Dupuis E

Contactgegevens Dupuis E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dupuis E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dupuis E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin de Biatrooz 47 6120 Ham-Sur-Heure (Ham-Sur-Heure-Nalinnes), België

Telefoon (phone): +32 (64) 963-71-51 +32 (64) 963-71-51

Fax (fax): +32 (71) 781-51-90 +32 (71) 781-51-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dupuis E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dupuis E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dupuis E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dupuis E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dupuis E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dupuis E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dupuis E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dupuis E
Products information Dupuis E

BTW identificatienummer (tax): BE07346801757
Ondernemingsnummer: 4328582763
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Dupuis E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dupuis E
(Get full report from official database of BE for Dupuis E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dupuis E
Addition kinds of activities for Dupuis E

6022. Staat commerciële banken | State commercial banks
20610103. Inverteer rietsuiker | Invert cane sugar
23210201. Polo shirts, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Polo shirts, men's and boys': made from purchased materials
28420209. Wassen voor hout, leer en andere materialen | Waxes for wood, leather, and other materials
50130203. Testapparatuur, elektrisch: automotive | Testing equipment, electrical: automotive
65310300. Vastgoed notering diensten | Real estate listing services
78220300. Filmafbeelding | Motion picture distribution

Werken bij Dupuis E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dupuis E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dupuis E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dupuis E. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Talentus Ieper

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

 • Flexijob traiteurzaak (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de bereiding en toonbankverkoop in een traiteurzaak regio Izegem.

 • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen, verpakken en opruimen van de geproduceerde onderdelen. Je houdt het magazijn op orde en wordt polyvalent ingeschakeld.

 • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

 • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

  Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

 • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

 • Jobstudent houtbewerking (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Studentenjob

  Je zal tewerkgesteld worden in een houtatelier, waar je samen met andere jobstudenten zal ingezet worden voor onderstaande taken. Taken: schuren, lijmen, hout versnijden met lasermachine, logo's inbranden met machine, ... Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is gelegen in Destelbergen, dichtbij Gent  Dampoort. 

 • Logistiek bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

 • Freelance recruiter regio Roeselare / 2 dagen per week (m/v) ( 1285347) (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als freelance assistant voor bepaalde duur, op voltijdse of deeltijdse basis voor een van onze klanten. Je doelstelling? Een tevreden klant, een uitdagend project, een leerschool en een uitbreiding van uw netwerk. Je ervaart zowel kleine bedrijfsstructuren als het reilen en zeilen van grote multinationals, en dit in uiteenlopende sectoren. Je wordt ingezet op diverse boeiende projecten binnen jouw vakdomein. Een eerste mogelijke opdracht is een functie als Recruiter bij onze klant te Roeselare. Hieronder een greep uit jouw takenpakket: • Employer branding via social media : facebook en Linked In campagnes opzetten • Loon en contractvoorstellen uitwerken voor starters • Noden afstemmen met afdelingsverantwoordelijken • Profiel opstellen samen met afdeling en de HR manager • Ondersteuning bij evaluatiegesprekken • Jobadvertenties opmaken • Rekruteren ook van operatoren en technische profielen • Externe contacten met kantoren

Zoek naar antwoorden van Dupuis E in sociale netwerken
Look for responds of Dupuis E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dupuis E. Laat een reactie achter voor Dupuis E. Dupuis E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dupuis E. Leave a respond for Dupuis E. Dupuis E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dupuis E op de google maps. Adres en contacten Dupuis E
Location of Dupuis E on the google maps. Address and contacts of Dupuis E

Andere gerelateerde bedrijven als come Dupuis E Dupuis E: KAREL FONCK | MJ COIFFURE | COPAGA | Videotheek | H. DE BRIEY

Other related companies as Dupuis E: KAREL FONCK | MJ COIFFURE | COPAGA | Videotheek | H. DE BRIEY

Dupuis E is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dupuis E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07346801757. Het bedrijf Dupuis E bevindt zich op het adres: Chemin de Biatrooz 47 6120 Ham-Sur-Heure (Ham-Sur-Heure-Nalinnes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 642,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Dupuis E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dupuis E is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dupuis E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dupuis E, openstaande posities, locatie van Dupuis E op de kaart.

Dupuis E is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dupuis E, company assigned to the tax number BE07346801757. The company Dupuis E is located at the address: Chemin de Biatrooz 47 6120 Ham-Sur-Heure (Ham-Sur-Heure-Nalinnes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 642,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Dupuis E were not found.
The main activity of Dupuis E is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dupuis E is not available. You also can look at reviews of Dupuis E, open positions, location of Dupuis E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dupuis E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dupuis E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dupuis E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dupuis E, employees, financial statistics.