Colombage.be SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Colombage.be SPRL
Private companiesAgricultural Services • Colombage.be SPRL

Contactgegevens Colombage.be SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colombage.be SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colombage.be SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin du Duc 97 4851 Gemmenich (Plombières), België

Telefoon (phone): +32 (60) 306-38-89 +32 (60) 306-38-89

Fax (fax): +32 (4) 778-54-37 +32 (4) 778-54-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colombage.be SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colombage.be SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colombage.be SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colombage.be SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colombage.be SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colombage.be SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colombage.be SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colombage.be SPRL
Products information Colombage.be SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07712646484
Ondernemingsnummer: 9497650146
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Colombage.be SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colombage.be SPRL
(Get full report from official database of BE for Colombage.be SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colombage.be SPRL
Addition kinds of activities for Colombage.be SPRL

275401. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
15419912. Magazijnbouw | Warehouse construction
20929907. Seafoods, bevroren: bereid | Seafoods, frozen: prepared
23990502. Hand geweven kleding | Hand woven apparel
34430900. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
37289905. Dynetrische balancerende stands, vliegtuigen | Dynetric balancing stands, aircraft
64119900. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
72219900. Fotografische studio's, portret, nec | Photographic studios, portrait, nec
95319902. Behuisingsbureau, overheid | Housing agency, government

Werken bij Colombage.be SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colombage.be SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colombage.be SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colombage.be SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

 • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ASAP TERNAT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

 • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

 • TECHNIEKER PERSONENWAGENS REGIO LEUGENBERG (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Herstelling en onderhoud van personenwagens en/of herstelling en onderhoud van bestel- en vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de stockonderdelen van personenwagens, bestel -en vrachtwagens. • Je evalueert het stockniveau en plaatst de nodige bestellingen. • Je stuurt het magazijnteam aan en voert je overkoepelende taken uit. • Betalingen, klachten en terugzendingen opvolgen. • Je werkt mee aan de groei van het bedrijf • Klantgerichtheid • Reeds relevante ervaring in de garagesector • Opleiding automechanica • Flexibel en punctueel • Teamplayer

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: ASCHKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

 • Student hoger redder attest (KINROOI)

  Regio: KINROOI

  Bedrijf: t-interim Maasmechelen

  Type: Studentenjob

  Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

 • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

 • Commercieel bediende binnendienst (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: t-office

  Type: Vaste Job

  Als Accounting Clerk maak je deel uit van het finance team dat instaat voor het financieel beleid van de bedrijf in België. Je werkt nauw samen met de collega’s van het finance team en je rapporteert aan de Finance Manager.  Je verwerkt en scant aankoopfacturen in.  Je staat in voor klassement van facturen, onkostennota’s en bankuittreksels.  Je behandelt inkomende post en bereidt de uitgaande post voor.  Je verzorgt schriftelijke en telefonische contacten met leveranciers.  Je assisteert en ondersteunt de accountants bij de uitvoering van hun functie.  Je staat in voor ad hoc administratieve taken.

 • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Abriso

  Type: Vaste Job

  Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

Zoek naar antwoorden van Colombage.be SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Colombage.be SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colombage.be SPRL. Laat een reactie achter voor Colombage.be SPRL. Colombage.be SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colombage.be SPRL. Leave a respond for Colombage.be SPRL. Colombage.be SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colombage.be SPRL op de google maps. Adres en contacten Colombage.be SPRL
Location of Colombage.be SPRL on the google maps. Address and contacts of Colombage.be SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Colombage.be SPRL Colombage.be SPRL: HAIR STUDIO RIGI | Albatros BVBA | TAVERNE LE BRUGMANN | FRANCIS FRANSSEN | Mattheus N

Other related companies as Colombage.be SPRL: HAIR STUDIO RIGI | Albatros BVBA | TAVERNE LE BRUGMANN | FRANCIS FRANSSEN | Mattheus N

Colombage.be SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Colombage.be SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07712646484. Het bedrijf Colombage.be SPRL bevindt zich op het adres: Chemin du Duc 97 4851 Gemmenich (Plombières). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Colombage.be SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Colombage.be SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colombage.be SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colombage.be SPRL, openstaande posities, locatie van Colombage.be SPRL op de kaart.

Colombage.be SPRL is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Colombage.be SPRL, company assigned to the tax number BE07712646484. The company Colombage.be SPRL is located at the address: Chemin du Duc 97 4851 Gemmenich (Plombières). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Colombage.be SPRL were not found.
The main activity of Colombage.be SPRL is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Colombage.be SPRL is not available. You also can look at reviews of Colombage.be SPRL, open positions, location of Colombage.be SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colombage.be SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colombage.be SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colombage.be SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colombage.be SPRL, employees, financial statistics.