Van der Haegen C

Particuliere bedrijvenBosbouw • Van der Haegen C
Private companiesForestry • Van der Haegen C

Contactgegevens Van der Haegen C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van der Haegen C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van der Haegen C

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Gentweg 33A 9890 Gavere, België

Telefoon (phone): +32 (56) 187-32-85 +32 (56) 187-32-85

Fax (fax): +32 (15) 647-93-84 +32 (15) 647-93-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van der Haegen C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van der Haegen C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van der Haegen C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van der Haegen C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van der Haegen C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van der Haegen C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van der Haegen C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van der Haegen C
Products information Van der Haegen C

BTW identificatienummer (tax): BE06635986328
Ondernemingsnummer: 9879974365
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 543,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Van der Haegen C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van der Haegen C
(Get full report from official database of BE for Van der Haegen C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van der Haegen C
Addition kinds of activities for Van der Haegen C

874204. Industrie specialist consultants | Industry specialist consultants
14749903. Potash mijnbouw | Potash mining
22110702. Wasnetten | Laundry nets
28650107. Kleur meren of toners | Color lakes or toners
28999948. Waterbehandelende verbindingen | Water treating compounds
33530000. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
36999912. Problemen lichten | Trouble lights
86110300. Regelgevende verenigingen | Regulatory associations

Werken bij Van der Haegen C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van der Haegen C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van der Haegen C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van der Haegen C. Looking for open vacancies in other companies

 • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • LAGO zoekt: horecamedewerker in een sportief jasje! (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! Met hun hip Rest-eau-Café speelt LAGO perfect in op je buikgevoel: want zeg nu zelf, wat is er heerlijker dan een lekkere maaltijd na een middagje zwemmen? Om hun team enthousiaste obers te versterken, gaat LAGO op zoek naar nieuw talent. Als ober sta je in voor het culinair genot van alle bezoekers. Je verzorgt de mise-en-place, neemt hun bestelligen op, speelt in op hun noden en wensen en zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening.

 • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

 • Textielmedewerker (3-ploegen) voltijds (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Dendermonde actief in de textielsector, zijn we op zoek naar textielmedewerkers die in de spinnerij aan de slag gaan. Je staat in voor het voorbereidend werk vóór de wol wordt gesponnen (kaarden). Je werkt in 3-ploegen.

 • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

 • Business Consultant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: HUNTR

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een bedrijf die leider is in het aanwerven van finance professionals. Ze zijn op zoek naar een nieuwe collega business consultant voor het kantoor in Zaventem. Je staat mee in voor het matchen van onze consultants met opdrachten (tijdelijke ondersteuning en/of interim management) binnen finance afdelingen bij de klanten. Je ondersteunt recruiters bij hun zoektocht naar professionals en ondersteunt de business development managers bij het opvolgen van alle projecten; Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit waarin je werkt Ondersteuning recruitment Ondersteuning commerciële activiteiten Je beheert een zeer goed contact met kandidaten, finance professionals Je werkt samen met collega business development managers, consultants, recruiters, coaches, .. Je bent betrokken bij strategische ontwikkeling en verdere groei van de business unit waarin je werkt. Dit wil zeggen dat je meewerkt aan initiatieven rond communicatie, evenementen, .. Interesse? Solliciteer meteen! referentie: 404456

 • Elektromecanicien (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

 • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLANDERIJN

  Type: Vaste Job

  In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

 • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: P.A.S. Security bvba

  Type: Werfreserve

  P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

 • flexijob zaal (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: DE NOTELAAR

  Type: Flexijob

  opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van Van der Haegen C in sociale netwerken
Look for responds of Van der Haegen C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van der Haegen C. Laat een reactie achter voor Van der Haegen C. Van der Haegen C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van der Haegen C. Leave a respond for Van der Haegen C. Van der Haegen C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van der Haegen C op de google maps. Adres en contacten Van der Haegen C
Location of Van der Haegen C on the google maps. Address and contacts of Van der Haegen C

Andere gerelateerde bedrijven als come Van der Haegen C Van der Haegen C: Schootec BVBA | DE ROY | Steelandt Toeleveringsbedrijf NV | Van Der Meulen Kris | GOLDEN LOTUS

Other related companies as Van der Haegen C: Schootec BVBA | DE ROY | Steelandt Toeleveringsbedrijf NV | Van Der Meulen Kris | GOLDEN LOTUS

Van der Haegen C is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Van der Haegen C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06635986328. Het bedrijf Van der Haegen C bevindt zich op het adres: Gentweg 33A 9890 Gavere. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 543,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Van der Haegen C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van der Haegen C is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van der Haegen C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van der Haegen C, openstaande posities, locatie van Van der Haegen C op de kaart.

Van der Haegen C is a company, that was registered 1985 in Gent region, Belgium. Full name of company is Van der Haegen C, company assigned to the tax number BE06635986328. The company Van der Haegen C is located at the address: Gentweg 33A 9890 Gavere. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 543,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Van der Haegen C were not found.
The main activity of Van der Haegen C is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van der Haegen C is not available. You also can look at reviews of Van der Haegen C, open positions, location of Van der Haegen C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van der Haegen C, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van der Haegen C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van der Haegen C, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van der Haegen C, employees, financial statistics.