LA FERMETTE FLEURIE

Contactgegevens LA FERMETTE FLEURIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA FERMETTE FLEURIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA FERMETTE FLEURIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bavay 91; 7040; Quévy (Genly), België

Telefoon (phone): 065 56 87 34 (+32-065 56 87 34) 065 56 87 34 (+32-065 56 87 34)

Fax (fax): 065 56 87 34 (+32-065 56 87 34) 065 56 87 34 (+32-065 56 87 34)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA FERMETTE FLEURIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA FERMETTE FLEURIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA FERMETTE FLEURIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA FERMETTE FLEURIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA FERMETTE FLEURIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA FERMETTE FLEURIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA FERMETTE FLEURIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA FERMETTE FLEURIE
Products information LA FERMETTE FLEURIE

BTW identificatienummer (tax): BE05839752197
Ondernemingsnummer: 7015014648
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LA FERMETTE FLEURIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA FERMETTE FLEURIE
(Get full report from official database of BE for LA FERMETTE FLEURIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA FERMETTE FLEURIE
Addition kinds of activities for LA FERMETTE FLEURIE

399900. Fabrieksindustrieën, nec | Manufacturing industries, nec
20230312. Gepoederde Wei | Powdered whey
23110103. Kostuums, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Suits, men's and boys': made from purchased materials
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
28440201. Tandreinigers | Denture cleaners
30829901. Staven, niet-ondersteunde kunststoffen | Rods, unsupported plastics
33510202. Pijp, messing en brons | Pipe, brass and bronze
35820000. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
39490602. surfplanken | Surfboards
63619900. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec

Werken bij LA FERMETTE FLEURIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA FERMETTE FLEURIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA FERMETTE FLEURIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA FERMETTE FLEURIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SEA-INVEST

    Type: Vervanging brugpensioen

    GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

  • Installateur sanitair en CV (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: NV LOGI-TECHNIC

    Type: Vervanging brugpensioen

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een installateur sanitair en centrale verwarming. Als installateur sta je vooral in voor het monteren van nieuwe centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan van appartementen, gebouwen, kantoorruimtes, renovatie …. Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer.Je installeert kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming.Je maakt en plaatst afvoerleidingen voor sanitair.Je monteert sanitaire toestellen, zoals kranen, wastafels, douchebakken, toiletten, warmwatertoestellen.Je monteert leidingen volgens verschillende technieken (klemmen, lassen, lijmen).

  • Productiemedewerker met groene vingers M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -        Zaaien -        Verplanten -        Bladstalen nemen -        Afval opruimen

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Oostkamp zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Hamme - Waasmunster - Temse (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP MOL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

Zoek naar antwoorden van LA FERMETTE FLEURIE in sociale netwerken
Look for responds of LA FERMETTE FLEURIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA FERMETTE FLEURIE. Laat een reactie achter voor LA FERMETTE FLEURIE. LA FERMETTE FLEURIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA FERMETTE FLEURIE. Leave a respond for LA FERMETTE FLEURIE. LA FERMETTE FLEURIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA FERMETTE FLEURIE op de google maps. Adres en contacten LA FERMETTE FLEURIE
Location of LA FERMETTE FLEURIE on the google maps. Address and contacts of LA FERMETTE FLEURIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA FERMETTE FLEURIE LA FERMETTE FLEURIE: WILLY DEWITTE | RUDI'S OCEAN CENTER | MOERMAN JAN & HUGO | HAIR FASHION L.D. | Geuns Dekoratiecentrum NV

Other related companies as LA FERMETTE FLEURIE: WILLY DEWITTE | RUDI'S OCEAN CENTER | MOERMAN JAN & HUGO | HAIR FASHION L.D. | Geuns Dekoratiecentrum NV

LA FERMETTE FLEURIE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA FERMETTE FLEURIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05839752197. Het bedrijf LA FERMETTE FLEURIE bevindt zich op het adres: Rue de Bavay 91; 7040; Quévy (Genly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in LA FERMETTE FLEURIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA FERMETTE FLEURIE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA FERMETTE FLEURIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA FERMETTE FLEURIE, openstaande posities, locatie van LA FERMETTE FLEURIE op de kaart.

LA FERMETTE FLEURIE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA FERMETTE FLEURIE, company assigned to the tax number BE05839752197. The company LA FERMETTE FLEURIE is located at the address: Rue de Bavay 91; 7040; Quévy (Genly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rest homes. Products created in LA FERMETTE FLEURIE were not found.
The main activity of LA FERMETTE FLEURIE is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LA FERMETTE FLEURIE is not available. You also can look at reviews of LA FERMETTE FLEURIE, open positions, location of LA FERMETTE FLEURIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA FERMETTE FLEURIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA FERMETTE FLEURIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA FERMETTE FLEURIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA FERMETTE FLEURIE, employees, financial statistics.