De Grauwe B.V.B.A.

Contactgegevens De Grauwe B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Grauwe B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Grauwe B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meutersweg 9 1785 Merchtem, België

Telefoon (phone): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

Fax (fax): 52 (+32-52) 52 (+32-52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Grauwe B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Grauwe B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Grauwe B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Grauwe B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Grauwe B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Grauwe B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Grauwe B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Grauwe B.V.B.A.
Products information De Grauwe B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05047088623
Ondernemingsnummer: 3315368652
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 698,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Safety boots for the building industry; Safety clothing, also reflecting; Work clothes

Product categorie (product category): Protective Clothing Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Grauwe B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for De Grauwe B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Grauwe B.V.B.A.
Addition kinds of activities for De Grauwe B.V.B.A.

208702. Drankbasis, concentraten, stroopjes, poeders en mengsels | Beverage bases, concentrates, syrups, powders and mixes
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
38129902. Afstands meetapparatuur | Distance measuring equipment
50840104. Cream scheiders, behalve boerderij | Cream separators, except farm
50990301. Brandblussers | Fire extinguishers
86110304. Vastgoedraad | Real estate board

Werken bij De Grauwe B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Grauwe B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Grauwe B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Grauwe B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef / gerant (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Voor onze uitbating te Sint Pieters Woluwe zijn we op zoek naar een gedreven horecaprofessional wie een grote passie voor kwaliteitscatering uitstraalt. * Als chef-gerant van deze uitbating ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de keukenmedewerkers en schrikt het jou niet af om zelf de handen uit de koksmouwen te steken. * Je bent verantwoordelijk voor en neemt deel aan de productie van maaltijden alsook het opstellen van de menu's * Je bent verantwoordelijk voor het coachen van een team van 6 personen: je legt de taken van uw team vast rekening houdend met de motivatie en teamspirit * Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden . * Je zorgt voor efficient werkvoortgang en lost problemen op. * Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), kwaliteit & hygiëne (HACCP) * Je doet de bestellingen via intranet. * Je controleert en je beheert de foodcost. * Je controleert de leveringen (overeenstemming, kwaliteit, hoeveelheid, respect van de leveringsprocedures) * Je zorgt daarenboven voor een optimaal food cost beheer van jouw keuken waarbij je er steeds in slaagt om kwaliteitsvolle & gezonde maaltijden voor te stellen.

  • Administratieve hulp voor commerciële binnendienst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Antwerpen zijn we op zoek naar een administratieve werkkracht op de commerciële binnendienst; Onze klant is actief in automaten voor allerlei sectoren, o.a. voor de horeca. We zijn op zoek naar iemand die zal instaan voor het beantwoorden van telefonie van bestaande klanten met vragen over hun bestellingen. Verder help je het hele team verder met de nodige administratie. Ben jij een enthousiaste, gemotiveerde persoon die graag telefoneert? Heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Ben je een organisatorisch talent en administratief nauwkeurig? Bel dan nu naar 03/458.74.90 of mail uw CV met motivatiebrief naar [email protected]

  • Hulp Isolateur REGIO ZWALM (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als isolateur HVAC en sanitair verricht je werktuigkundige isolatiewerkzaamheden aan technische installaties bij onze klanten, op het gebied van verwarming, ventilatie en/of sanitair voornamelijk in de utiliteitsbouw. Je organiseert zelf je dagelijkse werk en aan de hand van schets, tekening en schema ben je in staat om zelfstandig te werken. Je let goed op de veiligheids voorschriften en kwaliteitsnormen

  • Schoonmaak / afwas 12 uren per week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een restaurant te Ieper zijn wij op zoek naar een parttime medewerker voor 12 uren per week. Je zal instaan voor schoonmaak restaurant en afwas.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Freelance boekhouding 0.5 à 1 dag/week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar administratieve en financiële ondersteuning onder de vorm van een freelance boekhouder (m/v/x) voor een halve dag tot 1 dag in de week, tijdelijk of permanent (overeen te komen). Facturatie, boeken van aankoopfacturen, BTW-aangifte, diverse boekingen, afschrijvingen, debiteurenbeheer, controle en rapportage,... Eventueel ook ingave van data voor de loonverwerking (via Acerta)

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Promomedewerker (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • Freelancer Sales Hunter Energiesector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat? Een Belgisch bedrijf dat ondernemingen energie aanbiedt aan voordelige prijzen, is op zoek naar een gedreven Sales persoon. Inhoud opdracht: Over heel Vlaanderen op zoek gaan naar nieuwe klanten om energiepaketten te verkopen. Prospectie naar nieuwe klanten + opvolging bestaande klanten. Good to know: korte opleiding voorzien door het bedrijf

Zoek naar antwoorden van De Grauwe B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of De Grauwe B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Grauwe B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor De Grauwe B.V.B.A.. De Grauwe B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Grauwe B.V.B.A.. Leave a respond for De Grauwe B.V.B.A.. De Grauwe B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Grauwe B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten De Grauwe B.V.B.A.
Location of De Grauwe B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of De Grauwe B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come De Grauwe B.V.B.A. De Grauwe B.V.B.A.: Fraikin V | MARTINE BAILLIEN | B.B.C. U.S. AWANS | PASCAL HESBOIS | CLAEYS METALLISATIE BVBA

Other related companies as De Grauwe B.V.B.A.: Fraikin V | MARTINE BAILLIEN | B.B.C. U.S. AWANS | PASCAL HESBOIS | CLAEYS METALLISATIE BVBA

De Grauwe B.V.B.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Grauwe B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05047088623. Het bedrijf De Grauwe B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Meutersweg 9 1785 Merchtem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 698,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Protective Clothing Materials. Lijst met producten zijn Safety boots for the building industry; Safety clothing, also reflecting; Work clothes.
De hoofdactiviteit van De Grauwe B.V.B.A. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Grauwe B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Grauwe B.V.B.A., openstaande posities, locatie van De Grauwe B.V.B.A. op de kaart.

De Grauwe B.V.B.A. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Grauwe B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05047088623. The company De Grauwe B.V.B.A. is located at the address: Meutersweg 9 1785 Merchtem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 698,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Protective Clothing Materials. List of products are Safety boots for the building industry; Safety clothing, also reflecting; Work clothes.
The main activity of De Grauwe B.V.B.A. is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Grauwe B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of De Grauwe B.V.B.A., open positions, location of De Grauwe B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Grauwe B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Grauwe B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Grauwe B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Grauwe B.V.B.A., employees, financial statistics.