Paquin Michael

Contactgegevens Paquin Michael: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paquin Michael: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paquin Michael

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Carrières 13 6870 Hatrival (Saint-Hubert), België

Telefoon (phone): +32 (60) 938-61-56 +32 (60) 938-61-56

Fax (fax): +32 (67) 915-47-15 +32 (67) 915-47-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paquin Michael: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paquin Michael"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paquin Michael"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paquin Michael, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paquin Michael. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paquin Michael, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paquin Michael. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paquin Michael
Products information Paquin Michael

BTW identificatienummer (tax): BE04615051269
Ondernemingsnummer: 5312408447
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 276,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Paquin Michael zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paquin Michael
(Get full report from official database of BE for Paquin Michael)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paquin Michael
Addition kinds of activities for Paquin Michael

0741. Veterinaire diensten voor vee | Veterinary services for livestock
382607. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties
931100. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
22410401. Kleding webbing | Apparel webbing
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
35770300. Schijf- en disketteapparatuur, behalve schijven | Disk and diskette equipment, except drives
36120100. Power en distributie transformatoren | Power and distribution transformers
36310101. Convectie ovens, inclusief draagbare: huishoudelijke | Convection ovens, including portable: household
72991000. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services

Werken bij Paquin Michael: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paquin Michael: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paquin Michael. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paquin Michael. Looking for open vacancies in other companies

 • Deeltijdse Boekhouder voor projectontwikkelaar Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps kijkt dringend uit naar een deeltijdse Boekhouder (3/5e of 4/5e) met ambitie (m/v) voor een projectontwikkelaar te Berchem. Onze klant is een groeiende projectontwikkelaar gelegen in Berchem. Door de centrale ligging is de werkplek vlot bereikbaar. Bovendien is parkeerplaats voorzien. Als Boekhouder sta je in voor volgende zaken: Je voert de operationele boekhouding uit Je boekt de facturen en banken in en volgt deze op Je ondersteunt bij de verwerking van btw-aangiftes en maand- en jaarafsluiting Je verzorgt allerlei ad hoc financiële administratie Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Wielladerchauffeur met ervaring (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Functieomschrijving Voor een recyclagebedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een chauffeur Wiellader Tot jouw takenpakket behoren onder andere het: Laden en lossen van vrachtwagens met de wiellader Handmatig of met gebruik van de wiellader sta je in voor het sorteren van de afval Je zorgt voor een net terrein en propere werkplaats

 • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Weert (Bornem) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEERT)

  Regio: WEERT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

 • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

  Regio: LO-RENINGE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DUGARDEYN

  Type: Studentenjob

  WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

 • Installateur sanitaire installaties en centrale verwarming (GREMBERGEN)

  Regio: GREMBERGEN

  Bedrijf: CAPPAERT GUNTHER

  Type: Vaste Job

  Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van badkamers. Ons bedrijf groeit heel sterk en willen daarom ons team versterken. Wij zoeken een sanitair installateur met een diploma sanitaire installaties en centrale verwarming. U staat in voor het plaatsen van de sanitaire installaties, soms centrale verwarming. U leert andere renovatie werken tot betrekking met badkamers.

 • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: vind! Waregem

  Type: Vaste Job

  Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

 • HELPDESK 1st and 2nd line (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: XatraX

  Type: Werfreserve

  Perform helpdesk support first and second line for a company of the Brussels region.

Zoek naar antwoorden van Paquin Michael in sociale netwerken
Look for responds of Paquin Michael in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paquin Michael. Laat een reactie achter voor Paquin Michael. Paquin Michael bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paquin Michael. Leave a respond for Paquin Michael. Paquin Michael on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paquin Michael op de google maps. Adres en contacten Paquin Michael
Location of Paquin Michael on the google maps. Address and contacts of Paquin Michael

Andere gerelateerde bedrijven als come Paquin Michael Paquin Michael: Intercord NV | FGTB-ALIMENT. MOUSCRON | Gaya | G. DERWA | LA FR?N?E

Other related companies as Paquin Michael: Intercord NV | FGTB-ALIMENT. MOUSCRON | Gaya | G. DERWA | LA FR?N?E

Paquin Michael is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Paquin Michael, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04615051269. Het bedrijf Paquin Michael bevindt zich op het adres: Rue des Carrières 13 6870 Hatrival (Saint-Hubert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 276,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Paquin Michael zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paquin Michael is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paquin Michael is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paquin Michael, openstaande posities, locatie van Paquin Michael op de kaart.

Paquin Michael is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Paquin Michael, company assigned to the tax number BE04615051269. The company Paquin Michael is located at the address: Rue des Carrières 13 6870 Hatrival (Saint-Hubert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 276,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Paquin Michael were not found.
The main activity of Paquin Michael is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Paquin Michael is not available. You also can look at reviews of Paquin Michael, open positions, location of Paquin Michael on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paquin Michael, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paquin Michael, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paquin Michael, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paquin Michael, employees, financial statistics.