INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC

Contactgegevens INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Gozée 706; 6110; Montigny-le-Tilleul, België

Telefoon (phone): 071 29 50 37; 071 29 60 13; 071 92 07 00 (+32-071 29 50 37; 071 29 60 13; 071 92 07 00) 071 29 50 37; 071 29 60 13; 071 92 07 00 (+32-071 29 50 37; 071 29 60 13; 071 92 07 00)

Fax (fax): +32 (55) 907-84-61 +32 (55) 907-84-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC
Products information INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC

BTW identificatienummer (tax): BE07906280517
Ondernemingsnummer: 5078125000
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Hospitals

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC
(Get full report from official database of BE for INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC
Addition kinds of activities for INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC

738101. Wachtdiensten | Guard services
23429906. Moederschap bras en korsetten | Maternity bras and corsets
50849902. Chemische procesapparatuur | Chemical process equipment
55719904. Motor scooters | Motor scooters
82990501. Diction school | Diction school

Werken bij INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC. Looking for open vacancies in other companies

  • A deeltijds melkvee 8u (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker voor het helpen verzorgen van de kalveren en koeien, voederen van de dieren, schoonmaken van de drinkemmers van de kalveren, uitvoeren van kleine herstellingen. Kan op maandag 8 u of kan ook twee halve dagen in de week, dit is bespreekbaar. Het reinigen van de stallen of de melkput met een hogedrukreiniger behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Loket bediende expeditie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een Havenbedrijf in Genk zoeken wij een loketbediende in 2 posten. Taken van een loketbediende: Verwerking inkomende en uitgaande containers / chauffeurs met de bijhorende documentatie. Administratie inkomende en uitgaande treinen Communicatie via intercom met machinisten/arbeiders Communicatie met klanten Probleemoplossend werken Opvolging chauffeurs in opdracht van Haven Genk Klaarmaken van CMR vrachtbrieven en bijhorende documentatie Administratieve verwerking van de containerschepen in opdracht van Haven Genk Stressbestendigheid + flexibel in werkuren Goede omgang met chauffeurs

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Orderpicker / Orderpickster (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Gezocht: Orderpicker / orderpickster voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Onze klant is een toonaangevend bedrijf, gelegen in Heusden-Zolder. Werkuren: 2-ploegen 6u30 - 14u04 11u56 - 19u30 OPSTART: vanaf november 2018 en opdracht tot 31/12/18 (verlenging mogelijk)

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • (vul zelf in) studentenjob! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Studentenjob

    sympl verandert de wereld van rekrutering. volledig. sinds 2016. sympl is een online rekruteringskantoor en biedt werkgevers een oplossing om snel en efficiënt het juiste talent te vinden. We doen dit door een unieke combinatie van automatisatie en menselijke recruiters, waardoor werkzoekenden volledig online gescreend worden, oa door het gebruik van automatische video-interviews en chatbots. Het kantoor van sympl ligt in het ❤️ van Antwerpen - makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer! We zoeken een student die ons enkele uren per week kan helpen met verschillende zaken, maar in een snel groeiend bedrijf als sympl beslis jij zelf welke richting je job uitgaat! Als je 1 van volgende skills bezit/studeert kan je ons verder helpen: administratie - video editing - copywriting - marketing - sales - grafisch ontwerp We zijn flexibel over je uren en staan open voor "remote" werken - dus je kan werken van op je kot als je enkele uren vrij hebt in de dag of in de avond. Geef toe - dat is beter dan pizza's leveren met je fiets!

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC in sociale netwerken
Look for responds of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC. Laat een reactie achter voor INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC. INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC. Leave a respond for INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC. INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC op de google maps. Adres en contacten INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC
Location of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC on the google maps. Address and contacts of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC: BOUWKREDIET GENT | TROPICAL MARKETING ASSOC. | STEVEN SEGERS | ELECTRO GERONIKA | Linnaeus nv

Other related companies as INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC: BOUWKREDIET GENT | TROPICAL MARKETING ASSOC. | STEVEN SEGERS | ELECTRO GERONIKA | Linnaeus nv

INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07906280517. Het bedrijf INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC bevindt zich op het adres: Rue de Gozée 706; 6110; Montigny-le-Tilleul. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 756,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Rest homes. Lijst met producten zijn Hospitals.
De hoofdactiviteit van INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC, openstaande posities, locatie van INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC op de kaart.

INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC, company assigned to the tax number BE07906280517. The company INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC is located at the address: Rue de Gozée 706; 6110; Montigny-le-Tilleul. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 756,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Rest homes. List of products are Hospitals.
The main activity of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC is not available. You also can look at reviews of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC, open positions, location of INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERCOMMUNALE D'OEUVRES SOCIALES SC, employees, financial statistics.