapeut) (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: INTENSO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog optie kinderen/jongeren die kan aansluiten in een groepspraktijk voor psychologische begeleiding en psychotherapie. Competenties · Diploma master/licentiaat in de klinische psychologie · Bij voorkeur opleiding gedragstherapie of systeemtherapie bezig of afgerond · Relevante werkervaring met de doelgroep kinderen en jongeren · Zelfstandig kunnen werken: van aanmelding tot therapie-einde een casus kunnen behandelen · Erkend zijn bij de psychologencommissie

Zoek naar antwoorden van Metal Quartz SA in sociale netwerken
Look for responds of Metal Quartz SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Metal Quartz SA. Laat een reactie achter voor Metal Quartz SA. Metal Quartz SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Metal Quartz SA. Leave a respond for Metal Quartz SA. Metal Quartz SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Metal Quartz SA op de google maps. Adres en contacten Metal Quartz SA
Location of Metal Quartz SA on the google maps. Address and contacts of Metal Quartz SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Metal Quartz SA Metal Quartz SA: FORTIS | Dirk | Corine (Coiffure) | ST?PHANE VAN NIEUWENHUYZE | STANNY POLLEUNIS

Other related companies as Metal Quartz SA: FORTIS | Dirk | Corine (Coiffure) | ST?PHANE VAN NIEUWENHUYZE | STANNY POLLEUNIS

Metal Quartz SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Metal Quartz SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05635131835. Het bedrijf Metal Quartz SA bevindt zich op het adres: Rue de la Verte Reine 15 7600 Péruwelz. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Metal Quartz SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Metal Quartz SA is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Metal Quartz SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Metal Quartz SA, openstaande posities, locatie van Metal Quartz SA op de kaart.

Metal Quartz SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Metal Quartz SA, company assigned to the tax number BE05635131835. The company Metal Quartz SA is located at the address: Rue de la Verte Reine 15 7600 Péruwelz. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Metal Quartz SA were not found.
The main activity of Metal Quartz SA is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Metal Quartz SA is not available. You also can look at reviews of Metal Quartz SA, open positions, location of Metal Quartz SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Metal Quartz SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Metal Quartz SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Metal Quartz SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Metal Quartz SA, employees, financial statistics.