Van Vooren M

Contactgegevens Van Vooren M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Vooren M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Vooren M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blankenbergse Steenweg 17 8377 Zuienkerke, België

Telefoon (phone): +32 (67) 302-29-31 +32 (67) 302-29-31

Fax (fax): +32 (9) 104-43-88 +32 (9) 104-43-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Vooren M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Vooren M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Vooren M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Vooren M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Vooren M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Vooren M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Vooren M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Vooren M
Products information Van Vooren M

BTW identificatienummer (tax): BE01686096191
Ondernemingsnummer: 2550445556
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Van Vooren M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Vooren M
(Get full report from official database of BE for Van Vooren M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Vooren M
Addition kinds of activities for Van Vooren M

7033. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
336599. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
20759902. Sojabonenmeel en grits | Soybean flour and grits
20790203. Groentekortingen (behalve maïsolie) | Vegetable shortenings (except corn oil)
26790601. Machinerollen, papier toevoegen: gemaakt van aangekocht materiaal | Adding machine rolls, paper: made from purchased material
30890103. Emmers, kunststoffen | Buckets, plastics
47859901. Snelweg brug operatie | Highway bridge operation
51690402. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations

Werken bij Van Vooren M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Vooren M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Vooren M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Vooren M. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

 • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

 • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

 • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Poetshulp jobstudent (M/V) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten die willen helpen in de schoonmaak. Dit hoofdzakelijk van appartementen, buitenverblijven enz. Dit is voornamelijk voor regio Blankenberge, maar er zijn ook soms mogelijkheden in Zeebrugge / Westende

 • Jobstudent (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • METSER (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: PROOST MARC

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

 • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Talentus Brugge

  Type: Vaste Job

  Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

  Regio: Regio Bastogne

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

 • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

  Regio: VALKENSWAARD

  Bedrijf: Valkenhof

  Type: Leercontract

  Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected]

Zoek naar antwoorden van Van Vooren M in sociale netwerken
Look for responds of Van Vooren M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Vooren M. Laat een reactie achter voor Van Vooren M. Van Vooren M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Vooren M. Leave a respond for Van Vooren M. Van Vooren M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Vooren M op de google maps. Adres en contacten Van Vooren M
Location of Van Vooren M on the google maps. Address and contacts of Van Vooren M

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Vooren M Van Vooren M: FLFORLOG NV | Algemene Bouwwerken Vanderroost BVBA | EDMOND GHYSENS | FOTO GIBLO | KING?S GARDEN

Other related companies as Van Vooren M: FLFORLOG NV | Algemene Bouwwerken Vanderroost BVBA | EDMOND GHYSENS | FOTO GIBLO | KING?S GARDEN

Van Vooren M is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Vooren M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01686096191. Het bedrijf Van Vooren M bevindt zich op het adres: Blankenbergse Steenweg 17 8377 Zuienkerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Van Vooren M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Vooren M is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Vooren M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Vooren M, openstaande posities, locatie van Van Vooren M op de kaart.

Van Vooren M is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Vooren M, company assigned to the tax number BE01686096191. The company Van Vooren M is located at the address: Blankenbergse Steenweg 17 8377 Zuienkerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 100,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Van Vooren M were not found.
The main activity of Van Vooren M is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Vooren M is not available. You also can look at reviews of Van Vooren M, open positions, location of Van Vooren M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Vooren M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Vooren M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Vooren M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Vooren M, employees, financial statistics.