RESIDENCE SAINT JEAN

Contactgegevens RESIDENCE SAINT JEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESIDENCE SAINT JEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESIDENCE SAINT JEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Noir Chien 7; 5640; Mettet, België

Telefoon (phone): 071 50 28 65; 071 72 78 36 (+32-071 50 28 65; 071 72 78 36) 071 50 28 65; 071 72 78 36 (+32-071 50 28 65; 071 72 78 36)

Fax (fax): +32 (82) 208-53-23 +32 (82) 208-53-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESIDENCE SAINT JEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESIDENCE SAINT JEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESIDENCE SAINT JEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESIDENCE SAINT JEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESIDENCE SAINT JEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESIDENCE SAINT JEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESIDENCE SAINT JEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESIDENCE SAINT JEAN
Products information RESIDENCE SAINT JEAN

BTW identificatienummer (tax): BE09492156982
Ondernemingsnummer: 9579772949
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 665,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in RESIDENCE SAINT JEAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESIDENCE SAINT JEAN
(Get full report from official database of BE for RESIDENCE SAINT JEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESIDENCE SAINT JEAN
Addition kinds of activities for RESIDENCE SAINT JEAN

355202. Stofvormende machines en uitrusting | Fabric forming machinery and equipment
27899902. Papier snijden | Paper cutting
28999950. Olie absorptie apparatuur | Oil absorption equipment
35829901. Droogreinigingsapparatuur en machines, commercieel, nec | Drycleaning equipment and machinery, commercial, nec
59219901. Sterke drank | Hard liquor
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment
75340000. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
80930200. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic

Werken bij RESIDENCE SAINT JEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESIDENCE SAINT JEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESIDENCE SAINT JEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESIDENCE SAINT JEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren pijpfitter - regio Antwerpen M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Pijpfitter bij SPIE ben je verantwoordelijk voor de prefabricatie van industriële pijpleidingsystemen op basis van technische plannen en isometrische tekeningen. SPIE voert deze werken uit aan installaties in de procesindustrie. In deze functie word je tewerkgesteld bij één van onze klanten in de haven van Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : - Uitvoeren van opmetingen en de nodige berekeningen om nauwkeurige leidingsystemen op te bouwen - Plooien, slijpen en aan elkaar zetten van buizen - Inbouwen van buisleidingen en apparaten in de installatie

  • CnC snijder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CnC snijder van polyetherschuimen tot eindproducten Werken in 2 ploegen (6-2, 2-10) Kandidaten die zich voor langere termijn willen engageren

  • magazijnier/heftruckchauffeur - zeer goede verdienste - voltijds (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - u heeft heftruckervaring, een attest is een pluspunt - u ben een sociaal persoon en kan tegen een stootje in drukke momenten ('s morgens vroeg en 's avonds) - u kan zich beheersen wanneer de klant ongeduldig is - u kan rekenen (in lopende meters of m²) - van zodra u vast in dienst komt, bent u bereid om 1 zaterdagvoormiddag (6u-12u) per maand te werken die u achteraf kan compenseren. - u werkt graag buiten en heeft geen fysieke klachten - u heeft bij voorkeur een achtergrond in de bouw

  • Verkoopmedewerker multimedia - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u een kenner van IT en multimedia? Wenst u ook binnen de verkoop aan de slag te gaan? Wilt u voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Onze klant te Waregem zoekt uw profiel! U bent medewerker in de winkel waarbij u klanten dient volgens hun verlangens. U geeft technisch advies en praat in op klachten van de klant. U staat in voor de afsluit van de winkel.

