Vanmalcot Kris BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Vanmalcot Kris BVBA
Private companiesReal Estate • Vanmalcot Kris BVBA

Contactgegevens Vanmalcot Kris BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanmalcot Kris BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanmalcot Kris BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Stefaansstraat 20 1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem), België

Telefoon (phone): +32 (81) 115-85-27 +32 (81) 115-85-27

Fax (fax): +32 (64) 658-66-25 +32 (64) 658-66-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanmalcot Kris BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanmalcot Kris BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanmalcot Kris BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanmalcot Kris BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanmalcot Kris BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanmalcot Kris BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanmalcot Kris BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanmalcot Kris BVBA
Products information Vanmalcot Kris BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01189514160
Ondernemingsnummer: 3020660400
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 250,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Vanmalcot Kris BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanmalcot Kris BVBA
(Get full report from official database of BE for Vanmalcot Kris BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanmalcot Kris BVBA
Addition kinds of activities for Vanmalcot Kris BVBA

222100. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
17610100. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
22310403. Mohair breedgeweven stoffen | Mohair broadwoven fabrics
23920403. Placemats, plastic of textiel | Placemats, plastic or textile
28999918. Brandvertragende chemicaliën | Fire retardant chemicals
35689901. Koppelingen, behalve voertuig | Clutches, except vehicular
37610000. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
51990200. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
55119904. Vans, nieuw en gebruikt | Vans, new and used
89990902. Entomologische consultant | Entomological consultant

Werken bij Vanmalcot Kris BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanmalcot Kris BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanmalcot Kris BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanmalcot Kris BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

 • Onderhoudstechnieker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een groot bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker die zal instaan voor volgend takenpakket: Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit Je bent creatief in het zoeken van oplossingen Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant Vergaderingen bijwonen Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing Administratieve ondersteuning.

 • Elektricien (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

 • HUISHOUDHULP VICHTE (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

  Regio: LINDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Vliegende Huishoudhulp - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • Beenhouwer Colruyt Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

 • Snijder textiel (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: BIO-RACER

  Type: Vaste Job

  Bio-Racer is voor haar vestiging in Tessenderlo op zoek naar uitbreiding in de snijzaal. Het takenpakket van de snijder bestaat uit: Opleggen van stoffen Snijden van stoffen met automatische cutter Controleren kwaliteit van stoffen, controleren van snijwerk van cutter Orders snijplanning opvolgen Snijorders bundelen, picken en verdelen

 • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JOB FACTO

  Type: Vaste Job

  Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

 • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

 • Keukenhulp (flexijob) (m/v) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Flexijob

  Voor een gezellig eetcafé in de regio St Truiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp (m/v). Je helpt de kok mee met de voorbereiding van verschillende gerechten (pasta's, slaatjes, tapas,...). Soms help je mee met het rondbrengen van leveringen.

Zoek naar antwoorden van Vanmalcot Kris BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vanmalcot Kris BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanmalcot Kris BVBA. Laat een reactie achter voor Vanmalcot Kris BVBA. Vanmalcot Kris BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanmalcot Kris BVBA. Leave a respond for Vanmalcot Kris BVBA. Vanmalcot Kris BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanmalcot Kris BVBA op de google maps. Adres en contacten Vanmalcot Kris BVBA
Location of Vanmalcot Kris BVBA on the google maps. Address and contacts of Vanmalcot Kris BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanmalcot Kris BVBA Vanmalcot Kris BVBA: TWENTY-TWENTY BELGIUM | Atma Kitchen Shop | The Nautic | ECOLE FONDAMENTALE | Thurman, Joost

Other related companies as Vanmalcot Kris BVBA: TWENTY-TWENTY BELGIUM | Atma Kitchen Shop | The Nautic | ECOLE FONDAMENTALE | Thurman, Joost

Vanmalcot Kris BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanmalcot Kris BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01189514160. Het bedrijf Vanmalcot Kris BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Stefaansstraat 20 1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 250,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Vanmalcot Kris BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanmalcot Kris BVBA is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanmalcot Kris BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanmalcot Kris BVBA, openstaande posities, locatie van Vanmalcot Kris BVBA op de kaart.

Vanmalcot Kris BVBA is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanmalcot Kris BVBA, company assigned to the tax number BE01189514160. The company Vanmalcot Kris BVBA is located at the address: Sint-Stefaansstraat 20 1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 250,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Vanmalcot Kris BVBA were not found.
The main activity of Vanmalcot Kris BVBA is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanmalcot Kris BVBA is not available. You also can look at reviews of Vanmalcot Kris BVBA, open positions, location of Vanmalcot Kris BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanmalcot Kris BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanmalcot Kris BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanmalcot Kris BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanmalcot Kris BVBA, employees, financial statistics.