R.V.T. Maria Middelares

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • R.V.T. Maria Middelares
Private companiesMetal Mining • R.V.T. Maria Middelares

Contactgegevens R.V.T. Maria Middelares: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R.V.T. Maria Middelares: address, phone, fax, email, website, opening hours

R.V.T. Maria Middelares

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pater Lievensstraat 20; 8890; Moorslede, België

Telefoon (phone): 051 77 10 01 (+32-051 77 10 01) 051 77 10 01 (+32-051 77 10 01)

Fax (fax): 051 77 18 71 (+32-051 77 18 71) 051 77 18 71 (+32-051 77 18 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R.V.T. Maria Middelares: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R.V.T. Maria Middelares"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R.V.T. Maria Middelares"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R.V.T. Maria Middelares, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R.V.T. Maria Middelares. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R.V.T. Maria Middelares, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R.V.T. Maria Middelares. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R.V.T. Maria Middelares
Products information R.V.T. Maria Middelares

BTW identificatienummer (tax): BE07055938720
Ondernemingsnummer: 8631103515
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 421,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Service residences

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R.V.T. Maria Middelares
(Get full report from official database of BE for R.V.T. Maria Middelares)

Aanvulling soorten activiteiten voor R.V.T. Maria Middelares
Addition kinds of activities for R.V.T. Maria Middelares

078302. Bracing en chirurgie diensten | Bracing and surgery services
17510100. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
23359900. Vrouwen, junior's en misses jurken, nec | Women's, junior's, and misses' dresses, nec
24260204. Borstelblokken, hout: gedraaid en gevormd | Brush blocks, wood: turned and shaped
36779903. Filtratie-apparaten, elektronisch | Filtration devices, electronic
73590402. Verhuur van industriële vrachtwagens | Industrial truck rental
76299901. Vliegtuig reparatie van elektrische apparatuur | Aircraft electrical equipment repair
80119903. Fysische geneeskunde, arts / chirurg | Physical medicine, physician/surgeon

Werken bij R.V.T. Maria Middelares: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R.V.T. Maria Middelares: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R.V.T. Maria Middelares. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R.V.T. Maria Middelares. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

  • interieurbouwer (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als interieurbouwer ben je iemand die graag met je handen werkt. Voor deze vacature zijn de taken heel uiteenlopend. Een overzicht: ?Je vervaardigt en plaatst interieur- of projectmeubilair zoals keukens badkamers burelen winkel- en horeca-inrichtingen binneninrichtingen. ?Vaak doe je de totale verbouwing of aankleding van een interieur. ?Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout kunststof of gipsplaat. ?Je monteert en assembleert ook wanden vloeren en plafonds als afwerking isolatie of decoratie. ?De meubileringelementen (winkelinrichting burelen keukens ...) maak je meestal in het atelier en je monteert ze ter plaatse op de werf. ?Je doet kleine aanpassingen aan nutsvoorzieningen je monteert de elementen en sluit de nutsvoorzieningen aan. vJe werkt binnen alleen of in een ploeg. Je maakt veel verplaatsingen. ?Je tilt vaak zware lasten. Je past de veiligheidsregels strikt toe. ?Je hebt doorgaans regelmatige werkuren met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Tankparkoperator (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tankparkoperator (M/V) Je zal instaan voor het overpompen van vloeistoffen, dit van zowel wagons/tankwagens/schepen naar de opslagtanks, maar ook omgekeerd.

  • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

  • Vertegenwoordiger (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WONEN EN LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    FORSELL - Voor marketingconcept betreffende verkoop van woningen zoeken we freelance medewerkers in West-Vlaanderen. Verdienste afhankelijk tussen de 750-1000 EUR per realisatie. Je werkt van thuis uit en wanneer je kan. Stuur je CV incl FB pagina naar [email protected]

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

Zoek naar antwoorden van R.V.T. Maria Middelares in sociale netwerken
Look for responds of R.V.T. Maria Middelares in social networks

Lees alle opmerkingen voor R.V.T. Maria Middelares. Laat een reactie achter voor R.V.T. Maria Middelares. R.V.T. Maria Middelares bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R.V.T. Maria Middelares. Leave a respond for R.V.T. Maria Middelares. R.V.T. Maria Middelares on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R.V.T. Maria Middelares op de google maps. Adres en contacten R.V.T. Maria Middelares
Location of R.V.T. Maria Middelares on the google maps. Address and contacts of R.V.T. Maria Middelares

Andere gerelateerde bedrijven als come R.V.T. Maria Middelares R.V.T. Maria Middelares: HUIZE TER WALLE | Verhasselt R | ROMAIN LANGENAEKEN | DIENST TOERISME GEEL | Guimbarde

Other related companies as R.V.T. Maria Middelares: HUIZE TER WALLE | Verhasselt R | ROMAIN LANGENAEKEN | DIENST TOERISME GEEL | Guimbarde

R.V.T. Maria Middelares is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R.V.T. Maria Middelares, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07055938720. Het bedrijf R.V.T. Maria Middelares bevindt zich op het adres: Pater Lievensstraat 20; 8890; Moorslede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 421,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rest homes. Lijst met producten zijn Service residences.
De hoofdactiviteit van R.V.T. Maria Middelares is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R.V.T. Maria Middelares is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R.V.T. Maria Middelares, openstaande posities, locatie van R.V.T. Maria Middelares op de kaart.

R.V.T. Maria Middelares is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is R.V.T. Maria Middelares, company assigned to the tax number BE07055938720. The company R.V.T. Maria Middelares is located at the address: Pater Lievensstraat 20; 8890; Moorslede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 421,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rest homes. List of products are Service residences.
The main activity of R.V.T. Maria Middelares is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of R.V.T. Maria Middelares is not available. You also can look at reviews of R.V.T. Maria Middelares, open positions, location of R.V.T. Maria Middelares on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R.V.T. Maria Middelares, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R.V.T. Maria Middelares, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R.V.T. Maria Middelares, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R.V.T. Maria Middelares, employees, financial statistics.