Thomis Yves BVBA

Contactgegevens Thomis Yves BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thomis Yves BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thomis Yves BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 107 3590 Diepenbeek, België

Telefoon (phone): +32 (53) 469-11-64 +32 (53) 469-11-64

Fax (fax): +32 (16) 515-15-81 +32 (16) 515-15-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thomis Yves BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thomis Yves BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thomis Yves BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thomis Yves BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thomis Yves BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thomis Yves BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thomis Yves BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thomis Yves BVBA
Products information Thomis Yves BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09789062500
Ondernemingsnummer: 9403167724
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 758,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Thomis Yves BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thomis Yves BVBA
(Get full report from official database of BE for Thomis Yves BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thomis Yves BVBA
Addition kinds of activities for Thomis Yves BVBA

7694. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
35310706. Rock crushing machines, draagbaar | Rock crushing machinery, portable
35420204. Persen: vormen, stampen, ponsen, dimensioneren (gereedschapsmiddelen) | Presses: forming, stamping, punching, sizing (machine tools)
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic
63510102. Betrouwbaarheid of zekerheidsbinding | Fidelity or surety bonding

Werken bij Thomis Yves BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thomis Yves BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thomis Yves BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thomis Yves BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • VERKOOPSMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een mooie showroom regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde verkoper. Je staat in voor het verkopen van parketvloeren, de mensen de nodige uitleg geven omtrent de verschillende houtsoorten, rondleidingen...

 • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

 • Tijdelijk administratief assistent 15/11 tot einde jaar (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  - Samen met 3 andere collega's sta je in voor de tranportplanning van het bedrijf - Je maakt afspraken met de klant omtrent leveringen - Je ondersteunt administratief waar nodig Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf regio Waregem is VIO op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht van 15/11 tot eind 2018.

 • Service Technieker Heftrucks (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Service technieker zal je in een korte inwerkperiode je eigen klanten binnen uw regio verder helpen in geval van storingen, defecten, depannages en onderhoud op de werkvloer van je klant. Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

 • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

  Regio: OOSTKERKE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

 • Beenhouwer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een mooi grootwarenhuis in de regio Mechelen, zijn we op zoek naar een gediplomeerde beenhouwer die instaat voor : - het bereiden van gehakt - het versnijden van rundsvlees - het marineren en prepareren van vlees

 • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: ADEQUAT AALST

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

 • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

 • Jobstudent Host (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ONLINE SEMINAR

  Type: Studentenjob

  Webinar host/hostess met affiniteit voor online media Zoek jij een leuke, afwisselende en goed betaalde baan met flexibele werktijden? Kom dan ons OnlineSeminar-team versterken! We zijn een groeiend, innovatief bedrijf, in het hartje van Brussel, gespecialiseerd in het faciliteren van online seminars/webinars. We bieden een interactief platform aan onze klanten waar ze online kunnen communiceren met hun doelpubliek. Hoofdtaken  In deze functie ben je gastheer/gastvrouw voor onze cliënten. Je ontvangt mensen in onze studio en begeleidt ze voorafgaand en gedurende het live webinar.  Je assisteert bij de live webinars. Je biedt technische ondersteuning in de chat, telefonisch en aan moderatoren. Hiervoor hoef je geen techneut te zijn, maar belangrijk is dat je assertief bent en snel dingen oppakt. Profiel  Om goed in deze functie te passen, ben je zelfstandig en proactief.  Je staat stevig in je schoenen en durft de leiding te nemen als dat nodig is.  Bovenal ben je klantvriendelijk en servicegericht.  Je hebt 0-2 jaar werkervaring of je bent bachelor/master student  Je hebt affiniteit met ICT of online media  Uitstekend in Nederlands en/of Frans zowel woord als geschrift, Engels is een pre. Wij bieden We bieden een goed salaris maar ook een gezellig bedrijf met leuke collega’s. Daarnaast zitten wij op een toplocatie in hartje Brussel. Veel van het werk zal in de avonden plaatsvinden. Indien je ook beschikbaar bent overdag, horen wij dit graag. Contact Geïnteresseerd? Surf dan alvast eens naar onze website www.onlineseminar.be en stuur je cv met een korte motivatie naar [email protected] of bel naar 0470/93 17 29

 • Freelance docent 'personal coach / trainer' (locatie: Kortrijk) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op idit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent personal coach / trainer Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten vooral belang aan praktijkervaring en dat je onze studenten vanuit deze insteek de nodige kennis overbrengt. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

 • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: KINE LAUREYS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

 • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: CARE

  Type: Werfreserve

  Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

Zoek naar antwoorden van Thomis Yves BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Thomis Yves BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thomis Yves BVBA. Laat een reactie achter voor Thomis Yves BVBA. Thomis Yves BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thomis Yves BVBA. Leave a respond for Thomis Yves BVBA. Thomis Yves BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thomis Yves BVBA op de google maps. Adres en contacten Thomis Yves BVBA
Location of Thomis Yves BVBA on the google maps. Address and contacts of Thomis Yves BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Thomis Yves BVBA Thomis Yves BVBA: BBL | COIFFURE PATRICIE | AU TEMPS JADIS | Claes W | DAKWERKEN MAEKELBERG

Other related companies as Thomis Yves BVBA: BBL | COIFFURE PATRICIE | AU TEMPS JADIS | Claes W | DAKWERKEN MAEKELBERG

Thomis Yves BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thomis Yves BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09789062500. Het bedrijf Thomis Yves BVBA bevindt zich op het adres: Zandstraat 107 3590 Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 758,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Thomis Yves BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thomis Yves BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thomis Yves BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thomis Yves BVBA, openstaande posities, locatie van Thomis Yves BVBA op de kaart.

Thomis Yves BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thomis Yves BVBA, company assigned to the tax number BE09789062500. The company Thomis Yves BVBA is located at the address: Zandstraat 107 3590 Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 758,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Thomis Yves BVBA were not found.
The main activity of Thomis Yves BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Thomis Yves BVBA is not available. You also can look at reviews of Thomis Yves BVBA, open positions, location of Thomis Yves BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thomis Yves BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thomis Yves BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thomis Yves BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thomis Yves BVBA, employees, financial statistics.