ST.BERNARDUSCOLLEGE 20

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • ST.BERNARDUSCOLLEGE 20
Private companiesUnited States Postal Service • ST.BERNARDUSCOLLEGE 20

Contactgegevens ST.BERNARDUSCOLLEGE 20: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ST.BERNARDUSCOLLEGE 20: address, phone, fax, email, website, opening hours

ST.BERNARDUSCOLLEGE 20

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGSTRAAT 20; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55334670 (+32-55334670) 55334670 (+32-55334670)

Fax (fax): +32 (58) 618-14-64 +32 (58) 618-14-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ST.BERNARDUSCOLLEGE 20: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ST.BERNARDUSCOLLEGE 20"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ST.BERNARDUSCOLLEGE 20"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ST.BERNARDUSCOLLEGE 20, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ST.BERNARDUSCOLLEGE 20. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ST.BERNARDUSCOLLEGE 20, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ST.BERNARDUSCOLLEGE 20. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ST.BERNARDUSCOLLEGE 20
Products information ST.BERNARDUSCOLLEGE 20

BTW identificatienummer (tax): BE04725463867
Ondernemingsnummer: 7885955810
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre.

Product categorie (product category): Enseignement secondaire g茅n茅ral

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ST.BERNARDUSCOLLEGE 20
(Get full report from official database of BE for ST.BERNARDUSCOLLEGE 20)

Aanvulling soorten activiteiten voor ST.BERNARDUSCOLLEGE 20
Addition kinds of activities for ST.BERNARDUSCOLLEGE 20

344305. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
25429903. Hellingshoeken of sloten, behalve hout | Shelving angles or slotted bars, except wood
28340401. Antihistaminepreparaten | Antihistamine preparations
32699902. Cijfers: aardewerk, china, aardewerk en steengoed | Figures: pottery, china, earthenware, and stoneware
33160102. Strip, staal, vlak helder, koudgewalst: warmgewalst gekocht | Strip, steel, flat bright, cold-rolled: purchased hot-rolled
45229904. Helikopter dragers, onopgelost | Helicopter carriers, nonscheduled
79480401. Hondensport | Dog racing

Werken bij ST.BERNARDUSCOLLEGE 20: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ST.BERNARDUSCOLLEGE 20: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ST.BERNARDUSCOLLEGE 20. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ST.BERNARDUSCOLLEGE 20. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een dynamisch afvalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een operator. Wat houdt de job precies in? Je lost kleine technische storingen op en zorgt ervoor dat de machine zo optimaal mogelijk draait. Dit alles leer je binnen het bedrijf. Je moet echter wel met een heftruck kunnen rijden.

 • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

 • Operator trekbanden (OOSTMALLE)

  Regio: OOSTMALLE

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator trekbanden sta jij in voor : Het instellen van de trekbanden Het instellen van de richt/knip machines Het instellen  van de richter Het verweken van productieopdrachten Het binnenrijden van de grondstoffen en het bevoorraden van de trekbanden

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

  Regio: DE KLINGE

  Bedrijf: FIX & CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected]

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Tessenderlo en omgeving.

 • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Studentenjob

  Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

 • Onderhoudmedewerker (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudmedewerker. Je staat in voor de bewaking en onderhoud van sanitaire ruimtes. Je wordt ingeschakeld op momenten dat er evenementen plaatsvinden en je zal staat in de VIP-tent.

 • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

 • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Vaste Job

  JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

 • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: ANN CHIJS

  Type: Vaste Job

  Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

 • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

Zoek naar antwoorden van ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 in sociale netwerken
Look for responds of ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 in social networks

Lees alle opmerkingen voor ST.BERNARDUSCOLLEGE 20. Laat een reactie achter voor ST.BERNARDUSCOLLEGE 20. ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ST.BERNARDUSCOLLEGE 20. Leave a respond for ST.BERNARDUSCOLLEGE 20. ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 op de google maps. Adres en contacten ST.BERNARDUSCOLLEGE 20
Location of ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 on the google maps. Address and contacts of ST.BERNARDUSCOLLEGE 20

Andere gerelateerde bedrijven als come ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 ST.BERNARDUSCOLLEGE 20: Baert G | F. LARIS | E.F.L. ST.MICHEL | BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL-BVBA | MEUBLES TANER

Other related companies as ST.BERNARDUSCOLLEGE 20: Baert G | F. LARIS | E.F.L. ST.MICHEL | BERCHEM PNEUS/ BANDEN SPRL-BVBA | MEUBLES TANER

ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ST.BERNARDUSCOLLEGE 20, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04725463867. Het bedrijf ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 bevindt zich op het adres: HOOGSTRAAT 20; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Enseignement secondaire g茅n茅ral. Lijst met producten zijn Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
De hoofdactiviteit van ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ST.BERNARDUSCOLLEGE 20, openstaande posities, locatie van ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 op de kaart.

ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ST.BERNARDUSCOLLEGE 20, company assigned to the tax number BE04725463867. The company ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 is located at the address: HOOGSTRAAT 20; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Enseignement secondaire g茅n茅ral. List of products are Type d'Enseignement: Enseignement Polyvalent. Type de R茅seau: Enseignement Libre..
The main activity of ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 is not available. You also can look at reviews of ST.BERNARDUSCOLLEGE 20, open positions, location of ST.BERNARDUSCOLLEGE 20 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ST.BERNARDUSCOLLEGE 20, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ST.BERNARDUSCOLLEGE 20, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ST.BERNARDUSCOLLEGE 20, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ST.BERNARDUSCOLLEGE 20, employees, financial statistics.