MARJO LAUREYS BVBA

Contactgegevens MARJO LAUREYS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARJO LAUREYS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARJO LAUREYS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pierre Jacques Vranckenstraat 32 9160 Lokeren, België

Telefoon (phone): +32 (59) 714-37-15 +32 (59) 714-37-15

Fax (fax): +32 (82) 128-39-12 +32 (82) 128-39-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARJO LAUREYS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARJO LAUREYS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARJO LAUREYS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARJO LAUREYS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARJO LAUREYS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARJO LAUREYS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARJO LAUREYS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARJO LAUREYS BVBA
Products information MARJO LAUREYS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02869873046
Ondernemingsnummer: 4127532958
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in MARJO LAUREYS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARJO LAUREYS BVBA
(Get full report from official database of BE for MARJO LAUREYS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARJO LAUREYS BVBA
Addition kinds of activities for MARJO LAUREYS BVBA

22999911. Worsted kammen | Worsted combing
25119903. Kinderbedjes, huishouden: hout | Cots, household: wood
33169902. Corrugeren ijzer en staal, koudgewalst | Corrugating iron and steel, cold-rolled
35460101. Boor bijlagen, draagbaar | Drill attachments, portable
58120802. Steak restaurant | Steak restaurant
80719901. Ultrasone laboratorium | Ultrasound laboratory

Werken bij MARJO LAUREYS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARJO LAUREYS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARJO LAUREYS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARJO LAUREYS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Start People Genk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

 • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

 • Internationale verzender (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als internationale verzender zorg je er voor dat de goederen probleemloos hun internationale bestemming bereiken. Je werkt samen met onze Europese partners om voor je klanten de beste transportoplossing te zoeken. Dit ga je doen: - Je bent de link tussen onze klanten en transportpartners; - Je staat in contact met klanten, collega's en internationale transporteurs; - Je maakt rittenplanningen op; - Je verzamelt de nodige info om zendingen aan te maken en vragen van klanten te beantwoorden - Op basis van je kennis van de markt en rekening houdend met de prijs, de duur en de betrouwbaarheid van het type vervoer, maak je voor je klant de - juiste keuze in transportoplossing; - Je hebt kennis van ADR en douaneformaliteiten, of je wil je dit graag aanleren - Je klantgerichte aanpak is je grootste troef.

 • TEAMLEIDER M/V (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: APPRO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een logistiek bedrijf in regio Waasland, zijn wij op zoek naar een teamleider. Als teamleider beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Heb je een soortgelijke ervaring binnen de logistieke sector en kan je een team motiveren? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: als teamleider ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van goederen en de bevoorrading van je afdeling. motiveren en evalueren van je teamleden. problemen analyseren en contacten onderhouden met andere afdelingen.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Kortenaken (KORTENAKEN)

  Regio: KORTENAKEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Kortenaken en omgeving

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Drongen - Mariakerke (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • HUISHOUDHULP REGIO NINOVE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

 • Student beenhouwerij regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Tempo-Team zoek een student voor de beenhouwerij afdeling in een supermarkt regio Maasmechelen.

 • Accountant (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Titeca Accountancy NV

  Type: Vaste Job

  Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 175 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Roeselare aan te vullen. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

 • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

  Regio: ESSEN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Zorgkundige 19u (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zorgkundige interim zal je wekelijks 19u/week samen met de zorgkundigen en verpleegkundigen van het woonzorgcentrum de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen van medicatie, signaleren van bepaalde fysieke of fysische beperkingen. 

 • Freelance Corporate Opdrachten | TriFinance (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670134-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Ben je een expert in Finance? Heb je een analytische geest en denk je oplossingsgericht? Dan willen we je graag ontmoeten! Om onze verdere groei te waarborgen, zijn wij via deze vacature op zoek naar freelance professionals voor hands-on en operationele projecten. Je hebt een Economische opleiding Je hebt 5 tot 10 jaar Finance ervaring (in boekhouding, controlling, treasury) Je bent kritisch ingesteld en toont zin voor initiatief Je bent een team player die ook onafhankelijk kan werken Je bent communicatief en commercieel ingesteld Je beheerst het Nederlands, Frans en/of  Engels Je hebt een goede kennis van ERP en MS Excel Je kan je vinden in onze bedrijfsfilosofie en bent bereid deze waarden (open communicatie, transparantie, ...) als een TriFinance ambassadeur uit te stralen naar onze klanten  Je vindt feedback geven en feedback krijgen waardevol en bent bereid om ons mentoring proces te volgen

Zoek naar antwoorden van MARJO LAUREYS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MARJO LAUREYS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARJO LAUREYS BVBA. Laat een reactie achter voor MARJO LAUREYS BVBA. MARJO LAUREYS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARJO LAUREYS BVBA. Leave a respond for MARJO LAUREYS BVBA. MARJO LAUREYS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARJO LAUREYS BVBA op de google maps. Adres en contacten MARJO LAUREYS BVBA
Location of MARJO LAUREYS BVBA on the google maps. Address and contacts of MARJO LAUREYS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MARJO LAUREYS BVBA MARJO LAUREYS BVBA: I.B.W. NV | ALDI | L. VAN GREMBERGEN | ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 | MICHEL FRANSSEN

Other related companies as MARJO LAUREYS BVBA: I.B.W. NV | ALDI | L. VAN GREMBERGEN | ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 | MICHEL FRANSSEN

MARJO LAUREYS BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARJO LAUREYS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02869873046. Het bedrijf MARJO LAUREYS BVBA bevindt zich op het adres: Pierre Jacques Vranckenstraat 32 9160 Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 552,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in MARJO LAUREYS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARJO LAUREYS BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARJO LAUREYS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARJO LAUREYS BVBA, openstaande posities, locatie van MARJO LAUREYS BVBA op de kaart.

MARJO LAUREYS BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARJO LAUREYS BVBA, company assigned to the tax number BE02869873046. The company MARJO LAUREYS BVBA is located at the address: Pierre Jacques Vranckenstraat 32 9160 Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 552,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in MARJO LAUREYS BVBA were not found.
The main activity of MARJO LAUREYS BVBA is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARJO LAUREYS BVBA is not available. You also can look at reviews of MARJO LAUREYS BVBA, open positions, location of MARJO LAUREYS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARJO LAUREYS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARJO LAUREYS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARJO LAUREYS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARJO LAUREYS BVBA, employees, financial statistics.