De Kesel Geert

Contactgegevens De Kesel Geert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Kesel Geert: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Kesel Geert

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Priorijstraat 2 9950 Waarschoot, België

Telefoon (phone): +32 (9) 371-90-48 +32 (9) 371-90-48

Fax (fax): +32 (13) 310-96-19 +32 (13) 310-96-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Kesel Geert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Kesel Geert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Kesel Geert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Kesel Geert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Kesel Geert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Kesel Geert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Kesel Geert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Kesel Geert
Products information De Kesel Geert

BTW identificatienummer (tax): BE07156738281
Ondernemingsnummer: 7913421630
Hoofdstad (capital): 917,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in De Kesel Geert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Kesel Geert
(Get full report from official database of BE for De Kesel Geert)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Kesel Geert
Addition kinds of activities for De Kesel Geert

335102. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
30890108. Emmers, kunststoffen | Pails, plastics
64110301. Verzekeringsagenten, nec | Insurance agents, nec
75389901. Reparaties van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repairs
80110522. Thoracische arts | Thoracic physician
96519900. Regeling, diverse commerciële sectoren, nv | Regulation, miscellaneous commercial sectors, nec

Werken bij De Kesel Geert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Kesel Geert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Kesel Geert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Kesel Geert. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende boekhouding Brucargo (6 maand) (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt onder meer volgende taken: - Boeking van banken - Afronding van het kasstroomoverzicht - Beheer kleine contanten en kleine kassa - Aankoopfacturen (kosten van verkopen) scannen en boeken - Boeking van andere inkoopfacturen - Voorbereiding betalingen (incl. Urgenties) - Boeken van verkoopfacturen - Follow-up van eventuele herinneringsleveranciers - Voorbereiding incasso / debiteurenbeheer - Voorbereiding boeking van de kosten - Voorbereidingsrapporten zoals: o Inventory o Vaste activa - Voorbereiding BTW-aangifte - Voorbereiding salarisadministratie - Voorbereiding afsluiting van de maand -…

 • Drie halfautomaatlassers en één aluminiumlasser gezocht! (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een industrieel bedrijf in Erembodegem, zijn wij op zoek naar verschillende lassers In totaal zoeken wij drie halfautomaat lassers en één aluminiumlasser. Je komt terecht in een groeiend bedrijf

 • Vacature | Sales Medewerker (Duitstalig) | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sales medewerker slaag je erin prospecten te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van de klant. Jouw rol bestaat uit twee delen een commercieel aspect en de administratieve opvolging ervan.

 • Showroomverkoop/slaapadviseur (m/v) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de nieuwste winkel van deze keten, gelegen te Zaventem, zijn we op zoek naar een voltijds medewerker ter versterking van dit groeiende filiaal. Taken: Advisering op maat betreffende slaapcomfort (bedden, matrassen, en decoratief textiel) Het proactief benaderen van de klanten en dankzij je luisterbereidheid/ -vaardigheid overgaan tot -en afsluiten van- de verkoop van bovengenoemde producten Administratieve opvolging van de verkoopdossiers (plaatsen en opvolgen van de bestellingen, verwerking van de goederenstroom, ...) Meewerken aan een mooie, verzorgde toonzaal Werken doe je volgens de openingsuren van de winkel: van dinsdag tot en met zaterdag en van 10u tot 18u.

 • Ervaren schrijnwerker (m/v) (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn nog op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker Uw taken: - Onderhoud en plaatsing van ramen en deuren (nooddeuren, branddeuren, akoestische deuren,...) - Demonteren en hermonteren van deuren

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Doel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

 • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Agilitas Houthalen

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

 • Student bouw - Zele (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Studentenjob

  Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

 • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

Zoek naar antwoorden van De Kesel Geert in sociale netwerken
Look for responds of De Kesel Geert in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Kesel Geert. Laat een reactie achter voor De Kesel Geert. De Kesel Geert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Kesel Geert. Leave a respond for De Kesel Geert. De Kesel Geert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Kesel Geert op de google maps. Adres en contacten De Kesel Geert
Location of De Kesel Geert on the google maps. Address and contacts of De Kesel Geert

Andere gerelateerde bedrijven als come De Kesel Geert De Kesel Geert: Pico Picapinos BVBA | De Clercq Isoterm NV | MIREILLE PAREDIS | MARTIN VLIEGHE | VIJVERMAN FR & ZONEN

Other related companies as De Kesel Geert: Pico Picapinos BVBA | De Clercq Isoterm NV | MIREILLE PAREDIS | MARTIN VLIEGHE | VIJVERMAN FR & ZONEN

De Kesel Geert is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Kesel Geert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07156738281. Het bedrijf De Kesel Geert bevindt zich op het adres: Priorijstraat 2 9950 Waarschoot. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 917,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in De Kesel Geert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Kesel Geert is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Kesel Geert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Kesel Geert, openstaande posities, locatie van De Kesel Geert op de kaart.

De Kesel Geert is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Kesel Geert, company assigned to the tax number BE07156738281. The company De Kesel Geert is located at the address: Priorijstraat 2 9950 Waarschoot. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 917,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in De Kesel Geert were not found.
The main activity of De Kesel Geert is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Kesel Geert is not available. You also can look at reviews of De Kesel Geert, open positions, location of De Kesel Geert on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Kesel Geert, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Kesel Geert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Kesel Geert, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Kesel Geert, employees, financial statistics.