Menuiserie Difra

Contactgegevens Menuiserie Difra: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Menuiserie Difra: address, phone, fax, email, website, opening hours

Menuiserie Difra

Regio (region): Mons, België

Adres (address): Rue des Semailles 48 4400 Mons-Lez-Liège (Flémalle), België

Telefoon (phone): +32 (68) 237-48-99 +32 (68) 237-48-99

Fax (fax): +32 (84) 747-80-70 +32 (84) 747-80-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Menuiserie Difra: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Menuiserie Difra"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Menuiserie Difra"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Menuiserie Difra, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Menuiserie Difra. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Menuiserie Difra, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Menuiserie Difra. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Menuiserie Difra
Products information Menuiserie Difra

BTW identificatienummer (tax): BE08469055175
Ondernemingsnummer: 6441802978
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Menuiserie Difra zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Menuiserie Difra
(Get full report from official database of BE for Menuiserie Difra)

Aanvulling soorten activiteiten voor Menuiserie Difra
Addition kinds of activities for Menuiserie Difra

356500. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
13890104. Gradering van olie- en gasfundamenten | Grading oil and gas well foundations
14469908. Gieten van zandmijnen | Molding sand mining
17420101. gipsplaten | Drywall
29110504. Petrolatums, nonmedicinal | Petrolatums, nonmedicinal
35410204. Deburring machines | Deburring machines
38510000. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
48130201. Internet-connectiviteitsdiensten | Internet connectivity services
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies

Werken bij Menuiserie Difra: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Menuiserie Difra: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Menuiserie Difra. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Menuiserie Difra. Looking for open vacancies in other companies

 • ACCOUNT MANAGER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om het sales team te versterken is onze klant op zoek naar een Account Manager. Ben jij gedreven, niet op je mond gevallen en weet je mensen te overtuigen als geen ander? Dan ben jij misschien wel de flexibele en enthousiaste kracht die precies binnen het team past. Wat verwachten we? - een dynamisch geest die een concept kan verkopen - iemand die ervan houdt nieuwe klanten te maken, zonder de bestaande klanten uit het oog te verliezen - iemand die het lef heeft om het onderste uit de kan te halen - iemand voor wie 9 to 5 enkel klinkt als een nummer van Dolly Parton - iemand die zich vlot kan bewegen in de wereld van fashion, tendensen, cosmetica, hair - een individuele sterspeler, die ook in teamverband kan scoren

 • HUISHOUDHULPEN BIJ GEZINNEN MET DIENSTENCHEQUES (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Assist at home

  Type: Dienstenchequebaan

  schoonmaken bij gezinnen: -ramen wassen-stofvegen-dweilen boodschappen doen voor de klanten

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

 • Studenten vanHaren Schoenen LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: VAN HAREN SCHOENEN

  Type: Studentenjob

  Kies je voor vanHaren, dan kies je voor een groeiend en succesvol bedrijf met een uitstekende werksfeer en korte communicatielijnen. We geven daadwerkelijk betekenis aan de juiste waardering, werkplezier en talentontwikkeling van onze werknemers. Deze laatsten delen hun liefde voor schoenen en hebben een groot hart voor de zaak. De groei en continuïteit van onze organisatie stellen ons in staat om onze doelen te realiseren. Voor de uitbreiding van onze activiteiten naar België zoeken we Studenten M/V (8u per week) voor ons filiaal in LEUVEN. Je bent een adviseur voor de klanten. Je geeft advies over onze schoenen, het onderhoud of onze leuke accessoires. Je bijdrage is belangrijk om ervoor te zorgen dat de klanten tevreden de winkel verlaten. Daarnaast sta je in voor het op de juiste wijze presenteren van onze artikelen volgens het vanHaren winkelconcept, een correct gebruik van de kassa en het voeren van verkoopgesprekken. We bieden jou een uitdagende functie in een leuke werkomgeving. Ben jij dé kandidaat die past in het profiel en wil jij werken voor de nieuwe uitdager in de schoenenretail in België, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar [email protected]

 • Technieker (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: IMPS

  Type: Vaste Job

  Je hebt een goed technisch inzicht. Je bent een problem-solver, degene die denken én doen wil combineren, allrounder en vooral hands-on ingesteld. Je kan flexibel, zelfstandig en klantgericht werken.Je hebt duidelijke relevante ervaring of je beschikt over mininum een A2 diploma (elektro)mechanica of industriële elektriciteit. Je beschikt daardoor over voldoende technische kennis betreffende mechanica, pneumatica, hydraulica, automatisatie, industriële elektriciteit, en je zet die vlot om in de praktijk. Je bent gedreven om jouw kennis verder op te bouwen en uit te diepen. Je neemt actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn, je doet de voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren.

 • STOCKBEHEERDER (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Hays Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een financieel gezond productiebedrijf, internationaal actief, zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een communicatieve en proactieve stockbeheerder. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Communicatief Regio Waregem In de job van stockbeheerder ben je verantwoordelijk voor het proactief stockbeheer van het staalmateriaal. Op basis van historieken in Excel en SAP worden de stalen make-to-stock geproduceerd. Je houdt de voorraad nauwgezet bij en contacteert de juiste interne partijen teneinde geen stilstand te hebben in de productie van de stalen. Daarnaast sta je in voor het tijdig en correct registreren en versturen van de orders. Tot slot maak je de planning op en communiceer je deze tijdig aan de juiste personen.

 • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

 • dakwerker platte daken (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: [email protected] bvba

  Type: Vaste Job

  voor een klant in Zulte zijn wij op zoek naar een dakwerker-platte daken

 • Medewerkers Paramedisch centrum (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,...

 • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Menuiserie Difra in sociale netwerken
Look for responds of Menuiserie Difra in social networks

Lees alle opmerkingen voor Menuiserie Difra. Laat een reactie achter voor Menuiserie Difra. Menuiserie Difra bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Menuiserie Difra. Leave a respond for Menuiserie Difra. Menuiserie Difra on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Menuiserie Difra op de google maps. Adres en contacten Menuiserie Difra
Location of Menuiserie Difra on the google maps. Address and contacts of Menuiserie Difra

Andere gerelateerde bedrijven als come Menuiserie Difra Menuiserie Difra: FLTANGHE NV | Masson F | ALAIN PIRLOT | FANFARE DE MORGENSTER | De Grauwe B.V.B.A.

Other related companies as Menuiserie Difra: FLTANGHE NV | Masson F | ALAIN PIRLOT | FANFARE DE MORGENSTER | De Grauwe B.V.B.A.

Menuiserie Difra is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Mons, België. De volledige naam van het bedrijf is Menuiserie Difra, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08469055175. Het bedrijf Menuiserie Difra bevindt zich op het adres: Rue des Semailles 48 4400 Mons-Lez-Liège (Flémalle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Menuiserie Difra zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Menuiserie Difra is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Menuiserie Difra is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Menuiserie Difra, openstaande posities, locatie van Menuiserie Difra op de kaart.

Menuiserie Difra is a company, that was registered 1986 in Mons region, Belgium. Full name of company is Menuiserie Difra, company assigned to the tax number BE08469055175. The company Menuiserie Difra is located at the address: Rue des Semailles 48 4400 Mons-Lez-Liège (Flémalle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Menuiserie Difra were not found.
The main activity of Menuiserie Difra is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Menuiserie Difra is not available. You also can look at reviews of Menuiserie Difra, open positions, location of Menuiserie Difra on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Menuiserie Difra, Mons: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Menuiserie Difra, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Menuiserie Difra, Mons: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Menuiserie Difra, employees, financial statistics.