Van Hoorde & Zn BVBA

Contactgegevens Van Hoorde & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hoorde & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hoorde & Zn BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 115 9230 Wetteren, België

Telefoon (phone): +32 (15) 450-38-88 +32 (15) 450-38-88

Fax (fax): +32 (12) 583-28-11 +32 (12) 583-28-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hoorde & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hoorde & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hoorde & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hoorde & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hoorde & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hoorde & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hoorde & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hoorde & Zn BVBA
Products information Van Hoorde & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03378540039
Ondernemingsnummer: 2909149169
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 145,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Van Hoorde & Zn BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hoorde & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Hoorde & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hoorde & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Van Hoorde & Zn BVBA

3873. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
355600. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
30890312. Netwerk, kunststof | Netting, plastics
35420402. Spinning machines, metaal | Spinning machines, metal
51620102. Harsen, synthetisch | Resins, synthetic
67339901. Vertrouwen, behalve educatief, religieus, liefdadigheid: management | Trusts, except educational, religious, charity: management

Werken bij Van Hoorde & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hoorde & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hoorde & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hoorde & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

 • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: START PEOPLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

 • Jobstudenten zorg voor weekendwerk (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: VROONSTALLE

  Type: Studentenjob

  Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

 • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

 • Chauffeur C met kooiaap (bonus bedrijfsvoertuig privégebruik) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur met interesse of ervaring kooiaap, die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Indien interesse geven wij opleidingen kooiaap. Door ons uitgebreid klantenbestand, kom je bij verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job. De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

 • Magazijnier (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Vaste Job

  In het magazijn voel je je als een vis in het water. Inkomende en uitgaande goederen worden dan ook met plezier door jou gecontroleerd. Het klaarzetten van bestellingen of het inpakken van producten? Jij draagt graag je steentje bij in het team. Je beschikt over de nodige drive zodat de klant tijdig kan genieten van zijn pakje.  Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is één van de grootste winkels in België voor elektrische materialen en verlichting. Dankzij hun grote voorraad beantwoorden zij direct aan alle particuliere, zakelijke en industriële elektriciteitsbehoeften. Particulier, elektricien, doe-het-zelver of architect? Iedereen is hier welkom!

 • PROJECTVOORBEREIDER (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Vaste Job

  Voor de vacature als projectvoorbereider zoeken we iemand die de projectleider kan ondersteunen tijdens de voorbereiding en uitvoering van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: De effectieve en gedetailleerde werkmethoden uitwerken; De aanwezige contractstukken werktekeningen en andere relevante documenten controleren; Na analyse signaleer je mogelijke afwijkingen en/of risico?s en stel je corrigerende maatregelen voor; Opmaken van planning voorbereidingsschema's en detailplannen van het project; Je waakt over totale planning kwaliteit rendement en veiligheid van het project; Je rapporteert in deze functie aan de Verantwoordelijke van de afdeling Projectvoorbereiding.

 • Product Management Assistant (GENVAL)

  Regio: GENVAL

  Bedrijf: KING BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Limburg, Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

 • HVAC Technieker (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Leercontract

  Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

Zoek naar antwoorden van Van Hoorde & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Hoorde & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hoorde & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Van Hoorde & Zn BVBA. Van Hoorde & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hoorde & Zn BVBA. Leave a respond for Van Hoorde & Zn BVBA. Van Hoorde & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hoorde & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Hoorde & Zn BVBA
Location of Van Hoorde & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Hoorde & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hoorde & Zn BVBA Van Hoorde & Zn BVBA: Northern Manuport | RANDSTAD | Dinamic Agence | FULGOR BENELUX SA | STAR VOYAGES & CAPRI CARS

Other related companies as Van Hoorde & Zn BVBA: Northern Manuport | RANDSTAD | Dinamic Agence | FULGOR BENELUX SA | STAR VOYAGES & CAPRI CARS

Van Hoorde & Zn BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hoorde & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03378540039. Het bedrijf Van Hoorde & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 115 9230 Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 145,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Van Hoorde & Zn BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hoorde & Zn BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hoorde & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hoorde & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Van Hoorde & Zn BVBA op de kaart.

Van Hoorde & Zn BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hoorde & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE03378540039. The company Van Hoorde & Zn BVBA is located at the address: Brusselsesteenweg 115 9230 Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 145,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Van Hoorde & Zn BVBA were not found.
The main activity of Van Hoorde & Zn BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hoorde & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Hoorde & Zn BVBA, open positions, location of Van Hoorde & Zn BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hoorde & Zn BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hoorde & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hoorde & Zn BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hoorde & Zn BVBA, employees, financial statistics.