Gabriels C

Contactgegevens Gabriels C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gabriels C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gabriels C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Poelkenswegel 53 9870 Olsene (Zulte), België

Telefoon (phone): +32 (51) 151-30-42 +32 (51) 151-30-42

Fax (fax): +32 (59) 211-80-54 +32 (59) 211-80-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gabriels C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gabriels C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gabriels C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gabriels C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gabriels C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gabriels C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gabriels C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gabriels C
Products information Gabriels C

BTW identificatienummer (tax): BE09370483398
Ondernemingsnummer: 3407928466
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 850,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Gabriels C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gabriels C
(Get full report from official database of BE for Gabriels C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gabriels C
Addition kinds of activities for Gabriels C

025100. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
20150103. Kip, verwerkt: gekookt | Chicken, processed: cooked
22530505. Overhemden (buitenkleding), breien | Shirts(outerwear), knit
26530107. Vellen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, corrugated: made from purchased materials
35310301. Ballastverdelers | Ballast distributors
35450323. pushers | Pushers
38430207. Lijm, tandheelkunde | Glue, dental
38610601. Ontwikkelaars, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Developers, photographic (not made in chemical plants)
51990408. Zijden garens | Silk yarns
73639900. Help leveringsdiensten, anders | Help supply services, nec

Werken bij Gabriels C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gabriels C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gabriels C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gabriels C. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: ASAP LOMMEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

 • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: PLUS HOME services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Izegem,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Deeltijds student/medewerker eventsector Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een eventbedrijf dat al jaren succesvolle bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen,... organiseert is Randstad op zoek naar studenten/medewerkers. Binnen dit eventbedrijf ondersteun en coördineer je verschillende evenementen van A tot Z. Je zorgt ervoor dat de klanten een topdag beleven. Je legt de correcte materialen klaar (afhankelijk van het geplande evenement) Je verwelkomt de klanten (met de bijhorende hapjes en drankjes) Je legt de activiteit uit Je begeleidt de activiteit Na de activiteit zorg je voor een leuk afsluitmoment (opnieuw met de bijhorende hapjes en drankjes) Je toont je commerciële skills

 • Opbouw en afbraak tenten (vertrek vanuit Wetteren) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in opbouw en afbraak van tenten zijn wij op zoek naar enkele stevige helpers! - Het gaat hier om seizoensgebonden arbeid - Je vertrekt mee vanuit Wetteren Het is zowel mogelijk om fulltime te werken als enkele dagen per week. Deze vacature is ook voor studenten!

 • Technisch Consultant – Office 365 (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Infront

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Consultant ontwerp en realiseer je de applicatiearchitectuur van Office 365 en SharePoint oplossingen voor onze klanten. Gebaseerd op business cases en functionele ontwerpen kan je een technische analyse maken en een gestructureerd plan voor implementatie uitwerken. De kwaliteit en duurzaamheid van de oplossing is jouw verantwoordelijkheid. In de presalesfase van een project maak je deel uit van het bid-team, waarbij je een solution design oplevert binnen de vereisten van scope en budget, tegen een uitdagend tijdschema. Je kan dit daarna overtuigend presenteren aan de klant, terwijl je zonder verpinken kan antwoorden op ad-hoc vragen. Daarnaast kan je de klant begeleiden naar een langetermijnvisie over SharePoint en Office 365. Bij dit alles plaats je de noden en tevredenheid van de klant steeds centraal. Je weet dat communicatie hier van cruciaal belang is, en houdt hier rekening mee zowel binnen het eigen projectteam als naar de klant toe.

 • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

  Regio: LANDGRAAF

  Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

 • Poetsmedewerker - kamermeisje/kamerjongen (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: CAROTEL KUURNE

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor onze vestiging te Rumst. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

 • JR Accountant / Boekhouder vr aangenaam boekhoudkantoor Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit kantoor is gevestigd in Gent centrum en werkt momenteel met een 20-tal medewerkers. Het is een dynamisch boekhoudkantoor dat ernaar uitkijkt zijn bestaand team uit te breiden met een nieuw enthousiast teamlid! Met de nodige interne opleiding en begeleiding zal je hier snel leren wat het is een Dossierbeheerder te zijn. JR Accountant / Boekhouder: de functie Je boekt diverse financiële verrichtingen in (aan- en verkoopfacturen, bankuittreksels, ...) Je bereidt de fiscale aangiften voor, meer bepaald van de btw, personen- en vennootschapsbelasting. Later leer je ze ook indienen. Je vormt een aanspreekpunt voor klanten: wanneer zij naar je toe komen weet je hen zelf verder te helpen of door te verwijzen naar een andere collega. Later breidt je takenpakket uit zodat je dossiers volledig van A-Y kan voorbereiden en wanneer je dit goed onder de knie hebt, word je volwaardig A-Z Dossierbeheerder.

 • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: De Bruycker Gerda

  Type: Zelfstandige activiteit

  WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

 • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van Gabriels C in sociale netwerken
Look for responds of Gabriels C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gabriels C. Laat een reactie achter voor Gabriels C. Gabriels C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gabriels C. Leave a respond for Gabriels C. Gabriels C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gabriels C op de google maps. Adres en contacten Gabriels C
Location of Gabriels C on the google maps. Address and contacts of Gabriels C

Andere gerelateerde bedrijven als come Gabriels C Gabriels C: WSC ZWALM SPORTIEF | Valcke NV | GERAERDS-PETITES COURS & GRANDS JARDINS | JACKIE | G?RARD DUQUENNE

Other related companies as Gabriels C: WSC ZWALM SPORTIEF | Valcke NV | GERAERDS-PETITES COURS & GRANDS JARDINS | JACKIE | G?RARD DUQUENNE

Gabriels C is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gabriels C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09370483398. Het bedrijf Gabriels C bevindt zich op het adres: Poelkenswegel 53 9870 Olsene (Zulte). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 850,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Gabriels C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gabriels C is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gabriels C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gabriels C, openstaande posities, locatie van Gabriels C op de kaart.

Gabriels C is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gabriels C, company assigned to the tax number BE09370483398. The company Gabriels C is located at the address: Poelkenswegel 53 9870 Olsene (Zulte). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 850,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Gabriels C were not found.
The main activity of Gabriels C is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gabriels C is not available. You also can look at reviews of Gabriels C, open positions, location of Gabriels C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gabriels C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gabriels C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gabriels C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gabriels C, employees, financial statistics.