H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW

Contactgegevens H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marlboroughlaan 3; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 33 48 61 (+32-055 33 48 61) 055 33 48 61 (+32-055 33 48 61)

Fax (fax): 055 30 17 95 (+32-055 30 17 95) 055 30 17 95 (+32-055 30 17 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW
Products information H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW

BTW identificatienummer (tax): BE02961883544
Ondernemingsnummer: 4772155761
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rest homes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW
(Get full report from official database of BE for H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW
Addition kinds of activities for H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW

355601. Zuivelindustrie | Dairy and milk machinery
382999. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
07520300. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
20340301. Aardappelproducten, gedroogd en gedehydrateerd | Potato products, dried and dehydrated
35429903. Chemische explosieven metaalvormende machines | Chemical explosives metal forming machines
38299906. Gasdetectoren | Gas detectors
39991100. Modellen, behalve speelgoed | Models, except toy

Werken bij H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Verkoper Personenwagens (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    het onthaal van klanten en bezoekers; het analyseren van de specifieke behoeften van de klant en een prijsofferte op maat maken; het verkopen van zowel nieuwe wagens als occasies; het verkopen van personenwagens en lichte vrachtwagens aan professionele klanten; het inspelen op de fleetbehoeften van de klant en het realiseren van langetermijnrelaties, het opmaken van offertes en het opstellen van verkoops-en financieringsovereenkomsten\r\n het verkopen van aanverwante producten en diensten; het verzorgen van de eigen verkoopsadministratie; het organiseren van commerciële acties in samenwerking met de cel marketing; het opvolgen van offertes aan klanten; het opvolgen van prospecties; het opvolgen van leveringstermijnen van wagens in bestelling; het overbrengen en doorgeven van informatie aan het magazijn en de naverkoop.

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • Chauffeur C/CE regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een uitdaging als chauffeur C/CE? Job als chauffeur regio Houthalen met uren 's morgens Fysiek werk schrikt jou niet af? Ja!? Dan heb ik de job voor jou als chauffeur C/CE bij Renewi in Houthalen om rolcontainers op te halen. Hierbij ga je langs bij particulieren en bedrijven in de regio. Renewi is marktleider in de Benelux op het gebied van recycling en afvalmanagement. De firma is ook actief in het buitenland. Als chauffeur kan je dus een mooie wending geven aan je carrière bij deze onderneming.

  • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • Jobstudent toonbankbediende (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: RESTAURANT WONG

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor de volgende taken: klanten verwelkomen en de bestelling opnemen telefoon opnemen kassa bedienen bestellingen inpakken

  • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Kinesist(e) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASCLEPIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

Zoek naar antwoorden van H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW in sociale netwerken
Look for responds of H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW. Laat een reactie achter voor H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW. H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW. Leave a respond for H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW. H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW op de google maps. Adres en contacten H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW
Location of H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW on the google maps. Address and contacts of H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW: JACQUELINE PEETERS | A.M.P. DAKTUINEN | N VANDEWEERD | VAN ASSCHE FR. & M. | Papeterie des Ardennes

Other related companies as H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW: JACQUELINE PEETERS | A.M.P. DAKTUINEN | N VANDEWEERD | VAN ASSCHE FR. & M. | Papeterie des Ardennes

H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02961883544. Het bedrijf H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW bevindt zich op het adres: Marlboroughlaan 3; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 197,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Rest homes. Producten gemaakt in H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW, openstaande posities, locatie van H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW op de kaart.

H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW, company assigned to the tax number BE02961883544. The company H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW is located at the address: Marlboroughlaan 3; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 197,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Rest homes. Products created in H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW were not found.
The main activity of H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW is not available. You also can look at reviews of H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW, open positions, location of H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H Hart Woon- & Zorgcentrum VZW, employees, financial statistics.