RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE"

Contactgegevens RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE": adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE": address, phone, fax, email, website, opening hours

RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE"

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Lycée Fran?ais 2; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 375 14 79 (+32-02 375 14 79) 02 375 14 79 (+32-02 375 14 79)

Fax (fax): +32 (53) 538-12-24 +32 (53) 538-12-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE": n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE""? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE""? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE", België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE". Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE", Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE". Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE"
Products information RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE"

BTW identificatienummer (tax): BE04797149658
Ondernemingsnummer: 7743408203
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE"
(Get full report from official database of BE for RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE")

Aanvulling soorten activiteiten voor RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE"
Addition kinds of activities for RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE"

32729902. Droogmengsel beton | Dry mixture concrete
34830100. Ammunitie componenten | Ammunition components
35319909. Dakbedekkingsapparatuur | Roofing equipment
38220303. Koelthermostaten | Refrigeration thermostats
41110101. Buslijn operaties | Bus line operations
42260202. Huishoudelijke goederen, opslag | Household goods, warehousing
50130102. Automobielglas | Automobile glass
50910201. Golfuitrusting | Golf equipment
63219902. Ziektekostenverzekering | Disability health insurance
87430000. PR-diensten | Public relations services

Werken bij RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE": vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE": vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE". Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE". Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Meubelspuiter (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voorbereiden: Schuren / plamuren Spuiten van lakverf Beitsen en vernissen

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Student uit voeding gerelateerde studie voor proeven/testen van producten (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Studentenjob

    Je zal verschillende producten opwarmen of koken om na te gaan of de vooropgestelde normen, zoals smaak, textuur, ... worden behaald. Je controleert ook de temperatuur en of deze voldoende lang aanhoudt na het opwarmen.

  • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • Allround technicus (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RCJC HET ENTREPOT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een CREATIEVE VRIJHAVEN in Brugge. Het Entrepot is een open huis voor jongerencultuur met ruimte om te creëren, om te feesten en om te experimenteren. Op vier locaties bieden we onderdak aan iedereen die bezig is met fotografie, video, radio, muziek, theater, dans, performance, grafisch ontwerp, ondernemen, en alles wat daar tussenin valt. Het Entrepot is een dealer in jongerencultuur en presenteert, stimuleert, ondersteunt en faciliteert creativiteit in alle mogelijke vormen. Dat realiseren we door het opzetten van de meest uiteenlopende activiteiten, zoals expo’s, festivals, beurzen, vormingen en coachingtrajecten. We doen dat waar mogelijk samen met onze fantastische vrijwilligerscrew en bevriende organisaties. Voor de technische realisatie van de uiteenlopende en veelal multidisciplinaire producties zoals het zomerfestival Vama Veche, het audiovisueel event Are We Here?, expo’s in De Tank, concerten, podiumkunsten, feesten, … maar ook voor de technische uitrusting van onze verschillende locaties zoekt Het Entrepot een allround technicus.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Nagelstyliste flexijob (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

  • Conciërge feestzaal "Kersenpit" (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: OPWIJK

    Type: Flexijob

    2 Conciërges: - Iedere conciërge neemt steeds een halve maand voor zijn/ haar rekening - Verantwoordelijkheid opnemen voor de verhuringen van de zaal: afspraken met de huurders maken en opvolgen, staat van de zaal en materiaal opvolgen - Flexibiliteit noodzakelijk - Werken in een vrijwilligersstatuut met een vast vergoeding per maand van €100.

Zoek naar antwoorden van RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" in sociale netwerken
Look for responds of RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE". Laat een reactie achter voor RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE". RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE". Leave a respond for RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE". RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" op de google maps. Adres en contacten RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE"
Location of RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" on the google maps. Address and contacts of RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE"

Andere gerelateerde bedrijven als come RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE": VRANKEN J.P. & ZOON | Vandenbroucke O | MARNIX HESSEL | GARAGE DU GRAND RY | MARC HANZE

Other related companies as RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE": VRANKEN J.P. & ZOON | Vandenbroucke O | MARNIX HESSEL | GARAGE DU GRAND RY | MARC HANZE

RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE", bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04797149658. Het bedrijf RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" bevindt zich op het adres: Avenue du Lycée Fran?ais 2; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 408,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE", openstaande posities, locatie van RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" op de kaart.

RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE", company assigned to the tax number BE04797149658. The company RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" is located at the address: Avenue du Lycée Fran?ais 2; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 408,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rest homes. Products created in RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" were not found.
The main activity of RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" is not available. You also can look at reviews of RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE", open positions, location of RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE" on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE", N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE", medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE", N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESIDENCE SERVICE "PARC PALACE", employees, financial statistics.