CSK VOF

Contactgegevens CSK VOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CSK VOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

CSK VOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Processieweg 19 2200 Morkhoven (Herentals), België

Telefoon (phone): +32 (84) 588-48-21 +32 (84) 588-48-21

Fax (fax): +32 (57) 102-80-52 +32 (57) 102-80-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CSK VOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CSK VOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CSK VOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CSK VOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CSK VOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CSK VOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CSK VOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CSK VOF
Products information CSK VOF

BTW identificatienummer (tax): BE04286010742
Ondernemingsnummer: 4001190185
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in CSK VOF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CSK VOF
(Get full report from official database of BE for CSK VOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor CSK VOF
Addition kinds of activities for CSK VOF

738900. Zakelijke dienstverlening, niet inbegrepen | Business services, nec
07210102. Boomgaard en wijnstoksnijwerk | Orchard tree and vine pruning services
31990108. Zwepen, leer | Whips, leather
35569905. Cracker maken machines | Cracker making machines
73590102. Verhuur van vloeren onderhoud apparatuur | Floor maintenance equipment rental
75490201. Glas tinting, auto | Glass tinting, automotive

Werken bij CSK VOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CSK VOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CSK VOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CSK VOF. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator productie beton(m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar gemotiveerde productieoperators voor optie vast! Taken: - Je bedient een modern computergestuurd machinepark - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen - Je controleert in samenspraak met het labo de kwaliteit van de geproduceerde producten - Je rijdt met een heftruck om goederen te verplaatsen. Je werkt in een 2 ploegenstelsel.

 • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

 • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Bediening restauratie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

 • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: FANNY

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

 • TIG lasser (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: LAMMERTYN ROGER

  Type: Vaste Job

  In ons atelier sta je hoofdzakelijk in voor het TIG-lassen van zowel aluminium- als metaalconstructies. Deze taak kan eventueel gecombineerd worden met andere taken in het atelier (te bespreken in overleg met de werkgever).

 • VERKOPER PLANTEN (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Vaste Job

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoop medewerker die: - stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben - sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies - Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. - Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket. - Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien. - Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's. Is deze uitdagende job iets voor jou? Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

 • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

 • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

 • Vacature Kinesist(e) – (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: CURA-MC

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesist(e) om deel uit te maken van onze nieuwe vesteging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vesteging In Brasschaat (zie www.cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

Zoek naar antwoorden van CSK VOF in sociale netwerken
Look for responds of CSK VOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor CSK VOF. Laat een reactie achter voor CSK VOF. CSK VOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CSK VOF. Leave a respond for CSK VOF. CSK VOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CSK VOF op de google maps. Adres en contacten CSK VOF
Location of CSK VOF on the google maps. Address and contacts of CSK VOF

Andere gerelateerde bedrijven als come CSK VOF CSK VOF: BEENHOUWERIJ JOSة | REINHOLD DUCOMBLE | BELUFFI DOMINIQUE | LA MODE EN T?TE | egemin

Other related companies as CSK VOF: BEENHOUWERIJ JOSة | REINHOLD DUCOMBLE | BELUFFI DOMINIQUE | LA MODE EN T?TE | egemin

CSK VOF is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CSK VOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04286010742. Het bedrijf CSK VOF bevindt zich op het adres: Processieweg 19 2200 Morkhoven (Herentals). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 867,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in CSK VOF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CSK VOF is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CSK VOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CSK VOF, openstaande posities, locatie van CSK VOF op de kaart.

CSK VOF is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CSK VOF, company assigned to the tax number BE04286010742. The company CSK VOF is located at the address: Processieweg 19 2200 Morkhoven (Herentals). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 867,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in CSK VOF were not found.
The main activity of CSK VOF is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CSK VOF is not available. You also can look at reviews of CSK VOF, open positions, location of CSK VOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CSK VOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CSK VOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CSK VOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CSK VOF, employees, financial statistics.