Spruyt P

Contactgegevens Spruyt P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Spruyt P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Spruyt P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heikantstraat 44 9290 Overmere (Berlare), België

Telefoon (phone): +32 (19) 101-69-11 +32 (19) 101-69-11

Fax (fax): +32 (12) 122-57-67 +32 (12) 122-57-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Spruyt P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Spruyt P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Spruyt P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Spruyt P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Spruyt P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Spruyt P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Spruyt P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Spruyt P
Products information Spruyt P

BTW identificatienummer (tax): BE01486694335
Ondernemingsnummer: 1395233154
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Spruyt P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Spruyt P
(Get full report from official database of BE for Spruyt P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Spruyt P
Addition kinds of activities for Spruyt P

6512. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
341200. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
399910. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
615303. Afbetalingspapier | Installment paper
09710102. Spel behouden | Game preserve
22110201. Corset stoffen, katoen | Corset fabrics, cotton
50210205. Tafels, af en toe | Tables, occasional
83610401. Ouder huis | Aged home

Werken bij Spruyt P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Spruyt P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Spruyt P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Spruyt P. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

 • convoyeur/bijrijder Krefel m/v opstart 18/10/2018 (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U staat samen met een collega van Krefel in voor het leveren van de gekochte toestellen bij de mensen thuis en de eventuele aansluiting hiervan met hulp van de vaste medewerker van Krefel. - laden en lossen

 • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

 • Operator catering regio Oelegem (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

 • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

 • Huishoudhulp (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Malle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp M/V regio Zwevezele PT of FT (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: PICO BELLO

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringende opstart! Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende klanten in uw regio. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

 • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

 • Jobstudent (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Unique Customer Care

  Type: Studentenjob

  Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

 • Verpleegkundige ziekenhuis te Ukkel (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als verpleegkundige krijg je een aantal patiënten toegewezen en sta je continu in voor hun zorgen. Je zal ook temperatuur, bloeddruk, hartslag en het zuurstofgehalte van jouw patiënten monitoren. Bij onverwachte problemen zal je accuut ingrijpen. Je werkt nauw multidisciplinair samen. Dit ziekenhuis investeert in de moderne medische technologie om zo haar patiënten persoonlijke, kwalitatieve en veilige zorgen te kunnen verlenen. Op de afdeling Intensieve Zorgen komen patiënten terecht die zich in een kritieke, levensbedreigende situatie bevinden. Vaak is de opname onverwachts zoals bijvoorbeeld na een ongeval of een andere medische urgentie, maar kan ook zijn naar aanleiding van een ziekte of opvolging na een operatie.  Begeleiding en communicatie zijn hier cruciaal, aangezien Intensieve Zorgen een hoogtechnologische afdeling is met complexe machines en bedradingen en waar de toekomst van de patiënt nog onzeker kan zijn.   Als verpleegkundige ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de patiënt als zijn of haar familie. 

Zoek naar antwoorden van Spruyt P in sociale netwerken
Look for responds of Spruyt P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Spruyt P. Laat een reactie achter voor Spruyt P. Spruyt P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Spruyt P. Leave a respond for Spruyt P. Spruyt P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Spruyt P op de google maps. Adres en contacten Spruyt P
Location of Spruyt P on the google maps. Address and contacts of Spruyt P

Andere gerelateerde bedrijven als come Spruyt P Spruyt P: COIFFURE ALAIN | BOSMANS | PACESETTER NETHERLANDS DISTRIBUTION VBR | Tanghe Design | ANTONIO MOYA

Other related companies as Spruyt P: COIFFURE ALAIN | BOSMANS | PACESETTER NETHERLANDS DISTRIBUTION VBR | Tanghe Design | ANTONIO MOYA

Spruyt P is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Spruyt P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486694335. Het bedrijf Spruyt P bevindt zich op het adres: Heikantstraat 44 9290 Overmere (Berlare). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Spruyt P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Spruyt P is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Spruyt P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Spruyt P, openstaande posities, locatie van Spruyt P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Spruyt P is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Spruyt P, company assigned to the tax number BE01486694335. The company Spruyt P is located at the address: Heikantstraat 44 9290 Overmere (Berlare). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Spruyt P were not found.
The main activity of Spruyt P is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Spruyt P is not available. You also can look at reviews of Spruyt P, open positions, location of Spruyt P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Spruyt P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Spruyt P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Spruyt P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Spruyt P, employees, financial statistics.