Trappen Smet

Contactgegevens Trappen Smet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trappen Smet: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trappen Smet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Staatsbaan 289 9870 Zulte, België

Telefoon (phone): +32 (60) 783-33-62 +32 (60) 783-33-62

Fax (fax): +32 (53) 889-41-14 +32 (53) 889-41-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trappen Smet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trappen Smet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trappen Smet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trappen Smet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trappen Smet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trappen Smet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trappen Smet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trappen Smet
Products information Trappen Smet

BTW identificatienummer (tax): BE08869506835
Ondernemingsnummer: 9059295654
Hoofdstad (capital): 340,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Trappen Smet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trappen Smet
(Get full report from official database of BE for Trappen Smet)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trappen Smet
Addition kinds of activities for Trappen Smet

353499. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
401100. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
421200. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
01610202. Lima boerderij, groen | Lima bean farm, green
20990704. Pizza, gekoeld: behalve bevroren | Pizza, refrigerated: except frozen
28610201. Creosoot, hout | Creosote, wood
34430502. Behuizingen voor radium, metalen plaat | Housing cabinets for radium, metal plate
80420000. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists

Werken bij Trappen Smet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trappen Smet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trappen Smet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trappen Smet. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Lasrobot (m/v) (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als robotlasser sta je in voor het lassen van de profielen aan de hand van een robot. Hierbij zal je ook programmeren van de machine. Wij zijn op zoek naar medewerkers die niet perse gediplomeerde lassers zijn, maar wel beschikken over de affiniteit en techniek hiervan.

 • CNC operator (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

 • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: t-interim Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

 • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

 • Poetshulp Drogenbos (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: PUUUR HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

 • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: AMBY

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

  Type: Studentenjob

  Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

 • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

 • Studentenjob telemarketing Franstalig (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Tasco

  Type: Studentenjob

  Telefoonwerk (uitnodigen voor onze roadshows of opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Verschillende dagen per week kunnen worden besproken. Geen avond- of weekendwerk

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Formateur en aromathérapie (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

 • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

Zoek naar antwoorden van Trappen Smet in sociale netwerken
Look for responds of Trappen Smet in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trappen Smet. Laat een reactie achter voor Trappen Smet. Trappen Smet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trappen Smet. Leave a respond for Trappen Smet. Trappen Smet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trappen Smet op de google maps. Adres en contacten Trappen Smet
Location of Trappen Smet on the google maps. Address and contacts of Trappen Smet

Andere gerelateerde bedrijven als come Trappen Smet Trappen Smet: ABN AMRO | HEDDYPOP | AUTOHANDEL NYS | De Craemer S | Van Praet-Verhas BVBA

Other related companies as Trappen Smet: ABN AMRO | HEDDYPOP | AUTOHANDEL NYS | De Craemer S | Van Praet-Verhas BVBA

Trappen Smet is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Trappen Smet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08869506835. Het bedrijf Trappen Smet bevindt zich op het adres: Staatsbaan 289 9870 Zulte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 340,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 293,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Trappen Smet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trappen Smet is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trappen Smet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trappen Smet, openstaande posities, locatie van Trappen Smet op de kaart.

Trappen Smet is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Trappen Smet, company assigned to the tax number BE08869506835. The company Trappen Smet is located at the address: Staatsbaan 289 9870 Zulte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 340,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 293,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Carpenters. Products created in Trappen Smet were not found.
The main activity of Trappen Smet is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Trappen Smet is not available. You also can look at reviews of Trappen Smet, open positions, location of Trappen Smet on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trappen Smet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trappen Smet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trappen Smet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trappen Smet, employees, financial statistics.