M.R.S. Philippe Wathelet

Contactgegevens M.R.S. Philippe Wathelet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.R.S. Philippe Wathelet: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.R.S. Philippe Wathelet

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Borgoumont 104; 4987; Stoumont (La Gleize), België

Telefoon (phone): 080 89 25 11; 080 89 27 63 (+32-080 89 25 11; 080 89 27 63) 080 89 25 11; 080 89 27 63 (+32-080 89 25 11; 080 89 27 63)

Fax (fax): +32 (9) 414-24-21 +32 (9) 414-24-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.R.S. Philippe Wathelet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.R.S. Philippe Wathelet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.R.S. Philippe Wathelet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.R.S. Philippe Wathelet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.R.S. Philippe Wathelet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.R.S. Philippe Wathelet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.R.S. Philippe Wathelet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.R.S. Philippe Wathelet
Products information M.R.S. Philippe Wathelet

BTW identificatienummer (tax): BE01600952148
Ondernemingsnummer: 1685272216
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in M.R.S. Philippe Wathelet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.R.S. Philippe Wathelet
(Get full report from official database of BE for M.R.S. Philippe Wathelet)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.R.S. Philippe Wathelet
Addition kinds of activities for M.R.S. Philippe Wathelet

302100. Rubber en kunststof schoeisel | Rubber and plastics footwear
02419900. Zuivelboerderijen, nec | Dairy farms, nec
07220200. Fruit en boom noten, machine oogstdiensten | Fruit and tree nuts, machine harvesting services
20350104. Mosterd, bereid (nat) | Mustard, prepared (wet)
25150301. Stoelbedden | Chair beds
36470106. Markerlampen, motorvoertuig | Marker lamps, motor vehicle
37140400. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
39491102. Basissen, honkbal | Bases, baseball

Werken bij M.R.S. Philippe Wathelet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.R.S. Philippe Wathelet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.R.S. Philippe Wathelet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.R.S. Philippe Wathelet. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (BRUSSEL) (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Medewerker mechanisch onderhoud dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn we op zoek naar iemand die zal instaan voor het preventief onderhoud van de mechanische uitrusting, het vervangen en/of herstellen van mechanische stukken, controle uitvoert op de geode werking van het materiaal en de instrumentgegevens, het op maat brengen en vormgeven van onderdelen (draaien, frezen, boren...). Je zal nauw samenwerken met verschillende diensten. Je zal werken in dagdienst.

  • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

  • Magazijnier dagwerk gezocht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker! Takenpakket Orderpicken Besturen van een reachtruck Binnenkomende goederen opmeten en controleren Goederen op juiste plaats in magazijn zetten Zorgen voor orde en netheid in het magazijn

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • Jobstudent verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent verkoop. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • JOBSTUDENTEN ONDERHOUD €12,5/uur - ZATERDAGWERK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een internationaal servicebedrijf actief in schoonmaak, onderhoud, technische ondersteuning,... Voor deze firma zijn we op zoek naar jobstudenten voor industriële reiniging op zaterdag. Je zal hierbij instaan voor schoonmaak in productieruimtes, verwijderen verf en olie, 'grove' opkuis - zwaar werk

  • Commercieel buitendienstmedewerker (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    U beheert op een autonome manier uw klantenportefeuille in de regio Vlaams-Brabant en bouwt lange termijnrelaties uit met uw klanten. Hierbij steunt u op de uitstekende service en het uitgebreide assortiment van de producten. Uw cliënteel bestaat uit handelaren in dakbedekkingsproducten en hun klanten dakwerkers. U geeft ook commercieel en technisch advies aan uw klanten, zowel in hun dagdagelijkse business als bij meer specifieke vragen. Bij aanvang krijgt u een professionele interne opleiding om de technische aspecten van de producten/dakbedekking te beheersen.

Zoek naar antwoorden van M.R.S. Philippe Wathelet in sociale netwerken
Look for responds of M.R.S. Philippe Wathelet in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.R.S. Philippe Wathelet. Laat een reactie achter voor M.R.S. Philippe Wathelet. M.R.S. Philippe Wathelet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.R.S. Philippe Wathelet. Leave a respond for M.R.S. Philippe Wathelet. M.R.S. Philippe Wathelet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.R.S. Philippe Wathelet op de google maps. Adres en contacten M.R.S. Philippe Wathelet
Location of M.R.S. Philippe Wathelet on the google maps. Address and contacts of M.R.S. Philippe Wathelet

Andere gerelateerde bedrijven als come M.R.S. Philippe Wathelet M.R.S. Philippe Wathelet: DE BOCK | COIFFURE KURT | INSTITUUT KARIN | FA. ROYAL MIDLAND | PHILIPPE VANLEEUW

Other related companies as M.R.S. Philippe Wathelet: DE BOCK | COIFFURE KURT | INSTITUUT KARIN | FA. ROYAL MIDLAND | PHILIPPE VANLEEUW

M.R.S. Philippe Wathelet is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.R.S. Philippe Wathelet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01600952148. Het bedrijf M.R.S. Philippe Wathelet bevindt zich op het adres: Borgoumont 104; 4987; Stoumont (La Gleize). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 309,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in M.R.S. Philippe Wathelet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van M.R.S. Philippe Wathelet is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.R.S. Philippe Wathelet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.R.S. Philippe Wathelet, openstaande posities, locatie van M.R.S. Philippe Wathelet op de kaart.

M.R.S. Philippe Wathelet is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.R.S. Philippe Wathelet, company assigned to the tax number BE01600952148. The company M.R.S. Philippe Wathelet is located at the address: Borgoumont 104; 4987; Stoumont (La Gleize). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 309,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rest homes. Products created in M.R.S. Philippe Wathelet were not found.
The main activity of M.R.S. Philippe Wathelet is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of M.R.S. Philippe Wathelet is not available. You also can look at reviews of M.R.S. Philippe Wathelet, open positions, location of M.R.S. Philippe Wathelet on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.R.S. Philippe Wathelet, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.R.S. Philippe Wathelet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.R.S. Philippe Wathelet, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.R.S. Philippe Wathelet, employees, financial statistics.