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Jobstudent uitzendconsulent(e) M/V (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures. •Kandidaten inschrijven en linken aan de vacatures. •Je zorgt voor een correcte administratieve opvolging. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Elektricien openbare verlichting (Sint-Truiden) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enteprises is een elektrotechnisch bedrijf, gekend voor kwaliteit, veiligheid en multicultureel georiënteerd teamwork. Om een verdere groei te kunnen waarmaken zijn we momenteel op zoek naar een technieker openbare verlichting voor de regio van Sint-Truiden. In deze functie voer je werken uit aan de bovengrondse lijnen (openbare verlichting). Samen met een collega plaats je de (verlichtings)palen, armaturen en lampen, en spoor je fouten op in de verschillende soorten netten. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, maak je gebruik van een hoogtewerker.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • F&B verantwoordelijke (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    * Na overleg in instructies van de F&B-Manager help je mee bij de dagelijkse organisatie. * Superviseren en delegeren van een ploeg seizoensmedewerkers en studenten waarin je actief operationeel meewerkt, behoren tot je dagelijkse werkzaamheden. * na een opleidingsperiode sta je in voor de dagelijkse ondersteuning en opvolging van de verschillende horecapunten op het vlak van kwaliteit, hygiëne en kostprijs. Samen met je medewerkers garandeer je een snel en efficiënt verloop van de service. * Je helpt bij de coördinatie van evenementen en je volgt de personeelsplanning nauwgezet op, waarbij je de nodige aandacht besteedt aan de personeelskost en de cost of sales.

  • Projectleider Regio Kempen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1658643-inline.html?cid=Partner_VDAB Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Je behandelt werf per werf, dit wil zeggen dat je ter plaatse werk vanuit een ingerichte werfkeet. Je stuurt de ploegbazen en de onderaannemers rechtstreeks aan. Je zorgt voor de planning en organisatie. Je stelt de As Build dossiers samen. Je verzorgt bepaalde aankopen en leveringen. Tenslotte ben je financieel verantwoordelijk. Profiel Je beschikt over een bachelor of master in een bouwkundige richting. Een eerste degelijk ervaring is hier een must. Je bent assertief en communicatief. Je hebt gevoel voor initiatief en verantwoordelijkheid. Organisatorisch en planmatig ben je sterk. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een klasse 5 aannemer gespecialiseerd in residentiële nieuwbouwprojecten. Een pluspunt hier is dat ze enkel werven in de regio aannemen waardoor de verplaatsingen beperkt blijven. Aanbod Werven in de regio Er word rekening gehouden met work-life balance van de projectleiders. Er is een marktconform salaris voorzien aangevuld met enkele voordelen zoals een bedijfswagen

Zoek naar antwoorden van RESIDENCE SAINT JEAN in sociale netwerken
Look for responds of RESIDENCE SAINT JEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESIDENCE SAINT JEAN. Laat een reactie achter voor RESIDENCE SAINT JEAN. RESIDENCE SAINT JEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESIDENCE SAINT JEAN. Leave a respond for RESIDENCE SAINT JEAN. RESIDENCE SAINT JEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESIDENCE SAINT JEAN op de google maps. Adres en contacten RESIDENCE SAINT JEAN
Location of RESIDENCE SAINT JEAN on the google maps. Address and contacts of RESIDENCE SAINT JEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come RESIDENCE SAINT JEAN RESIDENCE SAINT JEAN: Ruysschaert Frederik | INCHCAPE SHIPPING SERV. | V.T. K?RCHER HERENTALS | TAXIS SERVICES | EMCEF

Other related companies as RESIDENCE SAINT JEAN: Ruysschaert Frederik | INCHCAPE SHIPPING SERV. | V.T. K?RCHER HERENTALS | TAXIS SERVICES | EMCEF

RESIDENCE SAINT JEAN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESIDENCE SAINT JEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09492156982. Het bedrijf RESIDENCE SAINT JEAN bevindt zich op het adres: Rue du Noir Chien 7; 5640; Mettet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 665,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in RESIDENCE SAINT JEAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RESIDENCE SAINT JEAN is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESIDENCE SAINT JEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESIDENCE SAINT JEAN, openstaande posities, locatie van RESIDENCE SAINT JEAN op de kaart.

RESIDENCE SAINT JEAN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESIDENCE SAINT JEAN, company assigned to the tax number BE09492156982. The company RESIDENCE SAINT JEAN is located at the address: Rue du Noir Chien 7; 5640; Mettet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 665,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rest homes. Products created in RESIDENCE SAINT JEAN were not found.
The main activity of RESIDENCE SAINT JEAN is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RESIDENCE SAINT JEAN is not available. You also can look at reviews of RESIDENCE SAINT JEAN, open positions, location of RESIDENCE SAINT JEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESIDENCE SAINT JEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESIDENCE SAINT JEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESIDENCE SAINT JEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESIDENCE SAINT JEAN, employees, financial statistics.