Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba
Private companiesMiscellaneous Retail • Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba

Contactgegevens Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Industriestraat 7B 8211 Aartrijke (Zedelgem), België

Telefoon (phone): +32 (82) 442-96-82 +32 (82) 442-96-82

Fax (fax): +32 (9) 506-94-40 +32 (9) 506-94-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba
Products information Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09678100585
Ondernemingsnummer: 9727264404
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba
(Get full report from official database of BE for Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba
Addition kinds of activities for Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba

13819904. Olie- en gasbronnen opnieuw verwerken | Reworking oil and gas wells
26780302. Kantoorartikelen: gemaakt van aangekochte materialen | Stationery: made from purchased materials
36740305. Fotovoltaïsche apparaten, vaste toestand | Photovoltaic devices, solid state
47839901. Containerisatie van goederen voor verzending | Containerization of goods for shipping
50650306. diodes | Diodes

Werken bij Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator | 2 ploegen | Bree (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een machine operator. Tot je takenpakket behoren onderstaande zaken. Machines correct instellen en bedienen Kleine storingen kunnen oplossen Je zal tewerkgesteld worden op diverse verpakkingslijnen van de producten.

 • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

 • Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als FLENSMONTEUR bij onze klant zullen jou taken vooral bestaan uit: Monteren en demonteren van flensverbindingen van leidingstukken, kleppen, afsluiters en andere appendages conform de gestelde eisen. Constructies maken op basis van uitvoeringstekeningen. Tappen van gaten Diverse boor- en slijpwerken Afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen, ...

 • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

 • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lanklaar, 12 uur per week. (LANKLAAR)

  Regio: LANKLAAR

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Lanklaar. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken, koken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio LAAKDAL (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Laakdal en omgeving.

 • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

 • Jobstudent vulploeg supermarkt (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers, om enkele dagen door de week na school te werken (van 17u00 tot 20u00). Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

 • JUNIOR MANAGER - ZARA HOME WIJNEGEM (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: ZARA HOME Wijnegem

  Type: Vaste Job

  Als Junior Manager ben je de rechterhand van de Assistant Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt het verkoopsteam en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken.

 • MECANICIEN Blandain (BLANDAIN)

  Regio: BLANDAIN

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Transport Vuylsteke is een familiaal bedrijf met vestigingen te Genk, Doornik, Kortrijk en Izegem. Onze 150 gemotiveerde medewerkers staan dagelijks in voor het uitvoeren van distributie, transport met meeneemheftruck, uitzonderlijk vervoer, kipvervoer, mixervervoer, tank, warehousing,… Functieomschrijving: Om in het onderhoud en de herstellingen van onze 200 units (vrachtwagens, bestelwagens, aanhangwagens, opleggers, meeneemheftrucks,…) te voorzien, willen wij ons team te Heestert of Blandain versterken met een mecanicien. Je spoort storingen op en bepaalt samen met collega’s de technische oplossing. De voertuigen voorzien van een onderhoud (groot en klein). In samenspraak met de garageverantwoordelijke regel je jouw taken.

 • Osteopaat (m/V) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: PRAKTIJK LISTOIRE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste osteopaat die graag zelfstandig werkt. U beschouwt samenwerken met andere disciplines als een meerwaarde. U komt terecht in een bestaande multidisciplinaire groepspraktijk (disciplines: psychologen, diëtiste, osteopaat)

Zoek naar antwoorden van Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba in sociale netwerken
Look for responds of Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba. Laat een reactie achter voor Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba. Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba. Leave a respond for Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba. Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba op de google maps. Adres en contacten Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba
Location of Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba on the google maps. Address and contacts of Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba: Centre Biosthétique | FERS-METAUX-CONTAINERS | JEAN LENEFFE | YVES BAYART | AIME COSTERS

Other related companies as Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba: Centre Biosthétique | FERS-METAUX-CONTAINERS | JEAN LENEFFE | YVES BAYART | AIME COSTERS

Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09678100585. Het bedrijf Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba bevindt zich op het adres: Industriestraat 7B 8211 Aartrijke (Zedelgem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba, openstaande posities, locatie van Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba op de kaart.

Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba is a company, that was registered 2008 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba, company assigned to the tax number BE09678100585. The company Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba is located at the address: Industriestraat 7B 8211 Aartrijke (Zedelgem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba were not found.
The main activity of Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba is not available. You also can look at reviews of Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba, open positions, location of Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Loccufier Rony Algemene Bouwonderneming bvba, employees, financial statistics.