R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen

Contactgegevens R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen: address, phone, fax, email, website, opening hours

R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bosuilplein 1; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 360 40 15 (+32-03 360 40 15) 03 360 40 15 (+32-03 360 40 15)

Fax (fax): 03 360 40 18 (+32-03 360 40 18) 03 360 40 18 (+32-03 360 40 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen
Products information R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen

BTW identificatienummer (tax): BE02123901367
Ondernemingsnummer: 6128143310
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen
(Get full report from official database of BE for R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen)

Aanvulling soorten activiteiten voor R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen
Addition kinds of activities for R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen

229599. Gekoate stoffen, niet gegumineerd, nec | Coated fabrics, not rubberized, nec
323102. Spiegelglas | Mirrored glass
603599. Federale spaarinstellingen, nec | Federal savings institutions, nec
22110207. Mitten flanel, katoen | Mitten flannel, cotton
36299902. Huidige collector wielen, voor trolley rigging | Current collector wheels, for trolley rigging
42260201. Meubelopslag, zonder plaatselijke vrachtwagens | Furniture storage, without local trucking
59630301. Boekverkoop, huis-naar-huis | Book sales, house-to-house
82449902. Commerciële school | Commercial school

Werken bij R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Monteur Valve Services (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Revisie, ombouwen en testen van afsluiters en veiligheidskleppen. De monteur is belast met revisiewerkzaamheden aan regelkleppen, afsluiters en veiligheden. De belangrijkste verantwoordelijkheden als monteur valve services: je verricht inspecties, controles en revisies aan bovenvermelde apparatuur Je test bovenvermelde apparatuur en stelt deze in. Het verrichten van eenvoudige machinale bewerkingen en/of bedienen van werkplaatsmachines behoort eveneens tot de werkzaamheden. Je verricht montagewerkwerkzaamheden (in-en uitbouw van klantlocatie) Het zorgdragen voor de administratieve afhandeling van elk afgerond karwei is onderdeel van deze functie, evenals het zorgdragen voro technische terugkoppeling aan de opdrachtgever.

  • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Poets- en huishoudhulp regio Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tervuren en omgeving

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • ACCOUNT MANAGER CARROSSERIE (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Hays Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Account Manager Carrosserie * Regio Antwerpen-Limburg-Kempen * Gedreven verkoopstalent met een passie voor carrosserie De komende maanden zal onze klant zijn verkoopteam versterken met een Account Manager Carrosserie regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Hiervoor is Hays Antwerpen samen met deze organisatie op zoek naar een Account Manager Carrosserie met passie voor de automotive regio Antwerpen-Limburg-Kempen. In deze functie als Account Manager Carrosserie sta je in voor het accountmanagement van een portfolio van bestaande klanten. Na een diepgaande verkoops- en productopleiding ontvang je het portfolio van de klant dat je autonoom zal behandelen in regio Antwerpen-Limburg-Kempen. Je zal ongeveer 4-5 klanten per dag bezoeken, waar de nadruk ligt op kleine KMO ondernemingen en de iets grotere ketens. Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van de verkoop en het ondernemen van acties om de vooropgestelde verkoopvolumes te behalen. Bovendien identificeer en benader je potentiële nieuwe klanten om de activiteiten in je specifieke regio te vergroten. Jouw rol bestaat uit het adviseren van de klanten door middel van up- of cross-selling, het zorgvuldig uitvoeren van demo's en het verlenen van technische bijstand aan klanten in de automotive. Verder kan je rekenen op de ondersteuning van je collega's van de inside sales voor offerteopvolging. Ten slotte rapporteer je aan de Sales Manager.

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandig kantoorhouder in arrondissement Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta.? Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen in sociale netwerken
Look for responds of R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen in social networks

Lees alle opmerkingen voor R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen. Laat een reactie achter voor R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen. R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen. Leave a respond for R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen. R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen op de google maps. Adres en contacten R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen
Location of R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen on the google maps. Address and contacts of R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen

Andere gerelateerde bedrijven als come R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen: ANNE BECKERS | Woestyn Agence Koksijde & St-Idesbald | COMINTRADE | Van Den Brande E | BUREAU CENAM

Other related companies as R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen: ANNE BECKERS | Woestyn Agence Koksijde & St-Idesbald | COMINTRADE | Van Den Brande E | BUREAU CENAM

R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02123901367. Het bedrijf R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen bevindt zich op het adres: Bosuilplein 1; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 399,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen, openstaande posities, locatie van R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen op de kaart.

R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen, company assigned to the tax number BE02123901367. The company R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen is located at the address: Bosuilplein 1; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 399,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rest homes. Products created in R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen were not found.
The main activity of R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen is not available. You also can look at reviews of R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen, open positions, location of R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R V T De Pelikaan OCMW-Antwerpen, employees, financial statistics.