Debliquy P

Contactgegevens Debliquy P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Debliquy P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Debliquy P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de Neufmaison 13 7050 Herchies (Jurbise), België

Telefoon (phone): +32 (71) 221-88-66 +32 (71) 221-88-66

Fax (fax): +32 (71) 222-35-22 +32 (71) 222-35-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Debliquy P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Debliquy P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Debliquy P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Debliquy P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Debliquy P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Debliquy P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Debliquy P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Debliquy P
Products information Debliquy P

BTW identificatienummer (tax): BE02715515136
Ondernemingsnummer: 8365509033
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Debliquy P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Debliquy P
(Get full report from official database of BE for Debliquy P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Debliquy P
Addition kinds of activities for Debliquy P

24110202. Mijnhout, gekapt | Mine timbers, hewn
24529900. Geprefabriceerde houten gebouwen, nec | Prefabricated wood buildings, nec
28190601. Kobalt 60 (radioactief) | Cobalt 60 (radioactive)
36310000. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
36390103. Vuilnispersen, huishoudelijk | Trash compactors, household
87420400. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants

Werken bij Debliquy P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Debliquy P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Debliquy P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Debliquy P. Looking for open vacancies in other companies

 • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

 • Inside Sales Medewerker (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

 • Account Manager Groensector (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je behartigt de belangen van onze bestaande klanten en zoekt naar nieuwe klanten binnen de landbouwsector. Door je enthousiasme en vakkennis overtuig je de klanten van onze oplossingen en diensten in verband met de realisatie van hun projecten. Je begeleidt de klanten bij de realisatie van hun projecten in nauwe samenwerking met de binnendienst. Je legt verantwoording af over de omzet binnen jouw klantenbestand. Je werkt over de volledige regio West-Vlaanderen.

 • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: TRIXXO HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

 • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Ruitenwasser (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: IRIS CLEANING SERVICES

  Type: Vaste Job

  het wassen van ramen van gebouwen

 • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

  Type: Vaste Job

  Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

 • Autotechnieker M/V (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: KAMEO JOBS

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: - het stellen van de diagnoses - het uitvoeren van herstellings- en onderhoudswerkzaamheden

 • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: De Bruycker Gerda

  Type: Zelfstandige activiteit

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

 • Montreal Associates - DevOps Engineer (België)

  Regio: België

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer for a client based in Belgium.     Job Description  1 - Development: Experience in Java Backend development - this is mandatory Frontend experience is a plus.  2 - Continuous Integration: Experience in CI tools like Jenkins, Bamboo, Travis CI...  3 - Containerization and virtualization technology: 1+ year experience with Docker, this is mandatory As we're going to use Docker intensively, the candidate should have a strong understanding of container concepts  4 - Automation and Configuration Management: Should have experience with a configuration management tool like Chef, Puppet, Ansible, OpsWork... Best asset would be experience with Terraform or CloudFormation 5 - Cloud Technologies: AWS, Google Cloud or Azure, At least 1 year experience, important skill Should understand how to build infrastructure high availability, elasticity and fault tolerance  6 - System Administration, Security and Networking: 2+ years' experience in Linux systems is an important skill Write scripts in Bash is mandatory   Profile Language: English  Should be very communicative and team player. Collaboration is key, the candidate should be open-minded and always curious Should have experience in Agile methodologies   Details Location : Belgium  Duration: 1 year  Starting date: ASAP  Reference: MCAU - 37176   If you are interested by this position of DevOps Engineer and available, please send your updated CV via the button below with the reference MCAU - 37176.     Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

 • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Flexijob

  Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van Debliquy P in sociale netwerken
Look for responds of Debliquy P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Debliquy P. Laat een reactie achter voor Debliquy P. Debliquy P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Debliquy P. Leave a respond for Debliquy P. Debliquy P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Debliquy P op de google maps. Adres en contacten Debliquy P
Location of Debliquy P on the google maps. Address and contacts of Debliquy P

Andere gerelateerde bedrijven als come Debliquy P Debliquy P: LEBERG BRONNEN | HET LOOZENHOEKJE | Domaine De Villers-Ste-Gertrude ASBL | O.T.V. | A.G.D. SPRL

Other related companies as Debliquy P: LEBERG BRONNEN | HET LOOZENHOEKJE | Domaine De Villers-Ste-Gertrude ASBL | O.T.V. | A.G.D. SPRL

Debliquy P is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Debliquy P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02715515136. Het bedrijf Debliquy P bevindt zich op het adres: Chemin de Neufmaison 13 7050 Herchies (Jurbise). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 631,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Debliquy P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Debliquy P is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Debliquy P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Debliquy P, openstaande posities, locatie van Debliquy P op de kaart.

Debliquy P is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Debliquy P, company assigned to the tax number BE02715515136. The company Debliquy P is located at the address: Chemin de Neufmaison 13 7050 Herchies (Jurbise). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 631,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Debliquy P were not found.
The main activity of Debliquy P is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Debliquy P is not available. You also can look at reviews of Debliquy P, open positions, location of Debliquy P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Debliquy P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Debliquy P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Debliquy P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Debliquy P, employees, financial statistics.